Για παραγγελίες άνω των €50, τα μεταφορικά (με Ελτά courier) είναι ΔΩΡΕΑΝ (ισχύει μόνο για την Ελλάδα)
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
RSS

Θέματα ιστολογίου από '2015' 'Νοέμβριος'

Ημερολογιο Αντιστροφης Μετρησης 2015
Ημερολογιο Αντιστροφης Μετρησης 2015

Έτοιμο και το φετινό μας ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης. Και περιμένω πως και πως να ξημερώσει αύριο και να ξεκινήσουμε να μετράμε αντίστροφα για την πιο όμορφη γιορτή του χρόνου. 

Πρώτη φορά έφτιαξα πέρυσι ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης και η ιδέα ξεκίνησε από το γεγονός πως ήταν τα πρώτα Χριστούγεννα που μόλις είχαμε ανοίξει το φυσικό μας κατάστημα και ήθελα με κάποιο τρόπο να χαρίσω κάτι σε όλους εκείνους που θα μας επισκεπτόντουσαν το διάστημα των γιορτών. Έτσι έφτιαξα ένα ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης με χάρτινα ποτηράκια και αυτοκόλλητα και για κάθε πρώτη αγορά της ημέρας υπήρχε ένα μικρό δωράκι για εκείνον ή για εκείνη που θα άνοιγε πρώτος το κουτάκι.

Ήταν μια πολύ όμορφη διαδικασία και το χάρηκα πολύ όπως πιστεύω και εσείς. Δεν θα μπορούσα λοιπόν να μην το επαναλάβω και φέτος. Η αλήθεια είναι πως το περίμενα με αγωνία. Η χαρά μου ήταν μεγάλη. Φέτος επέλεξα να φτιάξω το ημερολόγιο με χάρτινες θήκες cupcakes και καρτελάκια δώρου μαυροπίνακα όπου σημείωσα τους αριθμούς. Κάθε θηκούλα περιλαμβάνει ένα δωράκι από την χαρούμενη τασαγιερίτσα και το οποίο θα ανοίγει και θα κερδίζει ο πρώτος πελάτης της κάθε ημέρας εως τις 24 Δεκεμβρίου.

Η διαδικασία κατασκευής είναι πάρα πολύ απλή. Το μόνο που χρειάζεται να έχετε αν σας αρέσει η ιδέα είναι οι θηκούλες cupcakes και τους αριθμούς μπορείτε να τους γράψετε είτε σε αυτοκόλλητα είτε σε καρτελάκια δώρου είτε ακόμα και πάνω στις θηκούλες.

Τα ημερολόγια αντίστροφης μέτρησης είναι μια πολύ όμορφη και δημιουργική διαδικασία που μπορείτε να φτιάξετε ακόμα και μαζί με τα παιδιά, χωρίς να χρειάζεται βέβαια να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Ιδέες θα βρείτε πολλές στο διαδίκτυο και μπορείτε να επιλέξετε όποια σας αρέσει και όποια σας φαίνεται πιο εύκολη για να την υλοποιήσετε. 

Από αύριο λοιπόν σας περιμένω στην χαρούμενη τσαγιερίτσα για να γνωριστούμε από κοντά, να ανταλλάξουμε ευχές και να ανακαλύψουμε τα δωράκια που κρύβονται στο ημερολόγιο μας.

Σας εύχομαι όμορφα στολίσματα!

Λευκή

Follow

Αρχείο Blog