Για παραγγελίες άνω των €50, τα μεταφορικά (με Ελτά courier) είναι ΔΩΡΕΑΝ (ισχύει μόνο για την Ελλάδα)
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
RSS

Θέματα ιστολογίου από '2016' 'Αύγουστος'

Πικ Νικ παρτι για τα γενεθλια μου!
Πικ Νικ παρτι για τα γενεθλια μου!

Την Κυριακή είχα τα γενέθλια μου! Ήταν η δική μου πιο ξεχωριστή μέρα του χρόνου! Φέτος ένοιωθα την ανάγκη να γιορτάσουμε κάπου ήσυχα μόνο οι τρεις μας. Πέρυσι ακριβώς την ίδια μέρα είχα ραντεβού στον γυναικολόγο μου και ήταν η πρώτη φορά που ακούσαμε μια μικρούλα καρδούλα να χτυπάει. Το δικό μας μικρό θαυματάκι είχε ξεκινήσει την διαδρομή του. Για πρώτη φορά ένοιωσα πως είναι να ξεχυλλίζεις από τόσο γλυκά συναισθήματα.

Εκείνη την ημέρα δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Τα γενέθλια, μου υπενθυμίζουν πάντα πόσο σημαντικό είναι να εκτιμάς όλα όσα σου έχει χαρίσει απλόχερα η ζωή, αλλά και όσα με πολύ κόπο έχεις κατακτήσει. Ακόμα και οι δυσκολίες και τα άσχημα που μας παρουσιάζονται είναι για να γινόμαστε σοφότεροι και δυνατότεροι.

 

Σκέφτηκα μια που τα γενέθλια μου τυχαίνει να είναι Κυριακή φέτος, πως είναι ωραία αφορμή να πάμε για ένα πικ νικ. Ετοίμασα μερικά σαντουιτσάκια, πήρα σταφυλάκια, αγόρασα κρουασανάκια και cupcakes από το φούρνο της γειτονιάς. Έβαλα στο καλαθάκι μου πιατάκια, ποτηράκια, χαρτοπετσέτες, όλα από την συλλογή για πάρτι της χαρούμενής μου τσαγιερίτσας Happy Birthday, πήρα καφέ και χυμούς και φύγαμε. Κατευθυνθήκαμε προς τα Πετροκέρασα, ένα χωριό έξω από την Θεσσαλονίκη και σταματήσαμε σε ενα σημείο που υπάρχουν ξύλινα τραπέζια του πικ νικ. 

Έστρωσα το καρό ροζ τραπεζομάντηλό μου και καθήσαμε να φάμε το πρωινό μας. Ήταν τόσο όμορφα. Ακουγάμε πουλάκια και απολαμβάναμε τον καφέ μας και παιχνίδια με τον μπεμπούλη μας. Κάναμε μια βολτούλα στο δάσος και βγήκαμε πολλές φωτογραφίες.


Το απόγευμα που γυρίσαμε σπίτι έσβησα και κεράκια στην τούρτα που έφτιαξα με τα χεράκια μου. Η συνταγή είναι από εδώ. Ένα cheesecake με μπισκότα oreo. Το οποίο ήταν πεντανόστιμο.


Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας. Και εύχομαι για τον καθένα σας ξεχωριστά Υγεία και κάθε όνειρο του να πραγματοποιηθεί.

 

 

Λευκή.

Αρχείο Blog