Για παραγγελίες άνω των €50, τα μεταφορικά (με Ελτά courier) είναι ΔΩΡΕΑΝ (ισχύει μόνο για την Ελλάδα)
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
RSS

Θέματα ιστολογίου από '2014' 'Μάιος'

Βαφτιση με θεμα Baby Toys
Βαφτιση με θεμα Baby Toys

Η Μανουσένια εκτός από το πολύ ξεχωριστό και σπάνιο όνομά της είναι κι η δημιουργός της σελίδας  Manousenia Handmade Creations.

Μια σελίδα γεμάτη από όμορφες χειροποίητες κατασκευές και εκδηλώσεις διακοσμημένες με πολύ μεράκι και ιδιαίτερο γούστο.

Η Μανουσένια βρίσκεται στο χώρο της διακόσμησης αρκετά χρόνια, και είναι ένα κορίτσι με πολλές καλλιτεχνικές ανησυχίες, αστείρευτη έμπνευση και δημιουργικότητα.

Η ενασχόληση της με τις χειροποίητες κατασκευές ξεκινά πριν από δυο χρόνια όπου το κουβάρι της έμπνευσης και της δημιουργικότητας αρχίζει να ξετυλίγεται.

Όλα όσα δημιουργεί στηρίζονται αποκλειστικά και μόνο στο χειροποίητο. Δουλεύοντας υλικά όπως ξύλο, πηλό και ύφασμα, δοκιμάζοντας και ψάχνοντας τεχνοτροπίες αλλά και υλικά από όλο τον κόσμο.

Τα πάντα δημιουργούνται από το μηδέν και προσαρμόζονται στις ανάγκες των πελατών.

Οπως κι αυτή η τόσο όμορφη και ρομαντική βάφτιση με θέμα Baby Toys.

Στην διακόσμηση κυριαρχούν τα απαλά χρώματα και τα λιτά στοιχεία. Η μπομπονιέρα της βάφτισης είναι χειροποίητο σαπουνάκι carousel και αρκουδάκι διακοσμημένη με δαντέλα και τούλι σε αποχρώσεις του ροζ και του βεραμάν. 

Οι καλεσμένοι κεράστηκαν γλυκάκια σε ειδική διαμορφωμένη συσκευασία, η οποία ακολούθησε το θέμα της βάφτισης,  και τα οποία τοποθετηθήκαν σε stand από την συλλογή Rocking Horse του  Happy Teapot και στους μικρούς φίλους προσφέρθηκαν πολύχρωμα ζαχαρωτά και καραμελάκια σε γυάλινα δοχεία διακοσμημένα με φιγούρες από την ίδια συλλογή .

Οι φωτογραφίες είναι από x-pose photography http://www.xpose.gr/

 

Μανουσένια σε ευχαριστώ!

Λευκή.

Follow on Bloglovin

Παγκοσμια Ημερα Κεικ
Παγκοσμια Ημερα Κεικ

 Είναι απλό αλλά και φουσκωτό, είναι νόστιμο και ευπαρουσίαστο, συνοδευτικό αλλά και επιδόρπιο, πρωινό αλλά και για όλες τις ώρες...

Είναι το κέϊκ που όλοι αγαπάμε..είναι το κέϊκ που θυμίζει μαμά και είναι το κέϊκ που για πρώτη φορά τολμήσαμε να φτιάξουμε...

Το αγαπημένο μας γλυκάκι έχει την γιορτή του...Την Κυριακή 18 Μαϊου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Κέϊκ.

Το έμαθα μόλις πέρυσι και δεν σας κρύβω ότι σημειώθηκε στο ημερολόγιο μου αμέσως... Έχει καθιερωθεί να γιορτάζετε κάθε τρίτη Κυριακή του Μαίου.

Το φετινό του σύνθημα είναι  "Εσύ για ποιόν θα φτιάξεις κέϊκ;"

Όλοι νομίζω μπορούμε να τα καταφέρουμε με αυτό το γλυκάκι. Συνταγές υπάρχουν πολλές, τα υλικά υπάρχουν σε κάθε σπίτι και πολύπλοκα εργαλεία δεν είναι απαραίτητα. Είναι μια ευκαιρία  να προσπαθήσουμε να φτιάξουμε κάτι με τα χεράκια μας. 'Ενα σπιτικό και νόστιμο κεκάκι με συστατικά πάνω από όλα την φροντίδα και την αγάπη μας. Κι αφού το φτιάξουμε να το χαρίσουμε σε ανθρώπους αγαπημένους, στους φίλους μας, στους συναδέλφους μας στην δουλειά, στους γονείς μας, στον γείτονα, στην οικογένειά μας.

Μια όμορφη αφορμή για να γλυκάνουμε τις σχέσεις μας, να έρθουμε πιο κοντά, να πούμε ευχαριστώ, σ'αγαπώ, μου λείπεις...

Το δικό μου κεκάκι φυσικά το έφτιαξα για τον αγαπημένο μου Π. Τον Άνθρωπό μου..Αυτόν που στέκεται δίπλα μου, που στηρίζει τις επιλογές μου, αυτόν που με βοηθάει να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος...

Επέλεξα να του φτιάξω κεκάκια ντόνατς...ναι,ναι..είναι κεκάκια αφράτα πασπαλισμένα με κριτσανιστή ζάχαρη και κανέλα.

Η συνταγή είναι από εδώ

Τα πρωινά της Κυριακής είναι τα αγαπημένα μας. Γι αυτό αφού τύλιξα τα κεκάκια με μπλε καρό χαρτί περιτυλίγματος για τρόφιμα, θα τα σερβίρω την Κυριακή σε αυτούς τους πολύ ιδιαίτερους δίσκους σερβιρίσματος με την συνοδεία δυνατού καφέ!

 

Εσείς για ποιόν θα φτιάξετε κέϊκ;

 

Λευκή.

Follow on Bloglovin

 

 

 

Διαγωνισμος σε συνεργασια με το KidsCloud

Ο καιρός επιτελούς μας έκανε το χατίρι για να χαρούμε τις ομορφιές του Μάη. Μεγαλύτερη μέρα, πιο ζεστή και ηλιόλουστη, λουλούδια και ανεβασμένη διάθεση.

Ο Μάιος επίσης, έχει καθιερωθεί πλέον κι ως ο μήνας οργάνωσης και προετοιμασίας πάρτι, βαφτίσεων και γάμων.

Δειλά δειλά ξεκινούν οι προετοιμασίες και τα σχέδια για το στολισμό, το θέμα, την τοποθεσία, αλλά και όλων των λεπτομεριών που συνοδεύουν αυτά τα όμορφα γεγονότα.

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες κοπέλες, μητέρες, σύζυγοι αναλαμβάνουν να βάλουν την προσωπική τους πινελιά στις δικές τους μοναδικές και οικογενιακές στιγμές.

Αγοράζουν υλικά και φτιάχνουν γλυκά, τούρτες για τα γενέθλια των παιδιών τους, μπομπονιέρες και προσκλητήρια για τις βαφτίσεις, τους γαμούς, δωράκια για τα πάρτι αλλά και για τους καλεσμένους, διακοσμήσεις, στολισμό τραπεζιών, διοργανώνουν baby shower σε φίλες.

Είναι χαρά, είναι φροντίδα, νοιάξιμο και πολύ όμορφο επίσης, να δημιουργείς κάτι δικό σου για τα αγαπημένα σου πρόσωπα κι εκείνοι να σου το ανταποδίδουν με το χαμόγελο και την αγάπη τους!

Αποφασίσαμε λοιπόν μαζί με το πιο γλυκό και τσαχπίνικο συννεφάκι το KidsCloud, το blog της αγαπημένης Μαμάς Μαμαδοπούλου να διοργανώσουμε ένα διαγωνισμό, , μιας και συμμεριζόμαστε την ίδια αγάπη για την δημιουργία.

Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς, είναι να αφήσετε ένα σχόλιο σας εδώ αναφέροντας κάτι που έχετε ετοιμάσει για μια γιορτή, για μια εκδήλωση, για ένα πάρτι.

Οι νικητές θα είναι δυο και θα κερδίσουν από μια δωροεπιταγή από το Happy Teapot.

O πρώτος θα κερδίσει μια δωροεπιταγή των 30 ευρώ και ο δεύτερος των 15.

Θα έχετε την ευκαρία να διαλέξετε από όλες τις κατηγορίες και τις συλλογές μας.

Από κάποιο θέμα για το πάρτι του παιδιού σας, διακοσμητικές βάσεις για cupcakes για τον στολισμό του τραπεζιού, θήκες για cupcakes, κουπάτ και σακουλάκια για μπισκότα, χάρτινα καλαμάκια για δροσερά αναψυκτικά, κορδέλες και αυτοκόλλητες ταινίες για όμορφες συσκευασίες και πολλά άλλα που θα συνθέσουν το δικό σας ονειρεμένο σκηνικό.

Τους όρους του διαγωνισμού θα τους βρείτε εδώ.

Ο διαγωνισμός θα λήξει τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 17 Μαίου.

Είμαι σίγουρη πως θα έχετε ετοιμάσει κάτι πολύ όμορφο με τα χεράκια σας και γι αυτό είναι ευκαιρία να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό και να κερδίσετε μια από τις δωροεπιταγές μας.

Καλή επιτυχία!

Λευκή.

Follow on Bloglovin

Για τη γιορτη της μητερας
Για τη γιορτη της μητερας

 

 

Η μαμά μου δεν είναι η κλασσική μαμά. Δεν ήταν ποτέ!

Η μαμά μου δεν είναι η γυναίκα που έμεινε σπίτι για να μεγαλώνει η ίδια τα παιδιά της.

Η μαμά μου δεν ήταν καλή μαγείρισσα, δηλ δεν μαγείρευε ποτέ κι ούτε έφτιαχνε κεικ και γλυκά.

Η μαμά μου δεν μας ξυπνούσε το πρωί κι ούτε μας ετοίμαζε πρωινό.

Η μαμά μου δεν μας διάβαζε παραμύθια κι ούτε έπαιζε μαζί μας.

Δεν τα έκανε όλα αυτά γιατί πολύ απλά, δούλευε από το πρωί μέχρι το βράδυ και από την Δευτέρα ως την Κυριακή.

Η μαμά μου όμως ήταν ο άνθρωπος που εμπιστευόμουν περισσότερο από όλους και ήταν ο άνθρωπος που μοιραζόμουν όλες μου τις σκέψεις και τα προβλήματα. Η καλύτερη συμβουλή της...να ακούω την καρδιά μου και να κάνω πάντα αυτό που νοιώθω πως είναι καλύτερο για μένα.

Ήταν εκείνη... που με έμαθε να είμαι ανεξάρτητη, να σέβομαι τον εαυτό μου, να έχω το θάρρος της γνώμης μου, να ρισκάρω, να μη φοβάμαι, και το σημαντικότερο...να νοιώθω ¨ελεύθερη¨!

Πολλά πράγματα βέβαια μου έχουν λείψει από την παιδική μου ηλικία και άλλα τόσα ήταν λάθος...Όμως οι αποτυχίες και τα λάθη με οδήγησαν σε μονοπάτια δύσκολα, που με ωρίμασαν και με έκαναν αυτό που είμαι σήμερα.

Έχω πονέσει πολύ και έχω δουλέψει σκληρά για να καταφέρω να με αγαπήσω και να με αποδεχτώ.  

Άλλα ευτυχώς που έγιναν έτσι...

Και νοιώθω ευλογημένη γιατί στα μονοπάτια που περπάτησα συνάντησα ανθρώπους που πραγματικά με αγκάλιασαν, με αγάπησαν και με υποδέχτηκαν στην οικογένειά τους σαν μέλος της, με δίδαξαν πράγματα, μου γνώρισαν την καθημερινότητα τους με τις ομορφιές της , μου έμαθαν να είμαι ο εαυτός μου...

Νοιώθω χαρά κι ευτυχία που έχω γνωρίσει κι αυτές τις μανούλες και θέλω να τις ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για όλα όσα μου πρόσφεραν, χωρίς να το καταλαβαίνουν...

 

 

 

Είμαι σίγουρη πως όλες θα σκεφτείτε να κάνετε κάποιο δωράκι στις μανούλες σας. Μια πολύ όμορφη ιδέα θα ήταν να οργανώσετε μια γιορτούλα για εκείνη! Να καλέσετε τη μανούλα σας, την γιαγιά σας, τις φίλες σας που είναι και αυτές μανούλες ή θα γίνουν, μαζί με τις δικές τους μανούλες και να οργανώσετε ένα πρωινό ή απογευματινό soiree. Φτιάξτε κέικ και κουλουράκια, στολίστε τα βάζα με λουλούδια και χαρείτε την κουβεντούλα και το μοίρασμα μαζί τους. Είναι πολύτιμες αυτές οι στιγμές και αξίζει να τις μοιραζόμαστε με ανθρώπους αγαπημένους και μοναδικούς.

Χρόνια Πολλά σε όλες τις μανούλες!

 

 

Λευκή.

 

Υ.Γ. Σας στέλνω την αγάπη μου όπου κι αν είστε!

 

 

 

 

Follow on Bloglovin

Αρχείο Blog