Για παραγγελίες άνω των €50, τα μεταφορικά (με Ελτά courier) είναι ΔΩΡΕΑΝ (ισχύει μόνο για την Ελλάδα)
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
RSS

Θέματα ιστολογίου από '2020' 'Οκτώβριος'

Halloween: Ευκαιρία για πάρτι - γιορτή - διασκέδαση!

To Halloween είναι μια γιορτή που δε συνηθίζεται να γιορτάζεται στην Ελλάδα, όμως είναι σίγουρα μια γιορτή με φαντασία🎈. Μια δόση μαγείας και "άμπρα κατάμπρα" που λατρεύουν τα παιδιά! Ακόμα, λοιπόν, κι αν δεν αποτελεί δικό μας έθιμο, είναι μια όμορφη ευκαιρία για να διασκεδάσουμε μικροί και μεγάλοι, καθώς μπορεί να γίνει όσο παιχνιδιάρικο ή τρομακτικό επιλέξετε. Έτσι, κάθησα, σκέφτηκα και έγραψα μερικές ωραίες ιδέες για το πως μπορεί να γίνει ένα υπέροχο πάρτι γενεθλίων ή και όχι, με θέμα το Halloween.

 

  • Οι κολοκύθες έχουν την τιμητική τους, αν και το "σκάλισμα" είναι μια δύσκολη διαδικασία υπάρχουν πολλές εναλλακτικές για τη διακόσμησή τους. Μπορείτε να τις διακοσμήσετε κολλώντας ματάκια, χρωματιστά pom pom ή ακόμα και αυτοκόλλητα. Μπορείτε να τις ζωγραφίσετε (ένας μαύρος μαρκαδόρος αρκεί) για να φτιάξετε το πρόσωπο ή να τις κάνετε ριγέ ή πουά ή ότι άλλο σκεφτούν οι μικροί σας καλλιτέχνες. 

Tip: Πορτοκάλια και μανταρίνια μπορούν να γίνουν mini "κολοκύθες"

  • Μπορείτε να φτιάξετε μαζί με τους μικρούς σας βοηθούς μπισκότα, snacks και κεράσματα σε σχήμα από φαντασματάκια, αραχνούλες και τερατάκια. Μια αναζήτηση στο ίντερνετ θα σας γεμίσει με ιδέες και μερικές είναι πραγματικά πανεύκολες! Πόσο μεγάλη έκπληξη θα ήταν να στείλετε μερικά από αυτά στους αγαπημένους σας! Βάλτε τα σε ένα κουτί στολισμένο με σφραγίδες ή ζωγραφισμένο με την προσωπική σας πινελιά και σίγουρα θα αποτελέσει ένα απρόσμενο δώρο! 

     

  • Πέρυσι μαζί με τον μικρό μου είχαμε φτιάξει από σφολιάτα γλυκάκια γεμιστά με μαρμελάδα που έμοιαζαν με μούμιες. Αρέσει πολύ στα παιδιά να δημιουργούν στην κουζίνα μαζί μας κι έτσι περνάμε δημιουργικό χρόνο μαζί τους και διασκεδάζουμε.

  • Στολίστε το χώρο σας ή το παιδικό δωμάτιο με κολοκύθες, γιρλάντες και μπαλόνια. Ένα καπέλο μάγισσας και μια σκούπα αρκούν για να ζωντανέψουν τη μαγεία των παραμυθιών, όμως οι κολοκύθες, οι νυχτερίδες, οι αράχνες και τα φαντασματάκια θα μετατρέψουν το χώρο σε ένα φανταστικό σκηνικό! 

  • Μπορείτε να φτιάξετε προσκλήσεις και να τις στείλετε στους αγαπημένους σας διοργανώνοντας έναν online διαγωνισμό στολής για το Σάββατο 31 Οκτωβρίου. Αφήστε τα παιδιά σας να επιμεληθούν τις στολές. Σκουρόχρωμα καπέλα, λευκά σεντόνια ακόμα και χαρτί κουζίνας μπορεί να σας βοηθήσουν να μετατρέψετε τα μικρά σας, και τους εαυτούς σας φυσικά, σε μάγους, φαντάσματα και μούμιες.

  • Καταστρώστε ένα κυνήγι θησαυρού μέσα στο σπίτι ψάχνοντας τα απαραίτητα συστατικά για το "μαγικό φίλτρο" σας. Δε χρειάζεται να είναι κάτι περισσότερο από πράγματα που έχετε ήδη και χρησιμοποιείται στην καθημερινότητα σας. Ένα μήλο, για παράδειγμα, θα μπορούσε να είναι το σπίτι ενός σκουληκιού, ένα καρότο θα μπορούσε να είναι η μύτη μιας μάγισσας ή ένα κομμάτι βαμβάκι που θα μπορούσε να είναι ο ιστός μιας αράχνης.

  •  Οργανώστε μια βραδιά με ταινίες με την οικογένειά σας, τα ανίψια σας ή τους κοντινούς σας φίλους. Οι επιλογές πολλές και μπορείτε να τις προσαρμόσετε ανάλογα με την ηλικία των καλεσμένων σας καθώς μπορείτε να δείτε από παιδικά με μαγισσούλες μέχρι θρίλερ (Φορώντας καπέλα μάγισσας και τρώγοντας μαύρα ποπ κορν, έτσι για τη φάση 😂).

 

  • Αν είστε ρομαντικοί τύποι και ψάχνεται αφορμή για δείπνο για δύο, μπορείτε να ετοιμάστε ένα ξεχωριστό δείπνο με κεριά, ιστούς αράχνης, νυχτεριδούλες και φαντασματάκια να κρέμονται και ψεύτικες αραχνούλες, και να απολαύσετε ο ένας την παρέα του άλλου με άλλο Mood.

Διοργανώστε ένα θεματικό πάρτι διαφορετικό από όλα τα άλλα που θα σας βγάλει από τους ρυθμούς της καθημερινότητας, και θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο μυστήριο και μαγεία!

 

 

 

Λεύκη 🎈

 

Αρχείο Blog