Για παραγγελίες άνω των €50, τα μεταφορικά (με Ελτά courier) είναι ΔΩΡΕΑΝ (ισχύει μόνο για την Ελλάδα)
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
RSS

Θέματα ιστολογίου από '2018' 'Μάρτιος'

Πασχαλινή διακόσμηση

Καθώς πλησιάζει το Πάσχα και οι πρώτες ανοιξιάτικες μέρες έκαναν την εμφάνιση τους, σκέφτηκα να σας παρουσιάσω μία νέα συλλογή που με κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Ένας χαριτωμένος λαγός σε παστέλ αποχρώσεις και ροζ χρυσό έφτασε με αφορμή το Πάσχα στη Χαρούμενη Τσαγιερίτσα. Σίγουρα όμως είναι μία πολύ καλή επιλογή και για βάφτιση ή για τα πρώτα γενέθλια, τόσο για κοριτσάκια όσο και για αγόρια.

Έτσι λοιπόν αποφάσισα να σας προτείνω μερικές ιδέες για το πως να διακοσμήσετε το πασχαλινό τραπέζι για τους μικρούς μας φίλους αλλά και πως μπορείτε να συνδυάσετε τη συλλογή για ένα πάρτι με θέμα το λαγουδάκι.

Ξεκινώντας να διακοσμήσω το τραπέζι αναρωτιόμουν τι θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω σαν centerpiece που να ξεφεύγει από ότι έχουμε συνηθίσει να πρωταγωνιστεί στο κέντρο ενός τραπεζιού. Έτσι σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω τις χάρτινες διακοσμητικές μπάλες. Διάλεξα λοιπόν 5 όμορφα χρώματα και άνοιξα τις μπάλες μισές. Με αυτό τον τρόπο τις τοποθέτησα στο κέντρο και κατά μήκος του τραπεζιού, δημιουργώντας μία πολύχρωμη σύνθεση. Εσείς μπορείτε να βάλετε περισσότερες ή λιγότερες μπάλες, ανάλογα με το μέγεθος του τραπεζιού σας. Ενδιάμεσα έβαλα δύο μικρές κεραμικές βάσεις MissEtoile, τις οποίες λόγω των ημερών τις γέμισα με cake pops με πασχαλινά σχέδια και ένα μικρό κέικ που το χρησιμοποίησα ως τη φωλίτσα για πολύχρωμα σοκολατένια αυγά. Στη δική σας εκδήλωση μπορείτε να διακοσμήστε με μπισκότα, cupackes αλλά και διάφορες γλυκιές και αλμυρές λιχουδιές.

Μια πολύ όμορφη ιδέα είναι να διακοσμήσετε ξεχωριστά και τη θέση του κάθε καλεσμένου σας. Εγώ επέλεξα να χρησιμοποιήσω τη γιρλάντα της συλλογής. Έτσι έφτιαξα μικρότερες γιρλάντες με 3 λαγουδάκια η καθεμία και τις κρέμασα στο πίσω μέρος από τις καρέκλες.

Στο τραπέζι τοποθέτησα για κάθε προσκεκλημένο ένα πιάτο με το πρόσωπο του λαγού με τα δυο  του χαριτωμένα αυτάκια, τα οποία περιέχονται στη συσκευασία και τα κολλάτε μόνοι σας πολύ εύκολα με την ταινία διπλής όψης που έχουν επάνω! Δεξιά και αριστερά του πιάτου, τοποθέτησα τα ξύλινα κουτάλια και πιρούνια και δίπλα τη χαρτοπετσέτα της συλλογής. Είναι μία πορτοκαλί χαρτοπετσέτα με πράσινο στη γωνία, την οποία πολύ εύκολα φτιάχνετε μόνοι σας σε σχήμα καρότου. Θα χρειαστείτε μόνο το νήμα που περιλαμβάνει η συσκευασία και να ακολουθήσετε τις οδηγίες που αναγράφονται. Εναλλακτικά μία εξίσου όμορφη πρόταση είναι να τοποθετήσετε τα μαχαιροπίρουνα μέσα σε στη χαρτοπετσέτα.

Το σετ για το φαγητό ολοκληρώνει το ποτήρι της συλλογής που σίγουρα είναι από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία του τραπεζιού. Ένα ποτήρι σε παστέλ χρώμα με τυπωμένο έναν εντυπωσιακό ροζ χρυσό λαγό! Και εδώ τις εντυπώσεις κλέβει η φουντωτή λευκή ουρά του που υπάρχει στη συσκευασία και αν επιθυμείτε την κολλάτε με ταινία διπλής όψης που επίσης περιλαμβάνεται. Αυτά τα όμορφα ποτήρια λοιπόν, συνδυασμένα με χάρτινα καλαμάκια σε διάφορους χρωματισμούς ολοκληρώνουν άψογα αυτό που φανταζόμουν! Ένα πάρτι με χρώμα, φαντασία και χαρούμενη διάθεση.

Στο τραπέζι δίπλα στο πιάτο τοποθέτησα επίσης από μια θήκη για cupcakes που γέμισα με σοκολατένια κουφετάκια κι επίσης τα σακουλάκια που δε θα μπορούσαν να απεικονίζουν κάτι άλλο, πέρα από το χαριτωμένο λαγουδάκι μας, γέμισαν με δωράκια για τους μικρούς μας καλεσμένους.


Και βέβαια αυτό που μένει σε κάθε εκδήλωση και πάρτι είναι οι όμορφες αναμνήσεις και οι φωτογραφίες. Έτσι κ αυτή η συλλογή ολοκληρώνεται με ένα σετ γυαλάκια με αυτιά, για photo booth ώστε να απαθανατίσετε τις πιο όμορφες και αστείες στιγμές σας!

 

Μπορείτε να συνδυάσετε τη συλλογή με το λαγουδάκι με τη συλλογή ροζ χρυσό floral και να καλωσορίσετε την άνοιξη σε ένα πάρτι γεμάτο χρώμα. Επίσης στον σχετικό πίνακα μας στο Pinterest θα βρείτε πολλές ακόμα όμορφες προτάσεις διακόσμησης, συνταγές και πασχαλινές κατασκευές.

Λευκή. 

Βιτρίνα-Θέμα Αγωνιστικό Αυτοκίνητο

Τόσα χρόνια που αναζητώ νέες συλλογές για παιδικά πάρτι, διαπιστώνω  κάθε φορά πως υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές για κορίτσια ενώ για τα αγοράκια οι επιλογές πάντα είναι περιορισμένες. Επιπλέον, ο μικρός μου κοντεύει 2 χρονών και ήδη έχω μπει στη διαδικασία να σκέφτομαι τι θέμα θα έχει το πάρτι του. Οπότε αυτή μας η βιτρίνα είχα αποφασίσει ότι θα ήταν αφιερωμένη στα αγόρια και σ’ ένα θέμα που αγαπούν πολύ από μικρά. Το αυτοκίνητο, και πόσο μάλλον όταν πρόκειται για αγωνιστικό αυτοκίνητο!

Η εκτύπωσή μας με το αγωνιστικό αυτοκίνητο στόλισε το πίσω μέρος του τραπέζιου με τα κεράσματα. Ένα κατακόκκινο αυτοκίνητο και από πάνω του το κράνος και τα κύπελλα σε κόκκινο και γαλάζιο και στην κορυφή της εκτύπωσης οι σημαίες με το χαρακτηριστικό καρό που δίνουν το έναυσμα στους αγώνες αυτοκινήτων. Το κόκκινο, το μαύρο και το λευκό, τα χρώματα της Formula1, με κάποιες γαλάζιες πινελιές αποτέλεσαν και τη χρωματική βάση της βιτρίνας μας. Μια πολύ όμορφη ιδέα για να διακοσμήσετε και τον τοίχο του παιδικού δωματίου, πέρα από το πάρτι σας, αφού συνδυάζει τα αγαπημένα χρώματα των αγοριών.

Δεξιά και αριστερά ένα μπουκέτο από τα μπαλόνια του σετ marble σε συνδυασμό με το σετ μαύρο-άσπρο-κόκκινο πλαισιώνουν όμορφα την εκτύπωση μας. Εναλλακτικά θα μπορούσατε να τα τοποθετήσετε στην είσοδο του σπιτιού σας ή στο χώρο που θα γίνει το πάρτι για μια πιο εντυπωσιακή διακόσμηση.  

Στο τραπέζι στρώσαμε ένα κόκκινο τραπεζομάντηλο και τοποθετήσαμε ένα μαύρο ράννερ πάνω στο οποίο δημιουργήσαμε μια διακεκομμένη λευκή γραμμή κολλώντας κομμάτια λευκής ταινίας για να δώσουμε την αίσθηση αυτοκινητόδρομου και να είναι ταιριαστό με το θέμα μας.  Στο κέντρο του τραπεζιού τοποθετήσαμε τη φωτεινή πινακίδα-Lightbox A5 με τη φράση “ReadyGo!” που συνηθίζεται να ακούγεται πριν την έναρξη ενός αγώνα και ταυτόχρονα προσκαλεί τους μικρούς μας φίλους στην έναρξη του πάρτι. Μια φωτεινή πινελιά που θα μπορούσε να κάνει ξεχωριστό κάθε στολισμό του τραπεζιού σας ή κάθε γωνιά του σπιτιού σας και να αλλάζετε την επιγραφή του ανάλογα με την περίσταση.

Τα πουά μαύρα ποτήρια μαζί με κόκκινα ριγέ ποτήρια και τα γαλάζια ριγέ καλαμάκια για τους χυμούς και τα αναψυκτικά δένουν όμορφα τα χρώματα του πάρτι μας. Οι μαύρες ριγέ θήκες για cupcakes που ταιριάζουν απόλυτα μ’ αυτό το θέμα και στις οποίες μπορείτε να ψήσετε τα cupcakes σας, τοποθετήθηκαν παράλληλα με το "δρόμο" πάνω στο τραπέζι.  Και φυσικά οι τούρτες όπως και κάποια επιπλέον cupcakes και μπισκοτάκια μπήκαν πάνω σε άσπρες και μαύρες κεραμικές βάσεις της Miss Etoile. Όλα τα γλυκά είναι δημιουργίες της αγαπημένης μας Ντα ΜΑΜΑ.

Αριστερά του τραπεζιού σ’ ένα χαμηλότερο επίπεδο τοποθετήσαμε το πιο ιδιαίτερο σημείο του πάρτι που σίγουρα θα λατρέψουν οι καλεσμένοι σας. Το πρωτότυπο stand πάνω στο οποίο τοποθετούνται τα λαχταριστά donuts κι αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τάσεις σε πάρτι, βαφτίσεις και γάμους. Στο δικό μας πάρτι τοποθετήσαμε donuts με κόκκινο και μαύρο γλάσο που παραπέμπουν σε ρόδες αυτοκινήτου. Στα γαλάζια ποτήρια της ίδιας συλλογής τοποθετήσαμε ξύλινα κουτάλια, πιρούνια και μαχαίρια. Μια ωραία ιδέα για να τοποθετήσετε τα μαχαιροπίρουνα σ’ ένα μπουφέ.

Δημιουργήσαμε στα δεξιά του τραπεζιού μια πινακίδα που αναγράφει FINISH κι ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο που φτάνει στον τερματισμό και εκεί το περιμένουν γαλάζιες πουά θήκες για pop corn γεμάτες καραμέλες, ένα κύπελλο και φυσικά ποτήρια γεμάτα χυμούς για να γιορτάσουν οι μικροί μας φίλοι τη νίκη. Πέρα από το τραπέζι με τα κεράσματα μπορείτε να τοποθετήσετε λιχουδιές και σε άλλα μικρότερα και χαμηλότερα τραπεζάκια του σπιτιού δημιουργώντας επίπεδα με γλυκιές λιχουδιές.

Επίσης έχουμε διακοσμήσει το σημείο του τερματισμού με το foil μπαλόνι αριθμό 2 σε μεγάλο μέγεθος και σε μαύρο χρώμα, πάνω στο οποίο επίσης κολλήσαμε κομμάτια λευκής ταινίας ώστε να δημιουργήσουμε λωρίδες δρόμου. Μια παρέμβαση που σας προτείνω να κάνετε σε πάρτι με αντίστοιχο θέμα αφού είναι εύκολο, γρήγορο και θα κάνει το μπαλόνι σας ξεχωριστό.

Μια ιδέα για πάρτι που θα ενθουσιάσει τους μικρούς μας φίλους και παράλληλα μπορείτε να οργανώσετε και διάφορα παιχνίδια με έπαθλα τα οποία θα  χαρίσετε ως δωράκια σε όλα τα παιδιά. Επίσης το σημείο του τερματισμού μπορεί να αποτελέσει και το χώρο του photobooth για να βγείτε πολλές φωτογραφίες κι εσείς οι μεγάλοι όπως και τα παιδιά.

Λευκή.

Αρχείο Blog