Για παραγγελίες άνω των €50, τα μεταφορικά (με Ελτά courier) είναι ΔΩΡΕΑΝ (ισχύει μόνο για την Ελλάδα)
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
RSS

Θέματα ιστολογίου από '2017' 'Μάρτιος'

DIY-Μπαλονι με γιρλαντα από λουλουδια
DIY-Μπαλονι με γιρλαντα από λουλουδια

Μπήκε η άνοιξη και σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει κι επίσημα η περίοδος που οι γάμοι και τα πάρτι θα έχουν την τιμητική τους! Και τι πιο όμορφο από το να διακοσμείς μια τέτοια εκδήλωση με μία χειροποίητη κατασκευή!

Φέτος πρωταγωνιστής σε κάθε είδους περίσταση θα είναι τα XLarge μπαλόνια φουσκωμένα με ήλιο! Η Χαρούμενη Τσαγιερίτσα πρόσθεσε στις συλλογές της πρωτότυπα και εντυπωσιακά μπαλόνια XL σε σχήμα καρδιάς και XL στρόγγυλα με κομφετί σε διάφορα χρώματα!

Μία απλή αλλά πανέμορφη χειροποίητη διακόσμηση γι αυτά τα μπαλόνια είναι να τα συνοδεύσουμε με μια γιρλάντα με χάρτινα λουλούδια φτιαγμένα με τα χεράκια μας!

Για την κατασκευή μας θα χρειαστούμε μπαλόνια XL, μια διακοσμητική γιρλάντα με συνθετικά πράσινα φύλλα, λίγο σύρμα, ένα κομμάτι νήμα , χαρτί αφής σε χρώματα της αρεσκείας μας και ένα ψαλίδι.

Φτιάχνουμε πρώτα τα διακοσμητικά χάρτινα λουλούδια.Παίρνουμε το χαρτί αφής και το κόβουμε σε λωρίδες πάχους 6 έως 15 εκατοστά ανάλογα με το μέγεθος του λουλουδιού που θέλουμε να φτιάξουμε. Τοποθετούμε 4-5 λωρίδες τη μια πάνω στην άλλη και τις διπλώνουμε εναλλάξ, δημιουργώντας μια βεντάλια. Δένουμε στη μέση τη βεντάλια με λίγο σύρμα και ξεκινάμε να την ανοίγουμε σηκώνοντας προσεκτικά ένα-ένα τα φύλλα.

Περίπου 10 λουλουδάκια σε διάφορα χρώματα και μεγέθη είναι αρκετά. 

Μπορούμε βέβαια να χρησιμοποιήσουμε και φυσικά, αληθινά λουλούδια, όμως σίγουρα το κόστος είναι υψηλότερο και θα πρέπει να ρωτήσετε το ανθοπωλείο που θα τα προμηθευτείτε ποια λουλούδια αντέχουν περισσότερο για μια τέτοια κατασκευή.

Αφού έχουμε φουσκώσει το μπαλόνι μας με ήλιο, δένουμε στην άκρη του ένα κομμάτι νήμα και πάνω σε αυτό βάζουμε τη γιρλάντα με τα πράσινα φύλλα. Στη συνέχεια δένουμε με το σύρμα και με όποια σειρά θέλουμε τα χάρτινα λουλούδια μας!

Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει και σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα!

Μπορείτε να διακοσμήσετε τον χώρο έξω από την εκκλησία αλλά και το χώρο της δεξίωσης.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε και το πρώτο περιοδικό για τον χειροποίητο γάμο και βάφτιση ¨ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ¨, όπου στις σελίδες του θα βρείτε την δική μας κατασκεύη αλλά και πολλές άλλες όμορφες ιδέες.

Μην το χάσετε! Θα το βρείτε σε περίπτερα και καταστήματα που πωλούν περιοδικά.

Λευκή

ΒΙΤΡΙΝΑ-ΘΕΜΑ ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ
ΒΙΤΡΙΝΑ-ΘΕΜΑ ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ

Ποιο κοριτσάκι θα μπορούσε να αντισταθεί στην εικόνα ενός όμορφου, πολύχρωμου και γλυκού αλόγου; Ανυπομονώντας λοιπόν να έρθει η άνοιξη, φιλοξενούμε στη βιτρίνα μας ένα πάρτι με θέμα το μικρό Μονόκερο που σίγουρα φέτος θα είναι ο πρωταγωνιστής. 


Στο σπίτι, στον κήπο ή και σε κάποιο μαγαζί, όπου κι αν επιλέξετε να οργανώσετε το πάρτι σας, το μόνο που θα χρειαστείτε είναι την καλή σας διάθεση, την φαντασία να σας ταξιδέψει και το Happy Teapot να συμπληρώσει το μαγικό σκηνικό!

Η ώρα της δημιουργίας λοιπόν μόλις έφτασε! Ας ξεκινήσουμε από το τραπέζι των γλυκών για τους μικρούς μας φίλους. Μπισκότα, cupcakes και τούρτα όλα με θέμα τον μονόκερο τα οποία είναι στολισμένα πάνω σε χρωματιστές κεραμικές βάσεις για τούρτα σε παστέλ αποχρώσεις.

Χρησιμοποιήστε mini πλαστικά μπουκαλάκια για τα παιδάκια και γεμίστε με χυμούς. Μπορείτε να τα συνοδέψετε με πολύχρωμα χάρτινα καλαμάκια τα οποία μπορείτε να δέσετε απλά κι εύκολα πάνω στα μπουκαλάκια χρησιμοποιώντας λίγο νήμα ή άλλο κορδονάκι.

Μια πολύ όμορφη και πρωτότυπη ιδέα για να γεμίσετε με ζαχαρωτά ή και ποπ κορν είναι οι θήκες για cupcakes, στις οποίες μπορείτε να ψήσετε επιπλέον και σπιτικά κεκάκια.

Μια παιχνιδιάρικη γιρλάντα με φουντίτσες σε παστέλ αποχρώσεις μπορεί να κρεμαστεί μπροστά από το τραπέζι, αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο σημείο στο χώρο!

Το μαγικό σκηνικό συμπληρώνουν πρωτότυπα μπαλόνια σε σχήμα αστεριού σε διάφορα χρώματα και ένας μικρός μονόκερος μπαλόνι σε stick που μπορεί εκτός από διακοσμητικό στοιχείο , να συνοδέψει μικρούς και μεγάλους στις φωτογραφίες!

 

Τέλος, απλά λευκά μπαλόνια ή pom poms μας ταξιδεύουν στον ουρανό και μας αφήνουν να νιώσουμε έστω και για λίγο ότι πετάμε στα σύννεφα..!

 

Και η κορύφωση του πάρτι είναι εδώ.. Έφτασε η ώρα για το διασκεδαστικό παιχνίδι με την Piñata!

Η δική μας πινιάτα είναι δημιουργία της Κατερίνας από το Ανθομέλι. Η Κατερίνα μπορεί να σας φτιάξει όποιο σχέδιο πινιάτας επιθυμείτε.  Εδώ μπορείτε να δείτε τα άπειρα σχέδια που έχει ετοιμάσει. Μπορείτε να της στείλετε email στο [email protected] για να σας λύσει απορίες και να της ζητήσετε να σας φτιάξει την δική σας όπως την φαντάζεστε για το πάρτι, τα γενέθλια αλλά και κάθε εκδήλωση σας.

Κάπως έτσι λοιπόν μεταφέραμε τη δική μας φανταστική εικόνα για το μικρό μονόκερο, στη βιτρίνα του Happy Teapot! Ένα όμορφο θέμα για πάρτι, baby shower ή και βάφτιση!

Να σας ενημερώσω πως περίπου στις 20-25 Μαρτίου θα παραλάβουμε μια ολοκαίνουρια συλλογή με θέμα τον Μονοκέρο  την οποία φυσικά θα μπορείτε να συνδυάσετε και με τα παστέλ εξάγωνα πιάτα  όπως επίσης κ με τη συλλογή πουά για κορίτσια.

Οι κατασκευές και ο σχεδιασμός της βιτρίνας έγινε από την Μανουσένια.

Λευκή.

Αρχείο Blog