Για παραγγελίες άνω των €50, τα μεταφορικά (με Ελτά courier) είναι ΔΩΡΕΑΝ (ισχύει μόνο για την Ελλάδα)
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
RSS

Θέματα ιστολογίου από '2017' 'Μάιος'

DIY-Διακοσμητικο topper για τουρτα με glitter
DIY-Διακοσμητικο topper για τουρτα με glitter

Μια πρωτότυπη και εντυπωσιακή πρόταση για να διακοσμήσετε την τούρτα του γάμου ή του πάρτι σας!

Σε όλους μας έχει συμβεί να έχουμε ονειρευτεί την διακόσμηση για μια ιδιαίτερη περίσταση, αλλά να μην βρίσκουμε αυτό που θα ταίριαζε απόλυτα στη δική μας ξεχωριστή στιγμή.

Σήμερα θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια ιδέα για να δημιουργήσετε ένα διακοσμητικό για τούρτα με glitter , το οποίο θα χαρίσει έξτρα λάμψη στη τούρτα του γάμου ή των γενεθλίων σας. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι απλά υλικά κ λίγο από το χρόνο σας.

Τα υλικά που χρησιμοποιήσαμε:

- Ξύλινα διακοσμητικά για τούρτα Mr&Mrs ,  Just married ,  Happy Birthday 

- Κόλλα σε σπρέι

- Γκλίτερ χρωματιστό

- Διάφανη μεμβράνη

Η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή!

Αρχικά τυλίξαμε τα ¨ποδαράκια¨ του διακοσμητικού με λίγη μεμβράνη ώστε να μείνουν καθαρά και το τοποθετήσαμε πάνω σε μια λεία επιφάνεια. Καλό θα ήταν να τοποθετήσετε ένα χαρτί προηγουμένως για να μην λερώσετε.

Στη συνέχεια ψεκάσαμε το cake topper με την κόλλα και ρίξαμε το γκλίτερ σε όλη την επιφάνεια. Αυτή η διαδικασία πρέπει να γίνει σχεδόν ταυτόχρονα διότι η κόλλα σε σπρέι στεγνώνει αρκετά γρήγορα.

Αφού έπεσε η επιθυμητή ποσότητα γκλίτερ λοιπόν, ψεκάσαμε ξανά με την κόλλα για να σταθεροποιηθεί, αλλά αυτή φορά κρατώντας αρκετή απόσταση για να μην φύγουν τα γκλίτερ από την πίεση.

Επαναλαμβάνετε την ίδια διαδιακσία και από την άλλη πλευρά, αφού βεβαιωθείτε ότι η πρώτη έχει στεγνώσει πάρα πολύ καλά.

Το ξεχωριστό αυτό διακοσμητικό είναι έτοιμο! Αφήνουμε να στεγνώσει καλά αφαιρούμε την μεμβράνη και τοποθετούμε πάνω στην τούρτα μας!

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε πως φτιάχνουμε με glitter το διακοσμητικό από την μία πλευρά.

DIY-Glitter Cake Topper from Happy Teapot.

Κάτι που θα ήθελα να σημειώσω εδώ είναι πως εμείς χρησιμοποιήσαμε απλή κόλλα-σπρέι και γκλίτερ για χειροτεχνίες που μπορείτε να βρείτε εύκολα σε βιβλιοπωλεία ή σε καταστήματα με είδη χειροτεχνίας. Ωστόσο καλό θα ήταν για τη δική σας ασφάλεια, να χρησιμοποιήσετε βρώσιμα υλικά που κυκλοφορούν στην αγορά, καθώς θα τοποθετηθούν πάνω σε φαγώσιμα.

Θα χαρώ πολύ αν φτιάξετε και τα δικά σας διακοσμητικά για τούρτα να τις μοιραστείτε μαζί μου και να μου στείλετε φωτογραφίες.

Λευκή.

ΠΡΩΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ-TIME FLIES
ΠΡΩΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ-TIME FLIES

Όταν άρχισα να σκέφτομαι το θέμα των πρώτων γενεθλίων του μωρού μου, αυτό που μου ήρθε αμέσως στο μυαλό είναι "Πω πω πόσο γρήγορα πέρασε αυτός ο χρόνος". Είναι ευλογία να βλέπεις το μικρό σου θαυματάκι να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και να έρχεται η στιγμή να γιορτάσετε τα πρώτα του γενέθλια.

Είχα πολύ αγωνία για το πάρτι. Ήθελα όλα να είναι τέλεια κι εκείνος να περάσει όμορφα. Το σημαντικό για μένα ήταν να δημιουργήσω τις κατάλληλες συνθήκες για να περάσει κι ίδιος καλά στο πρώτο του πάρτι.

Αποφάσισα αρχικά πως το πάρτι θα γινόταν στο σπίτι μας. Αν και φλέρταρα με την ιδέα να κάνουμε το πάρτι σε κάποιο άλλο χώρο μεγαλύτερο τελικά νομίζω πως στο σπίτι ήταν η καλύτερη επιλογή. Καλεσμένοι ήταν οι πολύ δικοί μας άνθρωποι. Οι οικογένειες μας. Γιαγιάδες, παππούδες, θείες και θείοι και φυσικά η αγαπημένη μας νονά. 

Αφού έψαξα αρκετά και βρήκα διάφορες ιδέες, επέλεξα τελικά ότι το θέμα μας θα είναι_ ο χρόνος που περνά γήγορα_"Time Flies", λοιπόν κι άρχισα αμέσως να σκέφτομαι την διακόσμηση και τα χρώματα του πάρτι. Μια από τις αγαπημένες μου συλλογές είναι αυτή με τα συννεφάκια. Μου ταίριαζε πάρα πολύ κι έτσι η επιλογή των χρωμάτων έγινε για μένα πιο εύκολη. Το χρώμα της μέντας άλλωστε μου αρέσει πάρα πολύ. 

Αντί για κάποιο τραπέζι χρησιμοποίησα τα λευκά τελάρα τα οποία δανείστηκα από την χαρούμενη τσαγιερίτσα, για να στήσω επάνω τα γλυκά και την τούρτα. Πίσω στο τοίχο έφτιαξα μια κατασκευή από kraft χαρτί περυτιλίγματος, στην οποία κόλλησα επάνω χάρτινα λευκά συννεφάκια και χάρτινες σαϊτες και δημιούργησα την πορεία τους με διακεκομένες γραμμές με ταινία διπλής όψεως. Και στο επάνω μέρος σχημάτισα την φράση  "Time Flies" με την γιρλάντα με παστέλ γράμματα.

Το kraft χαρτί περυτιλίγματος το τοποθέτησα επάνω σε σκληρό χαρτόνι και το κόλλησα. Επίσης μπορεί να κολληθεί και στο τοίχο. 

Μπροστά από τα τελάρα κρέμασα το μπαλόνι foil με την λέξη "one" και ήταν πολύ εντυπωσιακό.

Επίσης φούσκωσα με ήλιο 20 μπαλόνια, 10 από το σετ με τα συννεφάκια και 10 mint πουά.

Τα διακόσμησα στο σαλόνι και κρέμασα σε 12 από αυτά από μια φωτογραφία του αγοριού μου, μια από κάθε μήνα. Το αγοράκι μου ξετρελάθηκε με τα μπαλόνια. Άρεσε πάρα πολύ η ιδέα και στους μεγάλους και στο τέλος όλοι φύγανε με κάποιο μπαλονάκι.

Τα cupcakes, τα μπισκότα και την τούρτα, τα παρήγγειλα στην γλυκειά Πέπη και πραγματικά ήταν τέλεια σε εμφάνιση και πεντανόστιμα.

 

Αρχικά ήθελα να φτιάξω και προσκλήσεις αλλά τελικά δεν πρόλαβα. Η ιδέα πάντως ήταν η πρόσκληση να είναι σε μια χειροποίητη σαϊτα. Αν σας άρεσε το θέμα μπορείτε να την φτιάξετε εσείς. Μου άρεσε πολύ και είναι πολύ πρωτότυπη.

Τα μπισκότα ήταν με τον αριθμό 1 και τα έβαλα σε διάφανα σακουλάκια πολύχρωμα πουά και τα χάρισα ως δωράκι στους καλεσμένους.

Σε κάποιο σημείο στο σαλόνι τοποθέτησα την κορνίζα-ευχολόγιo με τα συννεφάκια και όλοι γράψανε τις ευχές τους και τις ρίξαν μέσα στην κορνίζα.Την κρέμασα στο δωμάτιο του κι έτσι έγινε ένα πολύ όμορφο ενθύμιο για το αγοράκι μου που θα έχει από τα πρώτα του γενέθλια. 

Στην πόρτα εισόδου κόλλησα το μπαλόνι foil με τον αριθμό 1 σε ασημί 40cm και την διακόσμησα με την γιρλάντα από την συλλογή με τα συννεφάκια. 

Για το αγοράκι μου τύπωσα μια μπλούζα με μια σαϊτα και την λέξη ONE. 

Το μωράκι μου μεγάλωσε κι εμείς νοιώθουμε πολύ περήφανοι κι ευτυχισμένοι που ο Θεός μας χάρισε αυτό το πλασματάκι.

Ήταν μια υπέροχη μέρα που μας γέμισε χαμόγελα, αγκαλιές κι πολύ αγάπη. Όμορφα και γλυκά συναισθήματα που δεν θα ξεχάσω ποτέ.

Αν σας αρέσει το θέμα αυτό για πρώτα γενέθλια μπορείτε να το συνδυάσετε και με την συλλογή μας με το αεροπλανάκι. 

Επίσης μπορείτε να ρίξετε μια ματιά και στον πίνακα που δημιούργησα στο Pinterest με θέμα τα Πρώτα γενέθλια για να πάρετε πολλές ιδέες.

Να σε χαιρόμαστε αστεράκι μου! ⭐️

Λευκή 

Αρχείο Blog