Για παραγγελίες άνω των €50, τα μεταφορικά (με Ελτά courier) είναι ΔΩΡΕΑΝ (ισχύει μόνο για την Ελλάδα)
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
RSS

Θέματα ιστολογίου από '2021' 'Απρίλιος'

Μην περιμένεις τα γενέθλια για να γιορτάσεις!

Οι γιορτές και τα πάρτι είναι στιγμές γέλιου και χαράς, οπότε γιατί να περιμένεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια για να προετοιμάσεις ένα;

Εδώ σου έχω κάποιες αφορμές για να γιορτάσεις με τους αγαπημένους σου και να δημιουργήσεις τις πιο τέλειες αναμνήσεις! 

Κι αν οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν ή αν είσαστε μακριά, μπορείτε πάντα να γιορτάσετε με μια βιντεοκλήση, τα έχουμε ξαναπεί αυτά.




Επέτειος

Είτε πρόκειται για τον έναν μήνα, είτε για πολλά χρόνια η επέτειος είναι ένας τέλειος λόγος για να ετοιμάσετε μια όμορφη γιορτή για το άλλο σας μισό! Τι πιο όμορφο από το να γιορτάσετε τον καιρό που έχετε μοιραστεί; Μπορείς, επίσης, να ετοιμάσεις μια υπέροχη έκπληξη στους γονείς, τους φίλους ή τους κουμπάρους σου στην επέτειο τους!



 

Γέννηση

Μόλις η οικογένεια σου έχει μεγαλώσει κατά ένα άτομο και αυτός είναι ο πιο υπέροχος λόγος για να γιορτάσεις! Καλωσορίστε, λοιπόν, το μωράκι σας με μια όμορφη γιορτή γεμάτη ευτυχία!



 

Πρώτο δοντάκι

Το μικράκι σου μεγαλώνει τόσο γρήγορα και μια όμορφη ιδέα για μείνουν αξέχαστες οι μικρές αλλά σημανιτκές αλλάγες που του συμβαίνουν, είναι να τις γιορτάζεις! Το πρώτο δοντάκι είναι μια ωραία ευκαιρία για μια μικρή γιορτούλα με φίλους ή συγγενείς και πολλές φωτογραφίες για όσους είναι μακριά σας!

 

Πρώτη μέρα στο σχολείο

Εντάξει, για τα μικρούλια μας μπορεί να μην είναι γιορτή, όμως είναι μια ξεχωριστή και πολύ συγκινητική στιγμή για εμάς τους γονείς. Βγάλε λοιπόν πολλές φωτογραφίες, ετοίμασε ένα ξεχωριστό μεσημεριανό και υποδέξου το μεσημέρι το μικρό σου, μετά την πρώτη του μέρα, με μια μικρή εκπληξούλα!

 

Αποφοίτηση

Το πήρες! Και αξίζει φυσικά να το γιορτάσεις! Ετοίμασε ένα υπέροχο πάρτι για να γιορτάσεις το αποτέλεσμα των κόπων σου, είτε είναι απολυτήριο, είτε πτυχίο ή ακόμα και δίπλωμα αυτοκινήτου!

 

 

Καινούρια δουλειά

Έχεις ξεκινήσει σε μια καινούρια δουλειά, πήρες προαγωγή ή αποφάσισες να ξεκινήσεις κάτι δικό σου; Μοιράσου αυτό το βήμα με φίλους διοργανώνοντας μια γιορτή γι’ αυτή τη σημαντική αλλαγή!



 

Μετακόμιση

Μια αλλαγή στη ζωή που φέρνει ανυπομονησία και νοσταλγία ταυτόχρονα. Ξεκίνησε γεμίζοντας το καινούριο σπίτι όμορφες στιγμές με ένα πάρτι ή αποχαιρέτησε το παλιό με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο!

 

Συνταξιοδότηση

Ετοιμάστε μια όμορφη έκπληξη στο συνάδελφο που βγαίνει στη σύνταξη! Είναι τέλεια ευκαιρία, αντί για νοσταλγία να τον γεμίσετε χαρά και χαμόγελα! 

 

Επιστροφή

Τι πιο όμορφο από το να υποδεχτείς ένα αγαπημένο πρόσωπο που ήταν μακριά με ένα πάρτι έκπληξη! Είναι σίγουρο ότι θα χαρεί διπλά!

 

Ευχαριστώ

Θες να ευχαριστήσεις κάποιον και δεν ξέρεις τον τρόπο; Ένα δείπνο, μια γιορτή ή ένα brunch σίγουρα θα περάσει το μήνυμα! 



 

Επιβράβευση

Κατάφερες να κάνεις μια θετική αλλαγή, να κόψεις μια κακή συνήθεια ή να ξεκινήσεις κάτι νέο που σε ενθουσιάζει; Ε, λοιπόν γιατί να μη το γιορτάσεις; Να θυμάσαι ότι είναι σημαντικό να επιβραβεύεις τον εαυτό σου για κάθε τι που καταφέρνεις!

 

Χωρίς κανένα λόγο

Μπορείς να βρεις όποια αφορμή θέλεις εσύ προκειμένου να κάνεις τη στιγμή ξεχωριστή και να τη μοιραστείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα! Μια βραδιά με ταινίες δράσης, με μουσική που σας αρέσει, με το αγαπημένο σας show, ο τελικός ενός αγωνίσματος ή απλά ένα κυριακάτικο κάλεσμα για καφεδάκι.

 

Γιορτάστε, η ζωή είναι μικρή και χρειαζόμαστε όσο πιο πολλές αναμνήσεις γίνεται!

 

 

 

 

 

 

 

Αρχείο Blog