Για παραγγελίες άνω των €59, τα μεταφορικά (με Ελτά courier) είναι ΔΩΡΕΑΝ (ισχύει μόνο για την Ελλάδα)
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Αποστολή & Επιστροφές

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ:

 

1. Μέσω του eshop: www.happyteapot.gr

 

2. Τηλεφωνικώς στο 2312.200.228 από Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-17:00

 

 

3. Με επίσκεψη στο φυσικό μας κατάστημα, που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης 8.

Το ωράριο λειτουργίας είναι Δευτέρα και Τετάρτη 10:00-16:00, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 10:00-21:00 και Σάββατο 10:00-16:00

 

 

 

 

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

 

1. Με κατάθεση ή ενδοτραπεζική συναλλαγή σε τραπεζικό λογαριασμό.

 

            Τράπεζα EUROBANK:

 

                0026.0694.26.0200938311

                ΙΒΑΝ: GR4402606940000260200938311

 

            Τράπεζα ALPHA BANK:

 

                 IBAN: GR5201407200720002002012770

 

             Για κατάθεση μέσω IRIS:

              Τράπεζα ViVA PAYMENTS

 

              GR9470100000000240091772603

 

Στην περίπτωση κατάθεσης, θα πρέπει να αναφέρεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ το ονοματεπώνυμό σας στο αποδεικτικό κατάθεσης και να το αποστείλετε με email.

 

Σε περίπτωση απόστολής χρημάτων μέσω εμβάσματος (και όχι κατάθεσης ή ενδοτραπεζικής συναλλαγής) ο πελάτης επιβαρύνεται με τα συνολικά έξοδα (και του δικού του Τραπεζικού ιδρύματος αλλα και του δικαιούχου όπου αποστέλονται τα χρήματα), ώστε το τελικό ποσό, μετά από τις κρατήσεις και των δύο Τραπεζών, να αντιστοιχεί στο σύνολο της παραγγελίας.

 

*Έαν η κατάθεση δεν ολοκληρωθεί εντός 3 εργάσιμων ημερών, η παραγγελία σας θα ακυρωθεί αυτόματα*

 

2. Με αντικαταβολή. Το επιπλέον κόστος αντικαταβολής ανέρχεται στο ποσό των €2,50.

 

 

3. Με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα αποκλειστικά με Visa ή Mastercard μέσω της Vivapayments. (εκτός από την American Express)

 

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:

 

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με:

 

1. ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές

 

Το κόστος αποστολής των προϊόντων με Ελτά Ταχυμεταφορές εντός Ελλάδας είναι 3,5 ευρώ (περιλαμβάνεται ΦΠΑ) ανεξαρτήτου βάρους.

 

Για παραγγελίες από 59,00 ευρώ και άνω τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ και αφορά παραγγελίες μόνο εντός  Ελλάδας.

Στόχος μας είναι να εξυπηρετούμε την ίδια μέρα όλες τις παραγγελίες που ολοκληρώνονται μέχρι τις 16:00 η ώρα. 

Εάν η παραγγελία σας έχει πραγματοποιηθεί Σαββατοκύριακο ή αργία, η παραγγελία θα επεξεργασθεί την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

 

 

Η παράδοση στις μεγάλες πόλεις χρειάζεται 1-2 εργάσιμες ήμέρες.

 

Για τους νησιώτικους προορισμούς χρειάζεται 2-3 εργάσιμες ημέρες.

 

Για απομακρυσμένες-δυσπρόσιτες περιοχές η παράδοση χρειάζεται 3-4 εργάσιμες ημέρες.

Σε δυσπρόσιτες περιοχές και σε περιοχές που δεν υπάρχουν καταστήματα (πρακτορεία) των Ελτά Ταχυμεταφορών, τα δέματα εξυπηρετούνται από τα κοντινότερα ταχυδρομεία των Έλτα. Και γι αυτό τον λόγω δεν υπάρχει έξτρα χρέωση για τις δυσπρόσιτες περιοχές.

 

 

Έαν επιθυμείτε η παράδοση του δέματός σας να γίνει Σάββατο, υπάρχει έξτρα χρέωση των 3 ευρώ και πραγματοποιείται μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με το κατάστημα μας.

 

 

2. Για την Κύπρο το κόστος αποστολής είναι 18,90 ευρώ (περιλαμβάνει ΦΠΑ) και αφορά παραγγελίες εως 2 κιλά. Σε περίπτωση που το βάρος του δέματος ξεπερνάει τα 2 κιλά, θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά για το επιπλέον κόστος. Ο χρόνος παράδοσης είναι από 3 έως 5 ημέρες. Δεν ισχύουν τα δωρεάν μεταφορικά για την Κύπρο.

 

 

 

 

Σημαντικές παρατηρήσεις και συμβουλές:

 

Εάν η επωνυμία του παραλήπτη δεν αναγράφεται στη διεύθυνση που έχετε δώσει, ο διανομέας δεν θα αφήσει ειδοποίηση γι' αυτό πάντα πρέπει να καταχωρείτε και την επωνυμία που αναγράφεται στο κουδούνι.

 

Εάν ο παραλήπτης δεν εντοπιστεί 2 φορές, το αντικείμενο παραμένει για 15 εργάσιμες ημέρες στο τοπικό υποκατάστημα ταχυμεταφορών απ' όπου μπορείτε να το παραλάβετε. Σε περίπτωση 3ης επίδοσης και έπειτα από δική σας συνεννόηση με τον διανομέα, θα σας ζητηθεί επιπλέον αντίτιμο. 

 

Ο χρόνος παράδοσης για τα courier είναι αυτός που μας δίνεται από τις αντίστοιχες υπηρεσίες και δεν ευθυνόμαστε για τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν.

 

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ:

 

Εάν για κάποιο λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, αρκεί να μην έχει ανοιχτεί ή παραβιαστεί η συσκευασία και να μην έχει αλλοιωθεί με κανέναν τρόπο. 

 

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο κατόπιν σχετικής αίτησης υπαναχώρησης του πελάτη μέσω email.

 

Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. Ο πελάτης πρέπει να φροντίσει για την ασφαλή επιστροφή των προϊόντων επιλέγοντας την κατάλληλη συσκευασία και τον κατάλληλο μεταφορέα. Δεδομένου ότι τα επιστρεφόμενα προϊόντα παραληφθούν σε άριστη κατάσταση όπως προβλέπεται, η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει εντός 30 ημερών. Τα έξοδα αντικαταβολής δεν επιστρέφονται.

 

*ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΣΕ ΕΙΔΗ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ.

*ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ.

 

Επιστροφή σε περίπτωση ατελειών ή λάθους.

 

Σε περίπτωση δικού μας λάθους στην παραγγελία ή σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος θα αντικαταστήσουμε το προϊόν με δικά μας έξοδα αποστολής ή σε περίπτωση έλλειψης θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα.

 

Δεν ευθυνόμαστε για ελαττώματα που προέκυψαν από κακή χρήση του προϊόντος ή από χρήση διαφορετική από την προβλεπόμενη από τον κατασκευαστή ή από τυχαία γεγονότα όπως πτώση αντικειμένων κλπ. 

 

Μην επιστρέφετε προϊόντα αν δεν έχει προηγηθεί συνεννόηση μαζί μας.

 

Για αιτήσεις επιστροφών επικοινωνήστε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση [email protected]