Για παραγγελίες άνω των €59, τα μεταφορικά (με Ελτά courier) είναι ΔΩΡΕΑΝ (ισχύει μόνο για την Ελλάδα)
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Σχετικά με εμάς

Πίσω από τη δημιουργία του Happy Teapot δεν υπάρχει κάποια συγκινητική ιστορία ή ένα σπουδαίο γεγονός. Μόνο η ιδέα μου να δημιουργήσω έναν χώρο όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου για τα όμορφα, ποιοτικά αντικείμενα που κάνουν καλύτερες τις σημαντικές ή τις καθημερινές μας στιγμές. Και η αίσθησή μου ότι οι άνθρωποι που ψάχνουν για κάτι διαφορετικό είναι πολλοί.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα του Happy Teapot ξεκίνησε την άνοιξη του 2012 με αυτό το ανάμεικτο συναίσθημα ενθουσιασμού, προσμονής και ανησυχίας για πιθανές δυσκολίες, που υπάρχει σε κάθε καινούρια αρχή. Ακόμα θυμάμαι πώς ένιωσα όταν πήρα την πρώτη παραγγελία, αλλά και το όνομα της πρώτης πελάτισσας.

Παρά τον απρόσωπο χαρακτήρα των ηλεκτρονικών πωλήσεων, για μένα το ηλεκτρονικό μου μαγαζί δεν διέφερε σε τίποτε από ένα αληθινό, συμβατικό μαγαζί. Η φροντίδα και η προσωπική επαφή ήταν βασικές προυποθέσεις για να δημιουργήσω σχέσεις με τους πελάτες μου όπως τις είχα φανταστεί και οραματιστεί.  Σχέσεις που, τελικά, πράγματι δημιουργήθηκαν, άνθισαν και, μερικές από αυτές, στέριωσαν. Έτσι, στα τέλη του 2014, προέκυψε σχεδόν αβίαστα η δημιουργία ενός χώρου που στέγασε τα αντικείμενα του Happy Teapot στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Ενός χώρου που είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό μαγαζί, αφού εδώ δέχομαι φίλους και πελάτες για μια πρωινή καλημέρα, γεννιούνται ιδέες για την αγορά ενός μοναδικού δώρου, προκύπτουν συζητήσεις που θα οδηγήσουν σε ένα επόμενο βήμα, στη σκηνοθεσία μίας ακόμα μοναδικής στιγμής. Η φιλοσοφία, άλλωστε, είναι πάντα η ίδια: το μόνο που χρειάζεται για να φτιάξεις τη μέρα σου είναι μία καλή ιδέα. Και, φυσικά, τα αντικείμενα του Happy Teapot.

Λευκή.