Για παραγγελίες άνω των €50, τα μεταφορικά (με Ελτά courier) είναι ΔΩΡΕΑΝ (ισχύει μόνο για την Ελλάδα)
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
RSS

Blog

Οδηγός για το σωστό φούσκωμα των μπαλονιών σου.

Τα μπαλόνια είναι το must αξεσουάρ στη διακόσμηση κάθε πάρτι, βάπτισης ή και γάμου! Είναι αυτά που ενθουσιάζουν τους μικρούς μας φίλους και κάνουν εμάς τους μεγαλύτερους να χαμογελάμε! Δεν θα μπορούσαμε, λοιπόν, να θεωρούμε τον εαυτό μας  συνώνυμο του πάρτι και να μην είχαμε δημιουργήσει τον δικό μας οδηγό για να γνωρίζετε τα πάντα σχετικά με τα μπαλόνια, αλλά και το δικό μας Balloon Bar! Εκεί, όπου μπορείτε να έρχεστε και να φουσκώνουμε κάθε είδους μπαλόνι που έχετε επιλέξει για το event σας.

 

Τι χρειάζεται, όμως, να γνωρίζουμε για τα μπαλόνια αλλά και το φούσκωμά τους;

 

Σε αυτό εδώ το κείμενο θα τα μάθεις όλα. Θα σου δώσω πληροφορίες που μπορούν να σε βοηθήσουν να επιλέξεις το τέλειο μπαλόνι για την δική σου περίσταση, όπως και tips για το φούσκωμα και τον τρόπο με τον οποίο θα στολίσουν το event σου. Έτσι, πριν διαλέξεις μπαλόνια, θα ξέρεις τον χρόνο που αιωρούνται, την ποιότητα τους, αν χρειάζονται ήλιο ή μόνο αέρα και από ποιες συνθήκες επηρεάζονται. 

 

 Γενικές πληροφορίες

 

 

Λένε, πως τα μπαλόνια δεν συστήνονται για εξωτερικό χώρο. Ωστόσο, σε αυτό το κείμενο θα σου δώσω όλες τις χρήσιμες πληροφορίες που χρειάζεσαι για να τα τοποθετήσεις σε όποιο μέρος θέλεις με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια! 

Οι κατασκευαστές μπαλονιών δεν δίνουν εγγυήσεις για την αντοχή τους, αφού τα μπαλόνια επηρεάζονται από τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο μέρος που θα τα τοποθετήσεις. Οπότε, αν έχεις αποφασίσει ότι το πάρτι θα γίνει σε εξωτερικό χώρο, φρόντισε να βρεις ένα σημείο όπου τα μπαλόνια δεν θα καίγονται από τον ήλιο ή δεν θα τα ταλαιπωρεί ο αέρας και η υγρασία (διαφορετικά μπορεί να θολώσουν ή και να σκάσουν).

 

Το ίδιο μπορεί να συμβεί και σε κάποιο (εσωτερικό ή εξωτερικό) χώρο με φυτά, με διάφορες πηγές θερμότητας (πχ προβολάκια), με έντονο κλιματισμό ή από την επαφή με κάποιο άλλο αντικείμενο, όπως η τραχιά επιφάνεια ενός τοίχου που ίσως να μην είχες υπολογίσει. 

 

Έχε, λοιπόν, στο νου σου τις έντονες αυξομειώσεις της θερμοκρασίας και τα τριγύρω αντικείμενα και σίγουρα θα βρεις το κατάλληλο μέρος για τα μπαλόνια σου! 

Κατηγορίες μπαλονιών

 

Τα μπαλόνια χωρίζονται σε δύο βασικές κατηγορίες:


Τα Latex

Τα κλασικά μπαλόνια που έχουμε στο μυαλό μας.

 

 •  Μπορεί να είναι μονόχρωμα, με κάποιο σχέδιο ή τύπωμα ή διάφανα με κομφετί.
 • Τα μπαλόνια αυτά μπορούν να φουσκώσουν είτε με αέρα είτε με ήλιο
 • Το ήλιο είναι ένα αέριο που χρησιμοποιείται για να αιωρούνται τα μπαλόνια.
 • Εάν φουσκώσουν με ήλιο αιωρούνται για κάποιες ώρες και καθώς περνάει η ώρα μικραίνουν και πέφτουν.
 • Εάν φουσκώσουν με αέρα δεν αιωρούνται. Μπορούμε όμως να τα αφήσουμε στο πάτωμα, να τα κρεμάσουμε, να τα δέσουμε πχ σε μια καρέκλα ή να τα τοποθετήσουμε σε stick και να τα βάλουμε σε κάποιο βάζο, ποτήρι ή να τα κρατάμε. 

 


 

Mini tip: Αν αγοράσεις Latex μπαλόνια με κομφετί, για να έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, αφού τα φουσκώσεις (με όποιον τρόπο και αν έχεις επιλέξει) και τα δέσεις, χρειάζεται να τα "τρίψεις" με μια πετσέτα ή ένα ύφασμα, έτσι ώστε να δημιουργηθεί στατικός ηλεκτρισμός και να κολλήσουν τα κομφετί στα τοιχώματα του μπαλονιού.  

Τα Foil (αλουμίνιο)

Tα μπαλόνια με διάφορα μεγέθη, σχήματα και σχέδια όπως γράμματα, αριθμοί ή φιγούρες.

 

  • Τα Foil νούμερα και γράμματα που είναι περίπου 40 εκ φουσκώνουν μόνο με αέρα με το καλαμάκι που περιλαμβάνεται στη συσκευασία τους (παρέχονται  οδηγίες χρήσης) και δεν αιωρούνται.
  • Μπορούν είτε να κρεμαστούν σαν γιρλάντα, είτε να κολληθούν σε κάποιο σημείο, είτε να τοποθετηθούν πάνω σε stick για foil μπαλόνια και διαρκούν φουσκωμένα για μεγάλο χρονικό διάστημα. 
  • Τα Foil γράμματα και νούμερα που είναι στα 85 εκ μπορούν να φουσκώσουν είτε με αέρα είτε με ήλιο, όπως και τα μπαλόνια-σχήματα. 

 

 Πόσο χρόνο αιωρούνται

 

 

 • Τα απλά Latex μπαλόνια αιωρούνται περίπου 10-12 ώρες φουσκωμένα με ήλιο και περίπου 20-24 ώρες εάν ο επαγγελματίας που θα φουσκώσει τα μπαλόνια τοποθετήσει μια ειδική κόλλα στο εσωτερικό τους. 
 • Τα μπαλόνια με κομφετί λόγω του αυξημένου βάρους που έχουν αιωρούνται περίπου 6-8 ώρες και δεν υπάρχει η δυνατότητα να τοποθετηθεί αυτή η ειδική κόλλα κατά το φούσκωμα. 

 

 

 

 • Τα Foil μπαλόνια φουσκωμένα με ήλιο αιωρούνται από 10-12 ώρες έως και 48 ανάλογα το μέγεθος τους και τη χωρητικότητα που διαθέτουν για ήλιο.

 

 

 

* Σε περίπτωση που τα μπαλόνια φουσκώσουν με περισσότερα λίτρα αέρα ή ήλιο από αυτά που ενδείκνυνται από τον κατασκευαστή υπάρχει κίνδυνος να σκάσουν.

 

 

 Μεταφορά 

 

Τα φουσκωμένα μπαλόνια τοποθετούνται σε μια σακούλα για να μπορούν να μεταφερθούν πιο εύκολα. Μπορείς να τα μεταφέρεις στην καμπίνα του αυτοκινήτου και όχι στο πορτ μπαγκάζ γιατί δεν θα αερίζονται. Φτάνοντας στον προορισμό σου βγάζεις τα μπαλόνια από το αυτοκίνητο και τα τοποθετείς στο μέρος που θέλεις να τα διακοσμήσεις. Εάν αφήσεις τα μπαλόνια μέσα στο αυτοκίνητο υπάρχει κίνδυνος να σκάσουν. Εάν θέλεις να τα μεταφέρεις ξανά για μεγαλύτερη ασφάλεια θα πρέπει να τα επανατοποθετήσεις στην σακούλα μέσα στην οποία τα παρέλαβες.

 

To δικό μας Balloon Bar 

 

Εάν βρίσκεσαι στη Θεσσαλονίκη μπορείς να επισκεφθείς το κατάστημα μας, να διαλέξεις τα μπαλόνια σου κι εμείς να σου τα φουσκώσουμε επιτόπου με ήλιο στο balloon bar μας. Θα τα παραλάβεις είτε σε μπουκέτα με τις κορδέλες και τα βαρίδιά τους, είτε μεμονωμένα! Μπορείς επίσης να επιλέξεις αν θέλεις να είναι διακοσμημένα με φιογκάκια, μίνι μπαλόνια ή φουντίτσες (εάν ενδείκνυται κάτι τέτοιο για το μπαλόνι που έχεις επιλέξει).

 

Εάν βρίσκεσαι εκτός Θεσσαλονίκης και θέλεις τα μπαλόνια σου να αιωρούνται, μπορείς να προμηθευτείς μια φιάλη ήλιου από το διαδίκτυο (το κατάστημά μας δεν διαθέτει φιάλες προς το παρόν) ή να απευθυνθείς σε κάποιο κατάστημα με πυροτεχνήματα ή σε κάποιο μεγάλο ανθοπωλείο το οποίο προσφέρει αυτήν την υπηρεσία.  
Αποστολές μπαλονιών 

 

Τα μπαλόνια αποστέλλονται μόνο συσκευασμένα. Δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί αποστολή με φουσκωμένα μπαλόνια επειδή υπάρχει κίνδυνος να σκάσουν εφόσον θα είναι μέσα σε κάποια κούτα και δεν θα αερίζονται για πολλές ώρες ίσως και μέρες.  (Αποστολές φουσκωμένων μπαλονιών πραγματοποιούνται μόνο στη Θεσσαλονίκη και σε συγκεκριμένους ΤΚ.)

 

Κόστος

 

Το φούσκωμα των μπαλονιών με ήλιο είναι μια υπηρεσία με χρέωση. Το κόστος των μπαλονιών που αναφέρεται στο site μας αφορά αποκλειστικά τα μπαλόνια και όχι την υπηρεσία του φουσκώματος. Εάν θέλεις να ενημερωθείς σχετικά με τις χρεώσεις του ήλιου μπορείς να μας καλέσεις στο 2312.200.228 από Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-18:00. 

----------------------- 

 

Την επόμενη φορά που θα διαλέξεις μπαλόνια, λοιπόν, είμαι σίγουρη πως θα στολίσουν τη γιορτή σου πανέμορφα και θα μείνουν φουσκωμένα για πολλέεες μέρες. Γιατί τώρα ξέρεις όλα τα μυστικά 😉

 

 

* Με τα μπαλόνια πρέπει να είμαστε προσεκτικοί αν υπάρχουν παιδιά στον ίδιο χώρο.Παιδιά κάτω των 8 ετών μπορεί να πνιγούν ή να πάθουν ασφυξία από φουσκωμένα ή σπασμένα μπαλόνια, διακοσμητικά περιεχόμενα ή τις κορδέλες των μπαλονιών. Απαιτείται επίβλεψη ενηλίκου. Κρατήστε τα ξεφούσκωτα μπαλόνια μακριά από τα παιδιά. Πετάξτε τα σπασμένα μπαλόνια αμέσως. 

 

* Τα μπαλόνια πρέπει να φυλάσσονται μακριά από τα κατοικίδια ζώα καθώς διατρέχουν κίνδυνο πνιγμού ή ασφυξίας αντίστοιχα.

 

Τα καλοκαιρινά μας πάρτι

Πλησιάζουν οι διακοπές και ετοιμάζεσαι να γιορτάσεις τα γενέθλιά σου ή του παιδιού σου σε κάποιο νησί,  στο χωριό, το εξοχικό, τον κήπο ή το μπαλκόνι σου;

Μην ανησυχείς καθόλου! Είμαι εδώ γεμάτη ιδέες για να προετοιμαστούμε κατάλληλα! Αρχικά πρέπει να σκεφτείς αν θέλεις να κάνεις ένα ανοιχτό πάρτι με πολύ κόσμο ή αν προτιμάς κάτι μικρότερο με λίγους φίλους ή την όμορφη οικογένειά σου. Αφού το αποφασίσεις, ξεκινάμε τις ετοιμασίες:

Εάν πρόκειται για κάτι οικογενειακό επέλεξε διακοσμητικά και κεράκια για την τούρτα, πιατάκια, ποτήρια, χαρτοπετσέτες και φυσικά κουταλάκια για την τούρτα, γιατί ποιος θέλει να περάσει τον χρόνο του πλένοντας στις διακοπές.

Αν πάλι σκέφτεσαι ένα μεγαλύτερο πάρτι τότε, εκτός από τα απαραίτητα (πιάτα, ποτήρια και χαρτοπετσέτες) μάλλον θα χρειαστείς κάτι παραπάνω!

 

Για το τραπέζι

 

Μπορείς να στολίσεις το τραπέζι σου με ένα ωραίο τραπεζομάντηλο ή runner που να ταιριάζει με το θέμα που έχεις επιλέξει για το πάρτι, και να προσθέσεις βάζα με λουλούδια από τον κήπο, με αγριολούλουδα ή ακόμα και με απλές πρασινάδες Αυτό θα δώσει και μια πιο rustic νότα στο πάρτι σου!

 

 

Εάν θέλεις κάτι ακόμα πιο ιδιαίτερο μπορείς να φτιάξεις ένα άκρως καλοκαιρινό centerpiece τοποθετώντας κοχύλια και βότσαλα σε μια πιατέλα γύρω από ένα μεγάλο κερί ή μαζί με κάποια κεράκια ρεσώ.


Σίγουρα θα χρειαστείς και μια πιατέλα ή/και μια βάση για να τοποθετήσεις τα κεράσματα σου.

 

Κεράσματα

 

Τα κεράσματα στα καλοκαιρινά πάρτι ακολουθούν τη διάθεσή μας και έχουν ένα πιο χαλαρό χαρακτήρα! Τα φρούτα έχουν την τιμητική τους και μπορείς είτε να τα στολίσεις σε πιατέλες, είτε να κάνεις φρουτοσουβλάκια ή ακόμα και να τα βουτήξεις στη σοκολάτα! 

Μπορείς να φτιάξεις αλμυρές ή γλυκές μπουκίτσες, τυλίγοντας σε τορτίγιες τυριά και, λαχανικά ή και γλυκά αλείμματα με ξηρούς καρπούς. Μια ωραία ιδέα είναι να βάλεις ατομικές σαλατούλες, όπως μακαρονοσαλάτες, σε ποτηράκια. Κάτι που σίγουρα θα λατρέψουν οι καλεσμένοι σου είναι τα βραστά ή ψητά καλαμπόκια που έχουμε  συνδέσει τόσο πολύ με τις καλοκαιρινές μας βόλτες!


Όσο για την τούρτα, εδώ αποκτά μια ευρεία έννοια και μπορεί να γίνει τόσο δημιουργική όσο επιθυμείτε. Κάθε γλυκό που μπορεί να φιλοξενήσει κεράκια μπορεί να θεωρηθεί τούρτα! Αυτό μπορεί να είναι μια κλασική τούρτα, μια τάρτα, μια cheesecake, κρέπες που τοποθετούνται η μια πάνω στην άλλη, ένα βουνό με λουκουμάδες ή ακόμα και μια πίτσα!

Εάν προτιμάτε το παγωτό concept, θα μπορούσατε να το μοιραστείτε χρησιμοποιώντας χάρτινα ποτήρια αντί για ένα μπολ. Κατά αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να δημιουργήσετε μια υπέροχη γλυκιά εμπειρία που θα ενθουσιάσει τους πάντες!

 

 

Στολισμός

 

Οι διακοσμητικές κουρτίνες είναι ιδανική λύση για να δημιουργήσεις ένα υπέροχο φόντο πίσω από το τραπέζι ή σε ένα μέρος αφιερωμένο για τις φωτογραφίες. Τοποθετούνται πανεύκολα, καλύπτουν ένα χώρο όσο περίπου μια πόρτα και η κίνηση από το καλοκαιρινό αεράκι τις κάνει να χαρίζουν μαγικές λάμψεις!

 

Καταλαβαίνω πως αποτελεί πραγματικά πρόκληση να μπορέσεις να βρεις ήλιο για να φουσκώσεις τα μπαλόνια σου, ώστε να  αιωρούνται, όσο απομακρύνεσαι από τα αστικά κέντρα ή όταν βρίσκεσαι σε κάποιο νησί. Έχουμε όμως λύση και γι’ αυτό! Ήξερες πως αρκετά από τα μπαλόνια foil διαθέτουν υποδοχές στο πάνω μέρος τους, ώστε να μπορείς να τα φουσκώσεις με αέρα και να τα κρεμάσεις;

Στην περίπτωση που  το μπαλόνι που έχεις διαλέξει δεν έχει υποδοχή, μην ανησυχείς γιατί σου έχω super tip! Tα μόνα που θα χρειαστείς είναι κολλητική ταινία και κάποιο κορδονάκι ή ακόμα καλύτερα πετονιά, για να μη φαίνεται καθόλου! Αφού φουσκώσεις το foil μπαλόνι σου με μια τρόμπα ή με κάποιο καλαμάκι (εάν δε περιλαμβάνει κάποιο μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα απλό καλαμάκι από αυτά που χρησιμοποιούμε για τον καφέ), σχηματίζεις μια θηλιά στο κορδονάκι ή την πετονιά σου, περνάς την ταινία ανάμεσα από τη θηλιά, την κολλάς πάνω στο μπαλόνι σου και είναι έτοιμο για να το κρεμάσεις!

 

Για τα μπαλόνια τύπου latex τα sticks είναι ο καλύτερό σου σύμμαχος! Απλά φουσκώνεις τα μπαλόνια σου με αέρα, τα τοποθετείς στα sticks και έπειτα τα στηρίζεις μέσα σε ένα βάζο, σε ένα ποτήρι ή ακόμη και στο χώμα. Αν έχεις  μόνο χάρτινα ποτηράκια τότε απλώς ρίξε μέσα λίγη άμμο ή λίγες πετρούλες.

 

Είναι επίσης απαραίτητα τα εορταστικά props για το τιμώμενο πρόσωπο της ημέρας όπως μια στέκα,  μια κονκάρδα, ένα photobooth, αλλά καιή καπελάκια για όλους τους καλεσμένους.

 

Τα ζεστά χαμόγελα και η ευχάριστη διάθεση είναι αυτά που θα κάνουν το πάρτι αξέχαστο!

 

Θα χαρώ πολύ να μοιραστείς μαζί μου τις ιδέες σου ή της αναμνήσεις σου από κάποιο καλοκαιρινό πάρτι που σου έμεινε αξέχαστο. Ποια ήταν η πιο απροσδόκητη τούρτα με την οποία έχεις κάνει ή σου έχουν κάνει πάρτι έκπληξη; Εγώ δε θα ξεχάσω πότε εκείνο το καλοκαίρι στα γενέθλια μου που μου είχαν κάνει έκπληξη με τα κεράκια τοποθετημένα πάνω στο μισό κομμάτι του καρπουζιού! Ακόμα πιστεύω πως αυτή η «τούρτα» καρπούζι  ήταν από τις ωραιότερες τούρτες της ζωής μου!

Λευκή 🎈

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στο σπίτι σου; Το 'χουμε!
Αν είσαι από αυτούς που προτιμούν να περνάνε τη Πρωτοχρονιά με την οικογένεια ή τους φίλους στην άνεση του σπιτιού τους, σου έχω την απόλυτη λίστα για να επιλέξεις να κάνεις το ρεβεγιόν στο σπίτι το καλύτερο event της χρονιάς! Έχεις έτσι την ευκαιρία να επιλέξεις ακριβώς το ύφος που ταιριάζει σε εσένα και τους καλεσμένους σου. Φαγητό Μπουφές ή τραπέζι. Ένα βασικό συστατικό για το πάρτι σου είναι το φαγητό. Είτε επιλέξεις να σερβίρεις finger food σε ένα μπουφέ είτε επιλέξεις να στρώσεις κανονικά το τραπέζι σου κάντο ξεχωρίζει επιλέγοντας ένα εντυπωσιακό runner! Πλατώ τυριών-αλλαντικών και ορεκτικά μπορούν να σερβιριστούν υπέροχα πάνω σε βάσεις για τούρτα ή τριώροφες βάσεις. Πιάτα, ποτήρια και χαρτοπετσέτες είναι τα απαραίτητα αξεσουάρ και φυσικά μη ξεχάσεις να στολίσεις τα κεράσματά σου με διακοσμητικά αστεράκια σε χρυσό ή ασημί. Άλλωστε η μέρα απαιτεί έξτρα λάμψη! Σκόρπισε κομφετί στο τραπέζι σου και πρόσθεσε δεντράκια ως centerpiece για μια πιο γιορτινή αίσθηση! Βασιλόπιτα Της αξίζει μια ξεχωριστή αναφορά καθώς από μόνη της αποτελεί ένα από τα highlight της βραδιάς! Μπορείς να τη στολίσεις με topper(θα το έχουμε?), διακοσμητικά, sparklers ή ακόμα και κεράκια με το νούμερο 2023! Cocktail bar Αφιέρωσε ένα ξεχωριστό χώρο για να τα ποτά. Ένα τραπεζάκι ή ένα σημείο στη κουζίνα θα μπορούσε να έχει αυτό το ρόλο. Σαμπάνια και κρασί είναι πρώτα στις προτιμήσεις όμως μπορείς να έχεις αναψυκτικά, χυμούς ακόμα και φρούτα ώστε οι καλεσμένοι σου να μπορούν να φτιάξουν sangria ή κάποιο cocktail. Όσο για τους μικρούς σας καλεσμένους μπορείτε να ετοιμάσετε το δικό τους bar με χυμούς, κομμένα φρούτα και σόδα για να δημιουργήσουν τα δικά τους γεμάτα φαντασία mocktails. Θα χρειαστείς τα πιο γιορτινά ποτήρια, καλαμάκια και σου έχω και επιλογή σε ποτήρια κρασιού. Διακόσμηση Η διακόσμηση στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι είναι απαραίτητη! Μπαλόνια με το νούμερο της χρονιάς που περιμένουμε να υποδεχτούμε αλλά και μπουκέτα με ήλιο ή γιρλάντες με μπαλόνια θα δημιουργήσουν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα που θα λατρέψουν οι καλεσμένοι σας. Γιρλάντες με το happy new year μπορούν να στολίσουν τους τοίχους, το τραπέζι του μπουφέ σας ή ακόμα και την εξώπορτα σας! Αξεσουάρ για τους καλεσμένους σας Βάλτε τους καλεσμένους σας σε έξτρα γιορτινή διάθεση μόλις έρθουν με αξεσουάρ όπως στέκες, καπελάκια και τατουάζ και δείτε τους να χαμογελολυν από ενθουσιασμό! Photobooth spot Φωτογραφίες και βίντεο θα κρατήσουν για πάντα τη μαγεία της βραδιάς! Αφιερώστε μια γωνιά ώστε να δημιουργήσετε ένα φόντο που θα απογειώσει τις λήψεις σας! Τοποθετήστε λαμπερές κουρτίνες, επιλέξτε photobooth και γυαλιά φορέστε τα πιο λαμπερά σας χαμόγελα και διασκεδάστε βγάζοντας αξέχαστες φωτογραφίες! 3, 2, 1 ... Καλή χρονιά ! Ξεκινήστε με ενθουσιασμό την καινούρια χρονιά με εκτοξευτήρες με αστέρια ή χιονονιφάδες και μαγεία από sparklers! Εύχομαι η καινούρια χρονιά να είναι γεμάτη υγεία, αισιοδοξία, όνειρα, ελπίδες και δημιουργικότητα! 2023 και ακόμα περισσότερες ευχές γεμάτες αστερόσκονη !
 Παντρεύεσαι τα Χριστούγεννα; Δες μερικές πρωτότυπες ιδέες για διακόσμηση.

 

Οι καλοκαιρινοί μήνες είναι η εποχή που γίνονται οι περισσότεροι γάμοι. Αν όμως αναζητάς κάτι διαφορετικό, ξεχωριστό αλλά και λαμπερό ίσως ήρθε η ώρα για να επιλέξεις έναν Χριστουγεννιάτικο γάμο! 

Άλλωστε η γιορτινή διάθεση, η μαγευτική ατμόσφαιρα και ο λαμπερός στολισμός δίκαια έχει καθιερώσει τα Χριστούγεννα ως την πιο υπέροχη εποχή του χρόνου! Οι αμέτρητες επιλογές διακόσμησης είναι ιδανικές να καλύψουν από τον πιο λιτό γάμο ως τον πιο εντυπωσιακό! Μερικά από τα πλεονεκτήματα ενός γάμου κατά την περίοδο των Χριστουγέννων είναι το μεγαλύτερο εύρος επιλογών σε χώρους και ημερομηνίες, καθώς και οι οικονομικότερες τιμές.

Ετοίμασε ένα ζεστό ρόφημα, βάλε τα αγαπημένα σου Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, και πάμε να δούμε μαζί πως θα ετοιμάσεις έναν γάμο βγαλμένο από παραμύθι! 

 

 • Τα σπίτια μας έχουν φορέσει τα γιορτινά τους, με λαμπιόνια και λαμπερά στολίδια, δημιουργώντας ένα υπέροχο φόντο για τις φωτογραφίες της προετοιμασίας σας. 
  Το μόνο που θα χρειαστείς είναι μερικά μπαλόνια για να δημιουργήσεις το πιο όμορφο σκηνικό! 


  Μπορείς να διαλέξεις για τον στολισμό λουλούδια σε λευκό σε συνδυασμό με μπορντό αποχρώσεις για μια πιο εντυπωσιακή επιλογή ή μικρές κόκκινες πινελιές. Ιδανική επιλογή είναι οι λεπτομέρειες με γκι που πέρα από το εντυπωσιακό αποτέλεσμα φημίζεται πως χαρίζει καλοτυχία! Αν δεν αγαπάς τόσο τις κόκκινες αποχρώσεις, μπορείς να συνδυάσεις το λευκό με χειμωνιάτικες πρασινάδες για μια πιο ιδιαίτερη επιλογή. Μη σε τρομάζει η εποχή, θα εκπλαγείς με τις επιλογές σε λουλούδια! Για εσένα που αγαπάς το βελούδο αυτή η στιγμή είναι ιδανική για να χρησιμοποιήσεις βελούδινες λεπτομέρειες στην ανθοδέσμη ή στις μπομπονιέρες.

 • Για εσένα που λατρεύεις τα λευκά Χριστούγεννα, μπορείς να δώσεις αυτό το εφέ με εκτοξευτήρες με λευκά κομφετί που θα δημιουργήσουν την εντύπωση χιονιού.

 • Η ζεστή σοκολάτα και το ζεστό αρωματικό κρασί θα μπορούσε να είναι το τέλειο κέρασμα για τους καλεσμένους στο candy bar και φυσικά ανάμεσα στα γλυκά κεράσματα μπορείς να προσθέσεις τα αγαπημένα όλων μας, τα μελομακάρονα. Διάλεξε Χριστουγεννιάτικες χαρτοπετσέτες για να κάνεις το κέρασμά σου να ξεχωρίσει! 

 • Όσο για τη δεξίωση σε κάποιο χώρο εκδηλώσεων, τα Χριστούγεννα προσφέρουν ατελείωτες επιλογές στη διακόσμηση και σίγουρα μια από αυτές θα είναι ιδανική! Κεριά και έξτρα λαμπάκια είναι ο σύμμαχός σου στη δημιουργία μιας ζεστής ατμόσφαιρας που όλοι θα λατρέψουν και είναι ιδανική για όσους επιθυμούν ένα λιτό στολισμό. Το χρυσό, οι παγιέτες και οι λάμψεις, από την άλλη, είναι ο κύριος πρωταγωνιστής και αυτή είναι η στιγμή που μπορείτε να τα επιλέξετε και να έχετε ένα μαγικό αποτέλεσμα. Το κόκκινο και το κυπαρισσί είναι τα αγαπημένα χρώματα των γιορτών και μπορείς να στολίσεις τα τραπέζια με runner σε αυτούς τους χρωματικούς τόνους. Αν σου αρέσει το rustic αποτέλεσμα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ακόμα και λεπτομέρειες με καρό μοτίβο. Κουκουνάρια μπορούν να δημιουργήσουν ένα μοναδικό centerpiece και γκι να στολίσουν τις χαρτοπετσέτες των καλεσμένων σας.

 • Δημιούργησε την πιο εύκολη γωνιά για υπέροχες φωτογραφίες με λαμπερές κουρτίνες και props για να κρατήσεις για πάντα ζωντανές τις πιο όμορφες αναμνήσεις! Μπορείς να αναμείξεις τα γαμήλια props με Χριστουγεννιάτικα για ένα πιο fun αποτέλεσμα που θα διασκεδάσει τους μικρούς και μεγάλους καλεσμένους σας!   

 • Και φυσικά τι καλύτερο από την επίσκεψη του ίδιου του Άγιου-Βασίλη! Είτε πρόκειται για κάποιον animateur που θα διασκεδάσει τους μικρούς σας καλεσμένους, είτε κάνει την εμφάνιση του ώστε να χαρίσει μικρά δωράκια και γλυκάκια σε μικρούς και μεγάλους, σίγουρα θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη για όλους! 

Ελπίζω να σε ενέπνευσα και να ξανασκεφτείς αν θέλεις τελικά να παντρευτείς καλοκαίρι! Είναι χαρά μου να μοιραζόμαστε ιδέες, οπότε αν χρειαστείς οποιαδήποτε βοηθεία σ' αυτό, μη διστάσεις να μου τη ζητήσεις!

 

Καλές γιορτές,

Λευκή 🎈

14 Φεβρουαρίου: Μια γιορτή για οικογένειες, φίλους και ζευγάρια ❤️

 

H ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου συνδέεται με ερωτευμένα ζευγάρια, όλοι το ξέρουν αυτό. Ας το δούμε όμως λίγο διαφορετικά. Είναι μια όμορφη ευκαιρία για να γιορτάσουμε την αγάπη μας προς όλη την οικογένεια και τους φίλους μας. Είναι πολύ όμορφο σε κάθε ευκαιρία, να δείχνουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα πόσο ξεχωριστά είναι για εμάς, αλλά και να μάθουμε στα παιδιά μας πόσο σημαντικό είναι να επικοινωνούν την αγάπη που νιώθουν!

Μπορείτε, λοιπόν, να κάνετε φέτος την αλλαγή και αντί να περάσετε αυτή τη μέρα μόνο με το ταίρι σας, να οργανώσετε μια όμορφη οικογενειακή ημέρα ή μια συγκέντρωση με φίλους.

 

Ιδέες για στιγμές με την οικογένεια: 

 • Ξεκινήσετε την προετοιμασία και από την προηγούμενη ημέρα. Στολίστε το σπίτι όλοι μαζί με μερικά μπαλόνια ή γιρλάντες και φτιάξτε κάρτες τις οποίες θα μοιράσετε ο ένας στον άλλο.Τα παιδιά λατρεύουν τις κατασκευές οπότε έχετε μια υπέροχη ευκαιρία να περάσετε ένα δημιουργικό απόγευμα μαζί τους. Επιστρατεύστε, λοιπόν, μπογιές, χαρτιά και ψαλιδάκια και αφήστε τους μικρούς σας καλλιτέχνες να σας καθοδηγήσουν!
 • Ψήστε μπισκότα σε σχήμα καρδιάς και διακοσμήστε τα όλοι μαζί με σοκολάτα, χρωματιστή τρούφα και καραμελάκια για να τα χαρίσετε στους αγαπημένους σας. Μια όμορφη έκπληξη που σίγουρα θα χαρίσει πολλά χαμόγελα!
 • Απολαύσετε όλοι μαζί ένα ξεχωριστό πρωινό με έξτρα αγάπη! Δημιουργήστε καρδούλες στο ψωμί, τα pancakes, το τοστ ή το κομμάτι του κέικ με τη βοήθεια ενός κουπάτ ή διακοσμήστε το πρωινό σας με sticks με καρδιές.
 • Εναλλακτικά μπορείτε να τους ετοιμάσετε ζεστό κακάο ή σοκολάτα και να παίξετε όλοι μαζί το αγαπημένο σας επιτραπέζιο παιχνίδι.  Αργότερα μπορείτε να τυλιχτείτε με κουβέρτες σε ένα κάστρο από μαξιλάρια και να  δείτε την αγαπημένη σας παιδική ταινία χουχουλιάζοντας!
 • Διακοσμήστε ένα σημείο του σπιτιού σας και δημιουργήστε το δικό σας φόντο για αξέχαστες οικογενειακές φωτογραφίες. Χρησιμοποιήστε κουρτίνες, κάδρα, στέκες και ό,τι άλλα props έχετε, και με τη βοήθεια των μικρών σας Βαλεντίνων, στήστε την πιο  όμορφη γωνιά του σπιτιού! Θα μπορούσε να γίνει μια υπέροχη παράδοση που θα σας ανταμείψει με αξέχαστες αναμνήσεις.
 • Μην παραλείψετε μια ευχάριστη έκπληξη όπως ένα όμορφο σημείωμα στο κουτί με το κολατσιό τους στην τσάντα τους ή ακόμα και στη τσέπη του μπουφάν τους! Θα το λατρέψουν ανεξαρτήτως ηλικίας!

 

 Ιδέες για στιγμές με τους φίλους:

 • Ετοιμάστε ένα απόγευμα γεμάτο περιποίηση! Μάσκες ομορφιάς, περιποίηση νυχιών και μαλλιών και μικρά δωράκια για να μη ξεχνάνε οι καλεσμένοι σας να φροντίζουν τους εαυτούς τους! 
 •  Φτιάξτε τσάι και κεράσματα που θα συνοδέψουν υπέροχα μια ημέρα χαλάρωσης και αναζωογόνησης που όλοι έχουν τόσο ανάγκη.
 • Αν αγαπάτε τις κατασκευές και αποθηκεύετε όλες αυτές τις “do it yourself” ιδέες που βλέπετε σε διάφορα site, μπορείτε να οργανώσετε ένα δημιουργικό απόγευμα με εύκολες και πρωτότυπες κατασκευές.
 • Οργανώστε  ένα απόγευμα με μαγειρική, ζεστό κρασί και ταινίες  ή δοκιμάσετε μια καινούρια δραστηριότητα, όπως μια βραδιά καραόκε ή επιτραπέζια από τα παιδικά σας χρόνια!

Εύχομαι εκείνη τη μέρα, όπως και κάθε μέρα να είστε με ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν και να περάσετε υπέροχα ό,τι και να επιλέξετε να κάνετε!

 Λευκή 🎈

 

 

 

 

 

Μην περιμένεις τα γενέθλια για να γιορτάσεις!

Οι γιορτές και τα πάρτι είναι στιγμές γέλιου και χαράς, οπότε γιατί να περιμένεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια για να προετοιμάσεις ένα;

Εδώ σου έχω κάποιες αφορμές για να γιορτάσεις με τους αγαπημένους σου και να δημιουργήσεις τις πιο τέλειες αναμνήσεις! 

Κι αν οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν ή αν είσαστε μακριά, μπορείτε πάντα να γιορτάσετε με μια βιντεοκλήση, τα έχουμε ξαναπεί αυτά.
Επέτειος

Είτε πρόκειται για τον έναν μήνα, είτε για πολλά χρόνια η επέτειος είναι ένας τέλειος λόγος για να ετοιμάσετε μια όμορφη γιορτή για το άλλο σας μισό! Τι πιο όμορφο από το να γιορτάσετε τον καιρό που έχετε μοιραστεί; Μπορείς, επίσης, να ετοιμάσεις μια υπέροχη έκπληξη στους γονείς, τους φίλους ή τους κουμπάρους σου στην επέτειο τους! 

Γέννηση

Μόλις η οικογένεια σου έχει μεγαλώσει κατά ένα άτομο και αυτός είναι ο πιο υπέροχος λόγος για να γιορτάσεις! Καλωσορίστε, λοιπόν, το μωράκι σας με μια όμορφη γιορτή γεμάτη ευτυχία! 

Πρώτο δοντάκι

Το μικράκι σου μεγαλώνει τόσο γρήγορα και μια όμορφη ιδέα για μείνουν αξέχαστες οι μικρές αλλά σημανιτκές αλλάγες που του συμβαίνουν, είναι να τις γιορτάζεις! Το πρώτο δοντάκι είναι μια ωραία ευκαιρία για μια μικρή γιορτούλα με φίλους ή συγγενείς και πολλές φωτογραφίες για όσους είναι μακριά σας!

 

Πρώτη μέρα στο σχολείο

Εντάξει, για τα μικρούλια μας μπορεί να μην είναι γιορτή, όμως είναι μια ξεχωριστή και πολύ συγκινητική στιγμή για εμάς τους γονείς. Βγάλε λοιπόν πολλές φωτογραφίες, ετοίμασε ένα ξεχωριστό μεσημεριανό και υποδέξου το μεσημέρι το μικρό σου, μετά την πρώτη του μέρα, με μια μικρή εκπληξούλα!

 

Αποφοίτηση

Το πήρες! Και αξίζει φυσικά να το γιορτάσεις! Ετοίμασε ένα υπέροχο πάρτι για να γιορτάσεις το αποτέλεσμα των κόπων σου, είτε είναι απολυτήριο, είτε πτυχίο ή ακόμα και δίπλωμα αυτοκινήτου!

 

 

Καινούρια δουλειά

Έχεις ξεκινήσει σε μια καινούρια δουλειά, πήρες προαγωγή ή αποφάσισες να ξεκινήσεις κάτι δικό σου; Μοιράσου αυτό το βήμα με φίλους διοργανώνοντας μια γιορτή γι’ αυτή τη σημαντική αλλαγή! 

Μετακόμιση

Μια αλλαγή στη ζωή που φέρνει ανυπομονησία και νοσταλγία ταυτόχρονα. Ξεκίνησε γεμίζοντας το καινούριο σπίτι όμορφες στιγμές με ένα πάρτι ή αποχαιρέτησε το παλιό με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο!

 

Συνταξιοδότηση

Ετοιμάστε μια όμορφη έκπληξη στο συνάδελφο που βγαίνει στη σύνταξη! Είναι τέλεια ευκαιρία, αντί για νοσταλγία να τον γεμίσετε χαρά και χαμόγελα! 

 

Επιστροφή

Τι πιο όμορφο από το να υποδεχτείς ένα αγαπημένο πρόσωπο που ήταν μακριά με ένα πάρτι έκπληξη! Είναι σίγουρο ότι θα χαρεί διπλά!

 

Ευχαριστώ

Θες να ευχαριστήσεις κάποιον και δεν ξέρεις τον τρόπο; Ένα δείπνο, μια γιορτή ή ένα brunch σίγουρα θα περάσει το μήνυμα!  

Επιβράβευση

Κατάφερες να κάνεις μια θετική αλλαγή, να κόψεις μια κακή συνήθεια ή να ξεκινήσεις κάτι νέο που σε ενθουσιάζει; Ε, λοιπόν γιατί να μη το γιορτάσεις; Να θυμάσαι ότι είναι σημαντικό να επιβραβεύεις τον εαυτό σου για κάθε τι που καταφέρνεις!

 

Χωρίς κανένα λόγο

Μπορείς να βρεις όποια αφορμή θέλεις εσύ προκειμένου να κάνεις τη στιγμή ξεχωριστή και να τη μοιραστείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα! Μια βραδιά με ταινίες δράσης, με μουσική που σας αρέσει, με το αγαπημένο σας show, ο τελικός ενός αγωνίσματος ή απλά ένα κυριακάτικο κάλεσμα για καφεδάκι.

 

Γιορτάστε, η ζωή είναι μικρή και χρειαζόμαστε όσο πιο πολλές αναμνήσεις γίνεται!

 

 

 

 

 

 

 

Halloween: Ευκαιρία για πάρτι - γιορτή - διασκέδαση!

To Halloween είναι μια γιορτή που δε συνηθίζεται να γιορτάζεται στην Ελλάδα, όμως είναι σίγουρα μια γιορτή με φαντασία🎈. Μια δόση μαγείας και "άμπρα κατάμπρα" που λατρεύουν τα παιδιά! Ακόμα, λοιπόν, κι αν δεν αποτελεί δικό μας έθιμο, είναι μια όμορφη ευκαιρία για να διασκεδάσουμε μικροί και μεγάλοι, καθώς μπορεί να γίνει όσο παιχνιδιάρικο ή τρομακτικό επιλέξετε. Έτσι, κάθησα, σκέφτηκα και έγραψα μερικές ωραίες ιδέες για το πως μπορεί να γίνει ένα υπέροχο πάρτι γενεθλίων ή και όχι, με θέμα το Halloween.

 

 • Οι κολοκύθες έχουν την τιμητική τους, αν και το "σκάλισμα" είναι μια δύσκολη διαδικασία υπάρχουν πολλές εναλλακτικές για τη διακόσμησή τους. Μπορείτε να τις διακοσμήσετε κολλώντας ματάκια, χρωματιστά pom pom ή ακόμα και αυτοκόλλητα. Μπορείτε να τις ζωγραφίσετε (ένας μαύρος μαρκαδόρος αρκεί) για να φτιάξετε το πρόσωπο ή να τις κάνετε ριγέ ή πουά ή ότι άλλο σκεφτούν οι μικροί σας καλλιτέχνες. 

Tip: Πορτοκάλια και μανταρίνια μπορούν να γίνουν mini "κολοκύθες"

 • Μπορείτε να φτιάξετε μαζί με τους μικρούς σας βοηθούς μπισκότα, snacks και κεράσματα σε σχήμα από φαντασματάκια, αραχνούλες και τερατάκια. Μια αναζήτηση στο ίντερνετ θα σας γεμίσει με ιδέες και μερικές είναι πραγματικά πανεύκολες! Πόσο μεγάλη έκπληξη θα ήταν να στείλετε μερικά από αυτά στους αγαπημένους σας! Βάλτε τα σε ένα κουτί στολισμένο με σφραγίδες ή ζωγραφισμένο με την προσωπική σας πινελιά και σίγουρα θα αποτελέσει ένα απρόσμενο δώρο! 

   

 • Πέρυσι μαζί με τον μικρό μου είχαμε φτιάξει από σφολιάτα γλυκάκια γεμιστά με μαρμελάδα που έμοιαζαν με μούμιες. Αρέσει πολύ στα παιδιά να δημιουργούν στην κουζίνα μαζί μας κι έτσι περνάμε δημιουργικό χρόνο μαζί τους και διασκεδάζουμε.

 • Στολίστε το χώρο σας ή το παιδικό δωμάτιο με κολοκύθες, γιρλάντες και μπαλόνια. Ένα καπέλο μάγισσας και μια σκούπα αρκούν για να ζωντανέψουν τη μαγεία των παραμυθιών, όμως οι κολοκύθες, οι νυχτερίδες, οι αράχνες και τα φαντασματάκια θα μετατρέψουν το χώρο σε ένα φανταστικό σκηνικό! 

 • Μπορείτε να φτιάξετε προσκλήσεις και να τις στείλετε στους αγαπημένους σας διοργανώνοντας έναν online διαγωνισμό στολής για το Σάββατο 31 Οκτωβρίου. Αφήστε τα παιδιά σας να επιμεληθούν τις στολές. Σκουρόχρωμα καπέλα, λευκά σεντόνια ακόμα και χαρτί κουζίνας μπορεί να σας βοηθήσουν να μετατρέψετε τα μικρά σας, και τους εαυτούς σας φυσικά, σε μάγους, φαντάσματα και μούμιες.

 • Καταστρώστε ένα κυνήγι θησαυρού μέσα στο σπίτι ψάχνοντας τα απαραίτητα συστατικά για το "μαγικό φίλτρο" σας. Δε χρειάζεται να είναι κάτι περισσότερο από πράγματα που έχετε ήδη και χρησιμοποιείται στην καθημερινότητα σας. Ένα μήλο, για παράδειγμα, θα μπορούσε να είναι το σπίτι ενός σκουληκιού, ένα καρότο θα μπορούσε να είναι η μύτη μιας μάγισσας ή ένα κομμάτι βαμβάκι που θα μπορούσε να είναι ο ιστός μιας αράχνης.

 •  Οργανώστε μια βραδιά με ταινίες με την οικογένειά σας, τα ανίψια σας ή τους κοντινούς σας φίλους. Οι επιλογές πολλές και μπορείτε να τις προσαρμόσετε ανάλογα με την ηλικία των καλεσμένων σας καθώς μπορείτε να δείτε από παιδικά με μαγισσούλες μέχρι θρίλερ (Φορώντας καπέλα μάγισσας και τρώγοντας μαύρα ποπ κορν, έτσι για τη φάση 😂).

 

 • Αν είστε ρομαντικοί τύποι και ψάχνεται αφορμή για δείπνο για δύο, μπορείτε να ετοιμάστε ένα ξεχωριστό δείπνο με κεριά, ιστούς αράχνης, νυχτεριδούλες και φαντασματάκια να κρέμονται και ψεύτικες αραχνούλες, και να απολαύσετε ο ένας την παρέα του άλλου με άλλο Mood.

Διοργανώστε ένα θεματικό πάρτι διαφορετικό από όλα τα άλλα που θα σας βγάλει από τους ρυθμούς της καθημερινότητας, και θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο μυστήριο και μαγεία!

 

 

 

Λεύκη 🎈

 

Γιόρτασε από απόσταση και κάνε ένα αξέχαστο πάρτι!

Πριν από μερικά χρόνια συμμετείχα σε ένα συνέδριο τεχνολογίας. Δεν είναι απόλυτα το αντικείμενο μου, όμως λόγω του συζύγου είχαμε πάει μαζί για να το παρακολουθήσουμε. Ένας ομιλητής, τότε, ανέφερε πως οι άνθρωποι που πετυχαίνουν στη ζωή τους, είναι εκείνοι που προσαρμόζονται πολύ γρήγορα στις απρόσμενες καταστάσεις. 💪

 

Από φύση αισιόδοξος άνθρωπος, λοιπόν, κράτησα αυτή τη φράση και με βάση αυτή σκέφτηκα να σου δώσω μερικές ιδέες, για το πως να οργανώσεις ένα πάρτι για τα γενέθλιά σου ή τα γενέθλια κάποιου μέλους της οικογένειας και να το μοιραστείς με φίλους και αγαπημένους, οι οποίοι δεν μπορούν να είναι δίπλα σου! 🥰

Ξεκινάμε ως εξής λοιπόν: 

 

 1.  Όποιος κι αν έχει γενέθλια, μη τον αφήσεις χωρίς τουρτίτσα! Φτιάξτε την όλοι μαζί και κάντε τη διαδικασία ακόμη πιο διασκεδαστική. Ένα απλό κέικ με ένα εύκολο γλάσο θα φέρει εξίσου μεγάλη χαρά με μια έτοιμη τούρτα ζαχαροπλαστείου. Αν τα γενέθλια είναι του μικρού σου μπορείς και να τη στολίσεις με κάποιο παιχνιδάκι του ή με κάποια ψεύτικα λουλούδια που μπορεί να έχεις στο σπίτι. Κι αν δεν έχεις κεράκια μη σκας, όλο και κάπου θα έχει ξεμείνει κάποιο ρεσώ, δε μπορεί!

 

 1.  Αφού η τούρτα είναι έτοιμη, ας φροντίσουμε τώρα τον στολισμό! Μια παλαιότερη γιρλάντα ή μερικά μπαλονάκια που μπορεί να σου βρίσκονται από κάποιο προηγούμενο πάρτι, είναι υπέρ αρκετά για να σας φτιάξει τη διάθεση!

 

3. Ας περάσουμε τώρα στο κάλεσμα! Μερικές μέρες νωρίτερα δημιούργησε μια κλειστή εκδήλωση στο facebook και κάλεσε όλους τους φίλους με τους οποίους επιθυμείς να μοιραστείς το πάρτι σου! Εκεί μέσα λοιπόν θα τους δώσεις τις κατευθυντήριες γραμμές, για παράδειγμα: “Αγαπημένοι μου φίλοι το Σάββατο 28/3 θα γιορτάσουμε τα γενέθλιά μου. Φορέστε τα καλά σας και στις 8 το απόγευμα θα κάνουμε όλοι μαζί μία βιντεοκλήση, για να σβήσουμε την τούρτα και να παίξουμε διάφορα παιχνίδια και να κάνουμε παρέα. Να είστε όλοι εκεί!” .

Ένας ακόμη τρόπος να συνδεθείς με τους φίλους σου είναι και το Zoom. Είναι μια πλατφόρμα για τηλεδιασκέψεις και μπορείς να καλέσεις έως 100 ατόμα. Για σκέψου!

Κι εμείς φέτος τα γενέθλια του happy teapot, έτσι τα γιορτάσαμε με τα κορίτσια, μέσω βιντεοκλήσης.

 1.    Μια ακόμη ιδέα είναι να παραγγείλεις κάποιο γλυκό και να το στείλεις με delivery στους φίλους σου. Έτσι δεν θα φας μόνο εσύ τούρτα αλλά και εκείνοι!

 

 1.   Αν δεν θέλεις ή δεν σου χρειάζεται να οργανώσεις βίντεο κλήση, ενημέρωσε και κάλεσε τους αγαπημένους σου γείτονες σε πάρτι από τα μπαλκόνια! Αυτή κι αν είναι φοβερή ιδέα, γιατί, πίστεψέ με, σίγουρα θα μπουν στο πάρτι πολλοί περισσότεροι από τα μπαλκόνια τους. Έτσι, όχι μόνο θα διασκεδάσεις με γνώριμους φίλους, αλλά θα κοινωνικοποιηθείς και με νέους

 1.   Τέλος, αν κάποιος φίλος/ φίλη σου ή συγγενή σου έχει γενέθλια αυτό το διάστημα, μπορείς να του παραγγείλεις αυτό το σετ έκπληξη για γενέθλια, να του το στείλεις κι έτσι και θα γιορτάσετε μαζί μέσω βιντεοκλήσης και θα έχεις κάνει τα γενέθλια του φανταστικά.

 

Εύχομαι πάντα με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο, τα γενέθλια όλων μας να είναι περιτριγυρισμένα από φίλους, οικογένεια και αγαπημένα πρόσωπα! Ακόμη κι αν είμαστε μακριά ο ένας από τον άλλο, δεν σημαίνει ότι είμαστε μόνοι!-Λευκή 🎈

Πως να σχεδιάσεις την τέλεια πρόταση γάμου!

Μια από τις πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή ενός ζευγαριού είναι η στιγμή που αποφασίζουν να μοιραστούν τη ζωή τους για πάντα. Συνήθως σκεφτόμαστε το γάμο σαν την αρχή της κοινής ζωής, όμως υπάρχει ένα βήμα πριν από αυτόν, ένα βήμα ρομαντικό και πολύ ιδιαίτερο για κάθε ζευγάρι. Η στιγμή που ο ένας θα κάνει την πρόταση γάμου στον άλλο, για να προχωρήσουν τη σχέση τους ένα βήμα παραπέρα.

Είτε θέλεις να κάνεις αυτή την ερώτηση με έναν απλό και γλυκό τρόπο, είτε θέλεις να διοργανώσεις μια μοναδική έκπληξη υπάρχουν μερικές ιδέες που σίγουρα θα κάνουν τη στιγμή της πρότασης μοναδική! Βέβαια, η ιδανική πρόταση είναι αυτή που σας αντιπροσωπεύει σαν ζευγάρι, οπότε όποια ιδέα και να διαλέξετε προσθέστε την προσωπική σας πινελιά και σίγουρα αυτή η μέρα θα σας μείνει αξέχαστη!

Αν δεν είσαι σίγουρος για το πως να σχεδιάσεις την πρόταση γάμου, ρίξε μια ματιά εδώ:

Πότε να κάνω την πρόταση;

Δεν υπάρχει “σωστός” χρόνος όσον αφορά την πρόταση γάμου. Οι ημέρες των Χριστουγέννων, των γενεθλίων και της επετείου προσφέρονται μιας και ήδη υπάρχει μια γιορτινή ατμόσφαιρα και ανεβασμένη διάθεση. Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι η ημέρα που γίνονται οι περισσότερες προτάσεις γάμου αφού ο ερωτισμός είναι διάσπαρτος. Όμως και οι μέρες των διακοπών ή μιας μικρής απόδρασης είναι τέλειες αφού κυριαρχεί η ηρεμία και η ανεμελιά. Κάθε μέρα όμως είναι η “σωστή” εφόσον έχεις βρει το άλλο σου μισό!  Υπάρχει καλύτερη αφορμή από αυτό;

Μόνοι ή με παρέα;

Η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση είναι καθαρά προσωπική. Είτε θέλεις να κρατήσετε αυτή τη στιγμή για τους δυο σας, είτε να κάνεις συμμάχους σου στην έκπληξη φίλους και οικογένεια, υπάρχουν πολλές ιδέες για κάθε περίσταση! Βέβαια μπορείς να τα συνδυάσεις και μόλις ακουστεί το πολυπόθητο “ναι” να εμφανιστούν τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Σε ποιο μέρος;

Εδώ οι επιλογές είναι αμέτρητες. Από το σπίτι σας ή ένα οικογενειακό τραπέζι μέχρι ένα νησί ή ένα εστιατόριο ή μπαρ όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και όλα μπορούν να γίνουν το τέλειο σκηνικό για μια τέτοια στιγμή!

Πως να προετοιμάσω το χώρο;

Εάν σκέφτεσαι να κάνεις την πρόταση στο σπίτι μπορείς να σχηματίσεις έναν διάδρομο από αναμμένα ρεσώ σε συνδυασμό με ροδοπέταλα και κομφετί. Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και βέλη για να καθοδηγήσεις την αγαπημένη σου στην έκπληξη. Λουλούδια, κεριά και φωτάκια led χαρίζουν ρομαντισμό στην ατμόσφαιρα.

Το μπαλόνι με τη φράση love, μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς ή με κομφετί μπορούν να ολοκληρώσουν τη διακόσμηση σου είτε είστε στο σπίτι είτε σε κάποιον άλλο χώρο.

Επιστράτευσε φίλους, συγγενείς ή τον dj στην περίπτωση που είστε σε κάποιο τραπέζι ή μαγαζί για να σου δώσουν την κατάλληλη πάσα με ένα τραγούδι ή να απασχολήσουν την αγαπημένη σου ή να σε βοηθήσουν στο στήσιμο του σκηνικού.

Βάλε το κινητό σου να τραβάει βίντεο ή ζήτα από κάποιον από τους φίλους σας να σας τραβήξει μόλις έρθει η κατάλληλη στιγμή και κρατήστε αυτή την όμορφη ανάμνηση για πάντα!

Πως να κάνω την πρόταση;

Και φτάνει η πολυαναμενόμενη στιγμή για την πρόταση... Μπαλόνια γράμματα με τη φράση “marry me” ή τη φράση “will you marry me” γραμμένη στο lightbox ή στο letter banner είναι ιδανικά για το σκηνικό σου!

Για να είναι ακόμα μεγαλύτερη η έκπληξη μπορείς να τοποθετήσεις μέσα σε μια χάρτινη κούτα ένα μπαλόνι με κομφετί (ή και χωρίς) φουσκωμένο με ήλιο και μέσα να περιέχει σε ένα χαρτί την πρόταση γάμου ή και το δαχτυλίδι. Φαντάσου την έκπληξή της όταν ανοίξει την κούτα και από μέσα πεταχτεί ένα μπαλόνι! Πόσο μάλλον όταν δει και τι κρύβεται μέσα σε αυτό!

Εάν το χιούμορ και οι αστείες καταστάσεις είναι στην καθημερινότητά σας μπορείς να σχηματίσεις το “will you marry me” με τα διακοσμητικά sticks σε χρυσό πάνω σε μια…. πίτσα!

Σε περίπτωση που δεν έχεις καταλήξει στο τέλειο δαχτυλίδι ή θέλετε να το διαλέξετε μαζί το μπαλόνι σε σχήμα μονόπετρο μπορεί να το αντικαταστήσει επάξια στην πρόταση!

She said YES!

Η στιγμή που περίμενες έφτασε και σου είπε το ΝΑΙ! Μπορείτε πια να το γιορτάσετε, να σκάσετε εκτοξευτήρες, να ανάψετε sparklers και να χαρίσετε στη στιγμή σας ακόμη περισσότερη μαγεία! Κρυμμένοι φίλοι και συγγενείς μπορούν να εμφανιστούν με καπελάκια και σφυρίχτρες φρου φρου για να μοιραστούν μαζί σας τη χαρά σε μια μικρή γιορτή!

Το πάρτι αρχίζει εδώ και συνεχίζει για μια ζωή!

Εδώ σου έχω το αντίστοιχο βίντεο στο κανάλι μου στο youtube για να δεις αυτές αλλά και ακόμα περισσότερες ιδέες πολύ πιο αναλυτικά! 

Πάρτι σαν παραμύθι

Βλέπεις όλα αυτά τα νέα φανταστικά θεματικά καφέ - ζαχαροπλαστεία που έχουν ανοίξει και σερβίρουν αυτές τις υπέροχες, λαχταριστές τούρτες και θες επειγόντως να τα επισκεφτείς ή να γιορτάσεις εκεί μια σημαντική σου στιγμή, λόγω της υπέροχης - παραμυθένιας διακόσμησης;

Κι εγώ!

Αλλά μετά σκέφτηκα: γιατί δεν κάνω μια γωνιά του σπιτιού μου να μοιάζει παραμυθένια και λουλουδάτη, για να τη χαίρομαι και να τη μοιράζομαι με τις φίλες μου;

Μετά όμως είπα: γιατί δεν το κάνω θέμα στο Blog μου και να μοιραστώ τις ιδέες μου μαζί σου;

✨ Έξτρα μπόνους: Ε, φυσικά δεν άντεξα απλώς να το γράψω και να μην το κάνω κι εγώ, οπότε έκανα το πρώτο μου βίντεο στο youtube για να σου δείξω πως θα δημιουργήσεις το παραμυθένιο σκηνικό εύκολα και με απλά υλικά.

Αν δεν έχεις καταλάβει ακόμη για τι πράγμα μιλάω, θα καταλάβεις τώρα. Θα σου δώσω υπέροχες και εύκολες ιδέες για το πως να αναδιαμορφώσεις ένα σημείο του σπιτιού σου ή ακόμη και ολόκληρο το δωμάτιο, σε έναν παραμυθένιο χώρο με φυλλωσιές, λουλούδια, πεταλούδες, μαγικά καπέλα, τσαγιερίτσες και πολλά ακόμα αξεσουάρ για να οργανώσεις ένα μοναδικό θεματικό party!

Ας ξεκινήσουμε από την διακόσμηση του τοίχου, δηλαδή το βασικότερο! Διάλεξε μια όμορφη επιτοίχια πρασινάδα, πάρε μερικά κομμάτια και κρέμασέ τα στον τοίχο:

Το αποτέλεσμα θα είναι κάπως σαν αυτό της φωτογραφίας. 

Έπειτα μπορείς να προσθέσεις διάφορα αξεσουάρ ανάλογα με το θέμα του πάρτι σου. Αν καλέσεις στο πάρτι σου την Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων, ας πούμε, θα μπορούσες να κρεμάσεις κάποιο καπέλο, πολλά κόκκινα τριαντάφυλλα, μικρά κλειδιά, μια γιρλάντα από τσαγιέρες ή έναν μικρό λαγό, καπέλα και πολλά ρολόγια:

Αν δεν καλέσεις την Αλίκη, και θες το θέμα σου να είναι πιο λουλουδάτο και νεραιδένιο, μπορείς να βάλεις στον τοίχο πολλές πεταλούδες, μικρές νεράιδες και όμορφα λουλουδάκια.

Το δεύτερο βήμα είναι να βάλεις ακριβώς μπροστά στον παραμυθένιο τοίχο σου ένα τραπέζι. Είτε μικρό για λίγους και καλούς, είτε μεγάλο για πολλούς και θαυμαστούς. Εδώ θα βάλουμε όλη μας την τέχνη για να γίνει μοναδικό.

Θα πρότεινα να στρώσεις ένα βελούδινο τραπεζομάντηλο, εκτός αν το τραπέζι σου είναι όμορφο από μόνο του. Τότε άφησέ το σκέτο!

Το τρίτο βήμα είναι το σερβίτσιο, φυσικά. Ρομαντικά ποτήρια και πιατάκια, βάσεις για cupcakes και τούρτα, πιατέλες και τσαγερίτσες για το σερβίρισμα θα ταξιδέψουν όλους τους καλεσμένους σου σε ένα άλλο μέρος, σε μια άλλη εποχή.


Ναι ναι, όλα αυτά μπορείς να τα έχεις στο σπίτι σου, πολύ απλά φτιάχνοντας έναν λουλουδένιο τοίχο και βάζοντας μπροστά του ένα τραπέζι γεμάτο όμορφα, ρομαντικά και παραμυθένια αξεσουάρ. Και cupcakes φυσικά!

Για να ολοκληρώσεις τη διακόσμηση, μπορείς είτε να τυπώσεις μεγάλες πεταλούδες, καπέλα, φλαμίνγκο, κλειδιά, νεράιδες ή ό,τι άλλο θες και να τα κρεμάσεις με μια κορδέλα από το ταβάνι, είτε να βάλεις λουλουδένια pom pom και γιρλάντες.

Θέλεις να δεις και πως γίνονται όλα αυτά στη πράξη;

Πάτησε παρακάτω για να δεις το πρώτο βίντεο στο κανάλι μου στο Youtube 👇

Θα χαρώ να μου πεις στα σχόλια αν σου άρεσε και φυσικά να προτείνεις τι θέμα θα ήθελες να έχει το επόμενο βίντεο. Μη ξεχάσεις να κάνεις εγγραφή, για να λαμβάνεις ειδοποιήσεις και να το μοιραστείς και με τους φίλους σου.

Και κάπου εδώ είναι η στιγμή που θα σου πω να ντυθείς κι εσύ ανάλογα για το πάρτι, και να φορέσεις μια λευκή ποδιά πάνω από ένα γαλάζιο φόρεμα για να είσαι τέλεια σε ένα αξέχαστο πάρτι με θέμα Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων - Μαγικό Δάσος.

💡 Συμβουλή και ιδέα: δεν χρειάζεται να τα αλλάξεις μετά το πάρτι. Απλώς προσάρμοσέ τα στο χώρο σου, ώστε είναι πιο λειτουργικά στην καθημερινότητά σου, κράτα τη δική σου παραμυθένια γωνιά στο σπίτι και πίνε μαγικά καφεδάκια παρέα με τις φίλες σου όσο συχνά θέλεις!

Λευκή 🎈

 

Αρχείο Blog