Για παραγγελίες άνω των €50, τα μεταφορικά (με Ελτά courier) είναι ΔΩΡΕΑΝ (ισχύει μόνο για την Ελλάδα)
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
RSS

Θέματα ιστολογίου από '2018' 'Ιούνιος'

Ιδέες για Bachelorette Πάρτι

Το Bachelorette πάρτι είναι το πάρτι που οργανώνουν οι φίλες της μέλλουσας νύφης πριν το γάμο της. Το bachelorette πάρτι γίνεται όλο και πιο δημοφιλές τα τελευταία χρόνια. Έτσι κι εμείς δε θα μπορούσαμε να μην συμμετέχουμε σε αυτή την όμορφη γιορτή για τη νύφη, προτείνοντας σας ιδιαίτερες ιδέες διακόσμησης και ξεχωριστά προϊόντα από τη συλλογή μας Team Bride τόσο για την ίδια όσο και για τις φίλες της.

Η κορδέλα Bride to Be σε δύο συνδυασμούς χρωμάτων φαίνεται πως έχει αγαπηθεί πολύ καθώς κάνει τη μέλλουσα νύφη να νιώθει πραγματικά ξεχωριστή. Αντίστοιχες κορδέλες βέβαια υπάρχουν και για τις φίλες της νύφης με τη φράση Team Bride. Όπου και αν επιλέξετε να κάνετε το πάρτι σας μπορείτε να επιλέξετε τις κορώνες Team Bride, τις κονκάρδες και τα τατουάζ της ίδιας συλλογής καθώς ταιριάζουν απόλυτα με κάθε είδους πάρτι. Είτε αυτό είναι μία επίσημη νυχτερινή έξοδος σε κάποιο μαγαζί, είτε είναι ένα άκρως καλοκαιρινό πάρτι σε μια παραλία.

 

Η συλλογή Team Bride διαθέτει μια πολύ εντυπωσιακή γιρλάντα σε ροζ χρυσό με τη φράση Team Bride, την οποία μπορείτε να τη διακοσμήσετε κρεμώντας την σε κάποιο τοίχο στο σπίτι, μπροστά στο τραπέζι με τα κεράσματα, ή στην ομπρέλα στο beach bar.

Εάν επιλέξετε την παραλία για να γιορτάσετε αυτή την ξεχωριστή μέρα, απολαύστε το κοκτέιλ σας στα ποτήρια ροζ χρυσό ή ροζ χρυσό πουά με τα καλαμάκια στο ίδιο χρώμα. Εάν πάλι οργανώσετε ένα πάρτι στο σπίτι ή στο κήπο απολαύστε το ποτό σας με συνοδεία από φρούτα που μπορείτε να διακοσμήσετε σε θήκες για cupcakes.

Η συλλογή επίσης περιλαμβάνει και σετ μπαλόνια λευκά τυπωμένα με την φράση team bride σε ροζ, τα οποία μπορείτε να φουσκώσετε με ήλιο αν θέλετε να αιωρούνται. Αν ωστόσο αυτό δεν είναι εύκολο για εσάς, μπορείτε να φουσκώσετε πολύ εύκολα με το στόμα και να τα δέσετε στις καρέκλες ή τις ξαπλώστρες της παραλίας δημιουργώντας ένα εξίσου γιορτινό κλίμα!

Βέβαια αν θα προτιμούσατε κάτι πιο εντυπωσιακό και πρωτότυπο , εμείς σας προτείνουμε να φτιάξετε μία εύκολη σύνθεση με τα σετ μπαλονιών rose gold και τα rose gold mini μπαλόνια. Φουσκώστε τα μπαλόνια με αέρα σε διάφορα μεγέθη και δέστε τα πάνω σε ένα σύρμα με όποια σειρά επιθυμείτε. Συνδυάστε τα χρώματα και τα μεγέθη και το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό! 

Τέλος, το photobooth kit θα σας χαρίσει την ευκαιρία να βγείτε ξεχωριστές και αστείες φωτογραφίες τόσο στο bachelorette πάρτι, όσο και αργότερα στο σπίτι της νύφης πριν το γάμο ή στο γαμήλιο πάρτι. Μπορείτε να το συνδυάσετε πολύ όμορφα και με τα γυαλάκια photobooth  Team Bride-Team Groom παρέα με το γαμπρό και τους φίλους του!

Λευκή.

Βιτρίνα-Θέμα Γοργόνα

Η βιτρίνα μας αυτή τη φορά μετατράπηκε σε ένα μαγευτικό βυθό για να φιλοξενήσει ένα χαριτωμένο καλοκαιρινό πάρτι με θέμα την γοργόνα. Όμορφη ιδέα τόσο για γενέθλια και βαφτίσεις όσο και babyshower! Η γοργόνα μας τριγυρίζει ανάμεσα σε κοχύλια και μπουρμπουλήθρες αλλά δεν είναι μόνη. Κολυμπάει μαζί με τους φίλους της, τα ψαράκια, τους ιππόκαμπους, τους αστερίες αλλά και μικρότερες γοργονίτσες.

Κεντρικό στοιχεία της διακόσμησης είναι η εκτύπωση με θέμα τη γοργόνα σε παστέλ χρώματα. Ο συνδυασμός του μωβ με το χρώμα της μέντας είναι μια όμορφη πρόταση και τα κορίτσια θα τη λατρέψουν. Χάρτινα Pom-poms σε λευκό, mint και μωβ στολίζουν την εκτύπωσή μας δεξιά και αριστερά. Εσείς θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε και χάρτινες βεντάλιες ή χάρτινες διακοσμητικές μπάλες ή ακόμα και να κρεμάσετε τα pom-poms ή να τα ανοίξετε μισά και να τα τοποθετήσετε πάνω στο τραπέζι σας σαν διακοσμητικά.

Τη γιρλάντα της συλλογής μας με τη φράση “Βe more mermaid” σε ιριδίζον χρωματισμό την χρησιμοποιήσαμε διαφορετικά. Χωρίσαμε κάθε λέξη για να είναι ξεχωριστές και τις κολλήσαμε στο επάνω μέρος της αφίσας μας.

Για να δώσουμε ακόμα περισσότερο την αίσθηση ότι βρισκόμαστε μέσα στη θάλασσα δημιουργήσαμε εντυπωσιακές μπουρμπουλήθρες με mini διάφανα μπαλόνια. Φουσκώσαμε mini διάφανα μπαλονάκια, τα δέσαμε πάνω σε μια πετονιά και έπειτα σε ένα διάφανο μεγαλύτερο μπαλόνι ώστε οι μπουρμπουλήθρες μας να φαίνεται πως πηγαίνουν προς την επιφάνεια της θάλασσας. Την πετονιά ιδανικά θα πρέπει να τη δέσετε από κάποιο ψηλό σημείο του χώρου σας είτε το κουρτινόξυλο, το φωτιστικό ή να την κολλήσετε με ταινία στον τοίχο.

Μια άλλη πρόταση διακόσμησης είναι να κόψετε με διακορευτές με σχέδιο κύκλους σε μέγεθος 3,5cm και 5cm, χαρτόνια σε μωβ και mint χρώμα και τους χάρτινους δίσκους που θα προκύψουν να τους κολλήσετε κάθετα με σιλικόνη πάνω σε πετονιά και σε μικρή απόσταση τον έναν με τον άλλο. Αυτές τις χρωματιστές κάθετες σειρές που φτιάξαμε με τους χάρτινους δίσκους τις κρεμάσαμε δεξιά και αριστερά αλλά και μπροστά από την αφίσα για να φαίνονται σαν μικρές φυσαλίδες.

Για να έχει παρέα η γοργόνα μας κατασκευάσαμε έναν ιππόκαμπο, έναν αστερία και μια ακόμη γοργόνα που βουτάει στα βαθιά και φαίνεται μόνο η ουρά της. Η εικόνα του βυθού ολοκληρώθηκε με μπαλόνια σε λευκό, γαλάζιο, μωβ και mint χρώμα από το σετ mermaid, που φουσκώσαμε με αέρα και σκορπίσαμε μπροστά από το τραπέζι μας κι ανάμεσα στις εκτυπώσεις. Αφήστε τα μπαλόνια μπροστά και γύρω από το τραπέζι και σίγουρα θα δώσουν χρώμα στις φωτογραφίες. Επίσης τα μπαλόνια αποτελούν αγαπημένο παιχνίδι των παιδιών. Έχοντας τα κάτω είναι εύκολο για του μικρούς μας φίλους να παίξουν με αυτά αλλά και να πάρουν από ένα φεύγοντας μαζί τους.

Η διακόσμηση του τραπεζιού μας αποτελείται από ένα λευκό τραπεζομάντηλο και τοποθετήσαμε γύρω γύρω την ασημί διακοσμητική κουρτίνα την οποία κόψαμε στο ύψος του τραπεζιού και κολλήσαμε με ταινία πάνω στο τραπέζι. Το αποτέλεσμα μας ενθουσίασε! Εναλλακτικά θα μπορούσατε να συνδυάσετε και την ιριδίζουσα κουρτίνα και να πετύχετε ένα εξίσου όμορφο αποτέλεσμα. Οι διακοσμητικές κουρτίνες εκτός από ιδανικό φόντο  για photobooth  μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να διακοσμήσουν το τοίχο πίσω από το τραπέζι με τα κεράσματα. Μη διστάσετε να τις κόψετε είτε ίσιες είτε κυματιστές ανάλογα με το ύφος που θέλετε να δώσετε.

 

Επάνω στο τραπέζι ρίξαμε χάρτινα κομφετίσε γαλάζιο χρώμα. Αν έχετε κοχύλια στο σπίτι σας χρησιμοποιείστε τα και αυτά στη διακόσμηση του τραπεζιού. Οι μικρές αυτές πινελιές χαρίζουν ένα αποτέλεσμα ακόμα πιο εντυπωσιακό!

Χρησιμοποιήσαμε τα mint με λευκά πουά ποτήρια για τους δροσερούς χυμούς και τα αναψυκτικά μαζί με ασημί ριγέ χάρτινα καλαμάκια. Τα διακοσμητικά sticks της συλλογής τα τοποθετήσαμε μέσα στα ποτήρια με τις μικρές γοργόνες να ξεπροβάλουν σαν από την θάλασσα. Εσείς θα μπορούσατε να τα τοποθετήσετε σε cupcakes, αλμυρά σαντουϊτσάκια ή ακόμα και να διακοσμήσετε την τούρτα σας.

Τα cupcakes τα τοποθετήσαμε μέσα σε μωβ ριγέ θήκες μέσα στις οποίες μπορείτε και να τα ψήσετε. Τα τοποθετήσαμε πάνω σε μικρές λευκές κεραμικές βάσεις Miss etoile. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε και την τριώροφη παστέλ βάση  για να τοποθετήσετε τα cupcakes σας κι άλλα κεράσματα χρησιμοποιώντας τη γοργόνα ως διακοσμητικό κορυφής.

Συνδυάστε τα χάρτινα πιάτα με τις χαρτοπετσέτες της συλλογής με θέμα την γοργόνα και ετοιμάστε ένα μοναδικό καλοκαιρινό πάρτι. Μην παραλείψετε τον πίνακα για donuts σε λευκό χρώμα, μια λαχταριστή προσθήκη πάνω στη διακόσμηση του τραπεζιού. Τα donuts, cupcakes και τα πανέμορφα macarons όπως και η τούρτα είναι όλα δημιουργίες της Νατάσσας από το  Νatashas sweet corner.

Για τους μικρούς σας καλεσμένους μπορείτε  να χρησιμοποιείστε τα σουπλά της συλλογής τα οποία οι μικροί σας φίλοι μπορούν να τα χρωματίσουν. Μια άλλη ωραία ιδέα είναι μέσα στα παστέλ χάρτινα σακουλάκια για δωράκια να τοποθετήσετε διπλωμένο από ένα σουπλά αλλά κ ένα μπουκαλάκι για φούσκες και οι καλεσμένοι σας να φύγουν παίρνοντας ως αναμνηστικό από το πάρτι σας.

Ένα τέτοιο πάρτι θα παρασύρει μικρούς και μεγάλους σε ένα αξέχαστο ταξίδι στο μαγικό κόσμο μέσα στη θάλασσα παρέα με τις μαγευτικές γοργόνες και θα σας γεμίσει ευχάριστες στιγμές.

Λευκή.

 

 

 

 

 

Αρχείο Blog