Για παραγγελίες άνω των €50, τα μεταφορικά (με Ελτά courier) είναι ΔΩΡΕΑΝ (ισχύει μόνο για την Ελλάδα)
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
RSS

Θέματα ιστολογίου από '2018' 'Φεβρουάριος'

Βιτρίνα-Θέμα Λούνα Πάρκ

Πριν λίγο καιρό παραλάβαμε τη συλλογή μας με θέμα το τσίρκο και μόλις είδα τα νέα προϊόντα ήξερα ήδη ποιο ήταν το θέμα που ήθελα να φιλοξενήσει η επόμενη βιτρίνα μας και ανυπομονούσα να μοιραστώ μαζί σας τις ιδέες μου για τη διακόσμηση ενός τέτοιου πάρτι. Χαρούμενη, χρωματιστή και παιχνιδιάρικη, με μάγους και κλόουν. Το τέλειο θέμα για γενέθλια και βαφτίσεις.

Η χάρτινη εκτύπωση για φόντο πίσω από το τραπέζι, γεμάτη χρώματα, αστέρια, μπαλόνια και τη σκηνή του τσίρκου, είναι το κεντρικό κομμάτι της διακόσμησης. Γύρω της φτιάξαμε μια κατασκευή με μπαλόνια που την έκανε ακόμα πιο εντυπωσιακή! Δεξιά και αριστερά του τραπεζιού τοποθετήσαμε δυο εκτυπώσεις από kapa fix σε σχήμα μεγάλων θηκών για ποπ κορν. Με ένα σύρμα δημιουργήσαμε έναν θόλο γύρω και πάνω από την αφίσα κι από την μια θήκη έως την άλλη πάνω στο οποίο δέσαμε πολλά κίτρινα και λευκά μπαλόνια σε διάφορα μεγέθη. Το αποτέλεσμα; Μια καμάρα από ποπ κορν που ξεχείλισαν από τις θήκες τους!

Σε αυτό το πάρτι δεν έχουμε κανένα περιορισμό ούτε στα χρώματα αλλά ούτε και στα μοτίβα! Ρίγες, βούλες, chevron και αστεράκια συνδυάζονται και είναι όλα υπέροχα! Γι’ αυτό μη φοβηθείτε! Για το τραπέζι επιλέξαμε ένα πολύχρωμο πουά τραπεζομάντηλο για να δώσει αυτή τη χαρούμενη αίσθηση  κι η βιτρίνα ξεκίνησε να ζωντανεύει!

Για το σερβίρισμα των γλυκών επιλέξαμε να δημιουργήσουμε ένα stand δύο επιπέδων χρησιμοποιώντας μια μικρή και μια μεγάλη κεραμική βάση Miss Etoile σε διαφορετικά χρώματα. Στο κάτω επίπεδο όμορφα μπισκότα και στο πάνω τρουφάκια πολύχρωμα που στολισμένα με τα ριγέ κόκκινο λευκό καλαμάκια. Με αυτό τον τρόπο δώσαμε χρώμα αλλά και το ύψος που χρειαζόταν για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Και φυσικά στη μέση δε θα μπορούσε να λείπει η τούρτα. Μια σκηνή από τσίρκο, πολύχρωμα αστεράκια και παιχνίδια του λούνα παρκ διακοσμούν υπέροχα την τούρτα. Τα μπισκότα και την τούρτα μας, τα έφτιαξε η ταλαντούχα φίλη μου Μαρία από το Ntamamma.

 

 

Για τους χυμούς χρησιμοποίησαμε τα ποτήρια της συλλογής με θέμα το Τσίρκο, που είναι λευκά με πολύχρωμα σημαιάκια και τα συνδυάσαμε με τα κόκκινα ριγέ καλαμάκια αλλά και με τα κίτρινα chevron. Εσείς αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και κάντε το δικό σας αγαπημένο συνδυασμό καθώς όλα τα χρώματα ταιριάζουν μ αυτή τη συλλογή!

Θήκες για ποπ κορν σε κόκκινο ριγέ καθώς και οι πιο χαριτωμένες θήκες που είναι λευκές με χρωματιστά αστεράκια αποτελούν τα τέλεια εναλλακτικά μπολ για να τοποθετηθούν όμορφα στο τραπέζι και τα υπόλοιπα γλυκίσματα όπως καραμέλες, γλειφιτζούρια, σοκολατάκια, ποπ κορν, κρακεράκια ή ότι άλλο σκεφτείτε. Οι θήκες για cupcakes είναι ιδανικές για κουφετάκια και ξηρούς καρπούς. Εμείς τις γεμίσαμε με φιστίκια και χρησιμοποιήσαμε τα διακοσμητικά sticks της συλλογής όχι για να διακοσμήσουμε κάποιο cupcake αλλά πάνω στα υπόλοιπα κεράσματα, που είναι εξίσου μια πολύ όμορφη ιδέα.




Κάθε φορά που γυρνάω το χρόνο πίσω και αναπολώ εκείνες τις κυριακάτικες βόλτες στο λουνα παρκ η μυρωδιά φρεσκοψημένου ποπ κορν συνοδεύει τις σκέψεις μου. Έτσι λοιπόν ένα μέρος αποκλειστικά για ποπ κορν δε θα μπορούσε να λείπει από ένα τέτοιο πάρτι! Γεμίσαμε τα κόκκινα ριγέ σακουλάκια λαχταριστό ποπ κορν  και το stand μας πήρε τη θέση του μπροστά από το χρωματιστό μας τραπέζι. Το συγκεκριμένο stand μπορεί να μετατραπεί και σε stand για hot dogs.


Κάτω επιλέξαμε να στολίσουμε τον χώρο χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό από τα σετ με τις χάρτινες μπάλες και τα χαριτωμένα mini μπαλόνια σε διάφορα χρώματα. Μαζί τους, στολίσαμε επίσης και πολύχρωμα κομφετί σε σχήμα μπαλόνι και αστεράκι. Τα φτιάξαμε χρησιμοποιώντας χαρτόνια σε διάφορα χρώματα και διακορευτές με σχέδια που μπορείτε εύκολα να προμηθευτείτε από ένα βιβλιοπωλείο.


Τέλος, το σκηνικό ολοκληρώνουν δυο ακόμα εντυπωσιακές κατασκευές. Ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια στο λούνα παρκ, η ρόδα, και ένα stand για εισιτήρια. Ένα ιδανικό θέμα για όσους αγαπούν τα χρώματα αφού μπορείτε να επιλέξετε και να συνδυάσετε διάφορα μοτίβα για να δημιουργήσετε το τέλειο σκηνικό για το δικό σας πάρτι.


 

 

Λευκή. 

 

Αρχείο Blog