Για παραγγελίες άνω των €50, τα μεταφορικά (με Ελτά courier) είναι ΔΩΡΕΑΝ (ισχύει μόνο για την Ελλάδα)
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
RSS

Θέματα ιστολογίου από '2015' 'Ιανουάριος'

Let's sparkle this year!
Let's sparkle this year!

Καλή χρονιά σε όλους!

Ελπίζω να περάσατε πολύ όμορφα...να οργανώσατε μοναδικά πάρτυ και να απολαύσατε τις προετοιμασίες και την μαγεία αυτών των ημερών....

Εμείς αν και είχαμε πολύ διαφορετικά σχέδια για να περάσουμε τις γιορτές...που τελικά άλλαξαν...όμως αυτό δεν μας πτόησε καθόλου...για να οργανώσουμε κάτι τελευταία στιγμή και να περάσουμε πολύ πολύ όμορφα.


Και για να είμαι ειλικρινής..σκέφτομαι πως τελικά ήταν ίσως καλύτερα που έγιναν έτσι τα πράγματα!!!!

Οι γιορτές επίσης έχουν μια επιπλέον σημασία για μένα πια...σε λίγες μέρες θα γιορτάσουμε την πρώτη επέτειο γάμου μας...οπότε πέρυσι αυτό το διάστημα ήταν γεμάτο από προετοιμασίες, πρόβες, σχέδια, παραγγελίες, συναντήσεις..

Πολύ όμορφες στιγμές που δεν σας κρύβω πως θα ήθελα να ξαναζήσω.

Έτσι λοιπόν τα φετινά Χριστούγεννα τα περάσαμε συντροφιά με αγαπημένους ανθρώπους, στην ζεστασιά του σπιτιού μας, με πολύ φροντίδα και αγάπη.

http://instagram.com/happy_teapot/

Για την παραμονή Πρωτοχρονιάς όμως ήθελα κάτι πιο εντυπωσιακό!!! Ήθελα φέτος να υποδεχθούμε τον νέο χρόνο με αρκετή λάμψη.

Επέλεξα χρυσό και μαύρο, χρησιμοποίησα  μαύρες κεράμικες βάσεις, διακόσμησα με την γιρλάντα της "My little day" στις ίδιες αποχρώσεις, εκτύπωσα ένα banner από εδώ, για τις κορνίζες από εδώ και στόλισα με πολλά κεράκια .

Το τραπέζι ήταν διακοσμημένο κι αυτό στις ίδιες αποχρώσεις με συνοδεία από τις χαρτοπετσέτες με χρυσά αστέρια της συλλογής μας "golden stars".

Υπήρχαν φυσικά και δωράκια για τους καλεσμένους μας, που ετοίμασα και έβαλα στα χάρτινα σακουλάκια με αστέρια.. Εκτύπωσα επίσης από εδώ και τις ευχές που κόλλησα στα σακουλάκια.

Καλώς μας ήρθες 2015.....Εύχομαι να είσαι γενναιόδωρο...και φωτεινό!!!

http://instagram.com/happy_teapot/

Μας γεμίζεις με ελπίδα γι αυτά που θα έρθουν...τα καινούρια....τα καλύτερα.

Ανυπομονούμε....

Λευκή.

 

 

 

Αρχείο Blog