Αναζήτηση
Filters
Κλείσιμο

-

Ο νέος μας χώρος!!!

Το καλοκαίρι που μας πέρασε είχε πολύ αγωνία και τρέξιμο...Ήταν η προετοιμασία για ένα καινούριο εγχείρημα που μου προκαλούσε πολύ φόβο κια άγχος αλλά παράλληλα και μια γλυκειά προσμονή...

Τι σας λέω τώρα ...θα μου πείτε...πλησιάζουν Χριστούγεννα...κι εσύ μας μιλάς για το καλοκαίρι... Όμως όταν ξεκίνησε το Happy Teapot…ούτε που φανταζόμουν ποια θα ήταν η διαδρομή που θα ακολουθούσε και πόσα υπέροχα πράγματα θα συνέβαιναν...

Δεν σας κρύβω πως είναι μια διαδρομή δύσκολη μα συνάμα και γλυκειά και φωτεινή που κρύβει πολύ αγάπη και πολλά όνειρα......!!!

Έφτασε λοιπόν η στιγμή που μπορώ να σας ανακοινώσω πως η χαρούμενη τσαγιερίτσα απέκτησε πια το δικό της χώρο...Ενα χώρο που δημιουργήθηκε από την δική σας αγάπη και εμπιστοσύνη..Όπου μπορούμε πια να γνωριστούμε από κοντά, να συζητήσουμε συντροφιά με καφέ η τσάι, να ανταλλάξουμε ιδέες και να σας βοηθήσω πραγματικά σε ότι χρειάζεστε για τις εκδηλώσεις και τα πάρτυ σας!!!

Δημιουργήσαμε λοιπόν ένα βίντεο για να σας παρουσιάσουμε το νέο μας χώρο και μέσα από τις εικόνες να περιηγηθείτε μαζί μας!!!

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την εμπιστοσύνη και το ενδιαφέρον σας!!

Θα χαρώ πολύ να τα πούμε κι από κοντά..

Λευκή.

Αφήστε το σχόλιό σας
Σχόλια
30/11/2014 12:05 πμ
Λευκούλα μου τι χαρούμενο βιντέακι είναι αυτό!!!
Ξέρεις πως είσαι αδυναμία μεγάλη και κάθε φορά χαζεύω τα καταπληκτικά πραγματάκια σου!!! Είσαι σπάνιο παιδί και σου εύχομαι ολόψυχα καλές δουλίτσες και στο φυσικό σου κατάστημα όσο και στο ηλεκτρονικό!! Μπράβο σου που τόλμησες το βήμα αυτό. Νομίζω πως ακόμα και σε καιρό κρίσης, οι άξιοι άνθρωποι βρίσκουν το δρόμο τους:)
30/11/2014 12:06 πμ
Η Δήμητρα είμαι καλέ:)
Εγγραφείτε στο Νewsletter μας