Για παραγγελίες άνω των €50, τα μεταφορικά (με Ελτά courier) είναι ΔΩΡΕΑΝ (ισχύει μόνο για την Ελλάδα)
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
RSS

Θέματα ιστολογίου από '2017' 'Οκτώβριος'

ΒΙΤΡΙΝΑ-θεμα Halloween
ΒΙΤΡΙΝΑ-θεμα Halloween

Οκτώβρης .. Ο μήνας που φιλοξενεί μια ιδιαίτερη γιορτή.

Το Halloween μας έρχεται από την Αμερική και τα τελευταία χρόνια γίνεται όλο και πιο γνωστό στη χώρα μας. Εμείς το αγαπήσαμε για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του και σαν μια πρωτότυπη ιδέα για ένα φθινοπωρινό πάρτι.

Έτσι λοιπόν για όσους από εσάς το κάτι καινούριο δεν αποτελεί απαραίτητα και κάτι ξένο, αλλά μια πρόκληση για δημιουργία, η Χαρούμενη τσαγιερίτσα έφερε μια νέα συλλογή πάρτι με θέμα το Halloween και φυσικά η βιτρίνα μας γι αυτό το μήνα διακοσμήθηκε ανάλογα.

Οι μικρές και μεγάλες βεντάλιεςαπό την συλλογή, σε λευκό, μαύρο και πορτοκαλί χρώμα, μπορούν να διακοσμήσουν το τραπέζι που θα τοποθετήσετε τα κεράσματα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μαύρο τραπεζομάντηλο για να δημιουργήσετε εντυπωσιακή αντίθεση με τις βεντάλιες.

Πάνω στο τραπέζι τοποθετήσαμε τα ποτηράκια της συλλογής με τις γυαλιστερές πορτοκαλί νυχτερίδες, αλλά αυτή τη φορά αντί για χυμούς τα γεμίσαμε με ποπ κορν και τα διακοσμήσαμε με τα sticks νυχτεριδούλες και με τα οποία μπορείτε να στολίσετε και τα υπόλοιπα γλυκά ή αλμυρά εδέσματα του μπουφέ.

Στο κέντρο του τραπεζιού τοποθετήσαμε το mini lightbox, όπου μπορείτε να δημιουργήσετε όποια φράση εσείς επιθυμείτε και ταιριάζει στη δική σας περίσταση και να το συνδυάσετε με κάποιο από τα σετ με σύμβολα που θα βρείτε στις συλλογές μας.

Η συσκευασία με τα γυαλάκια και το photobooth kit περιλαμβάνουν πολύχρωμα χάρτινα σχέδια για να βγάλετε διασκεδαστικές φωτογραφίες αλλά και να τα διακοσμήσετε στο χώρο.

Τις τούρτες, τα μπισκότα και τα cupcakes της Da-mama, τα στολίσαμε πάνω σε μαύρες και λευκές κεραμικές βάσεις Miss Etoile. Πάνω στο τραπέζι τοποθετήσαμε ένα λευκό πολύ λεπτό ύφασμα για να μας δώσει της αίσθηση ενός ιστού αράχνης.

Η γιρλάντα SPOOKY με τις μαύρες νυχτερίδες στόλισε στα δεξιά το τραπέζι μας μαζί με την μεγάλη εκτύπωση για φόντο, που απεικονίζει μια κλασσική σκοτεινή πόλη με μεγάλο φεγγάρι αράχνες και νυχτερίδες.

Για να ολοκληρώσουμε τη διακόσμηση φτιάξαμε μεγάλες κατασκευές σε σχήμα σπιτιών , κολοκύθας και μιας μαύρης γάτας, καθώς επίσης και νυχτερίδες σε διάφορα μεγέθη από χαρτόνι.

Βέβαια δε θα μπορούσαν να λείπουν από τη διακόσμηση ενός Halloween πάρτι, οι κολοκύθες. Εμείς επιλέξαμε τρία διαφορετικά μεγέθη και για να τις δώσουμε μια πιο ξεχωριστή όψη, τις χρωματίσαμε με μαύρο μαρκαδόρο σε διαφορετικά μοτίβα όπως ριγέ, σεβρόν και με βούλες.

Τέλος μια πολύ όμορφη ιδέα για δωράκια στους καλεσμένους σας είναι τα μικρά kraft κουτάκια, τα οποία κλείσαμε με ένα μανταλάκι και μια μικρή χάρτινη μαύρη νυχτεριδούλα, και πάνω γράψαμε ‘Trick or Treat’ για να ταιριάζει στην δική μας περίσταση. Τα κουτάκια μπορούν να περιέχουν μικρά δωράκια, χυμό ή σαντουιτσάκια.

Πριν λίγες ημέρες πραγματοποιήσαμε και μια επαγγελματική φωτογράφηση με θέμα το Halloween, σε συνεργασία με το Little DrinksΕδώ μπορείτε να δείτε όλο το άλμπουμ της φωτογράφησης και να πάρετε πολλές ιδέες. Όλη η φωτογράφηση έγινε από το Arte Di Tre, που πάντα στηρίζει κάθε μας ιδέα και ομορφαίνει με τις λήψεις του κάθε μας εκδήλωση.

 Λευκή.

ΒΙΤΡΙΝΑ-θεμα Νεραιδα
ΒΙΤΡΙΝΑ-θεμα Νεραιδα

Μια φορά κι έναν καιρό σ ’ένα δάσος μαγικό ζούσε μια μικρή νεράϊδα…Έτσι θα μπορούσε να ξεκινάει η πρόσκληση για το πάρτι σας ή τη βάφτιση σας με θέμα μια από τις πιο αγαπημένες μας συλλογές, τη νεράϊδα!

Όπως κάθε φορά θα προσπαθήσω να σας μεταφέρω, μέσα από τις εικόνες της βιτρίνας μας, σ ‘έναν κόσμο παραμυθένιο και μαγικό.

Σ αυτή τη βιτρίνα το πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι η κατασκευή ενός δέντρου που τοποθετήθηκε ως διακόσμηση πίσω από το κεντρικό τραπέζι.

Το τραπέζι διακοσμήθηκε με λινάτσα και σειρές από πράσινα συνθετικά φύλλα ως συνέχεια του δέντρου. Στο επάνω μέρος του τραπεζιού κολλήσαμε ένα κομμάτι πράσινο φύλλο (γρασίδι). Ένα υλικό που μπορείτε να προμηθευτείτε από μεγάλα βιβλιοπωλεία. Μ αυτό τον τρόπο δώσαμε την εικόνα ενός κορμού δέντρου και τοποθετήσαμε πάνω σε λεπτά κομμάτια ξύλου, τα υπέροχα ποτηράκια της συλλογής που συνοδεύονται με διακοσμητικές πεταλούδες.

Δυο όμορφες νεράϊδες πάνω σε μανιτάρια τοποθετήθηκαν δεξιά κι αριστερά του τραπεζιού.

Η Νατάσα από το Natasha’s sweet corner μας ετοίμασε μια τούρτα σε σχήμα μανιταριού, cupcakes και μπισκότα με σχέδια λουλούδια και πεταλούδες. Όλα τα γλυκά τοποθετήθηκαν στις αγαπημένες μας κεραμικές βάσεις αλλά και την τριώροφη βάση της συλλογής μας Romantic.

Σετ ξύλινα μαχαιροπίρουνα τυλίγθηκαν στις χαρτοπετσέτες της ίδιας συλλογής , δεμένα με ένα πολύχρωμο νήμα και στη μέση τοποθετήσαμε  μία διακοσμητική πεταλούδα από αυτές που συνοδεύουν τα ποτηράκια.

Μια ιδέα για να στολίσετε το χώρο του πάρτι ή της βάφτισης είναι τα χάρτινα φανάρια με τις πεταλούδες. Αυτό που θα χρειαστείτε είναι τα φουξ ή τα λευκά κρεμαστά χάρτινα φανάρια και τα clips από τη συλλογή της νεράιδας. Η διαδικασία υλοποίησης είναι πολύ εύκολη. Καρφιτσώνετε 2-3 πεταλούδες πάνω σε κάθε φανάρι και τα κρεμάτε όπου επιθυμείτε.

Η συλλογή περιλαμβάνει και μια πολύ εντυπωσιακή τρισδιάστατη γιρλάντα. Εμείς βέβαια δεν την χρησιμοποιήσαμε ως γιρλάντα αλλά κόψαμε από το νήμα που τις ενώνει τις τρισδιάστατες πεταλούδες και κολλήσαμε την κάθε μια μόνη της ανάμεσα στην υπόλοιπη διακόσμηση. 

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επίσης στη διακόσμηση και το ξύλινο βέλος μαυροπίνακα. Τοποθετήστε το στο χώρο του πάρτι ή της εκδήλωσης σας και γράψτε κάτι σχετικό με το θέμα όπως " Fairies this way"

Κρατήστε την μαγεία του παραμυθιού ζωντανή με το μοναδικό σετ παραμυθιού νεράϊδας.

Η συσκευασία περιλαμβάνει μια χάρτινη πορτούλα με κλειδί, για να τοποθετήσετε στο έδαφος, ως είσοδος σε ένα μαγικό κόσμο, μια χάρτινη πεταλούδα, ένα χάρτινο μανιτάρι και μικροσκοπικά χρυσά αστεράκια. Περιλαμβάνει ακόμη και μικρή χάρτινη πινακίδα που αναγράφει  "Fairies stop here..."

Μπορείτε να δημιουργήσετε μικρές ιστοριούλες σαν παιχνίδι με τις μικρές νεράϊδες στο πάρτι σας.

Να της τοποθετήσετε στο παιδικό δωμάτιο, να διαβάσετε παιδικά βιβλία και παραμύθια και να αφήσετε την φαντασία σας και του παιδιού σας ελεύθερη.

Ελπίζω να σας έδωσα αρκετές ιδέες για τη διακόσμηση της δικής σας εκδήλωσης και ανυπομονώ να μου στείλετε τις δικές σας δημιουργίες!

Λευκή 

Αρχείο Blog