Για παραγγελίες άνω των €50, τα μεταφορικά (με Ελτά courier) είναι ΔΩΡΕΑΝ (ισχύει μόνο για την Ελλάδα)
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
RSS

Θέματα ιστολογίου από '2015' 'Ιούνιος'

Ένα TROPICAL παρτι!
Ένα TROPICAL παρτι!

Η Μ. ήταν από τις πρώτες μανούλες φέτος που μου είπε ότι το θέμα του πάρτι που επέλεξε να ετοιμάσει για τα έκτα γενέθλια των κοριτσιών της  ήταν το FLAMINGO. Πολύ ιδιαίτερο θέμα και πολύ καλοκαιρινό γι αυτό αποφάσισε να μην εστιάσει στην διακόσμηση μόνο στα Flamingo αλλά να δώσει ένα πιο tropical χαρακτήρα. Γι αυτό κι επέλεξε αρκετά από τα προϊόντα της χαρούμενης τσαγιερίτσας από την καλοκαιρινή μας συλλογή. Πιάτα, ποτήρια και καλαμάκια με ανανά, ξύλινα δισκάκια φαγητού και πολλά άλλα.

Μόλις έλαβε την παραγγελία της μου έστειλε μια φωτογραφία των κοριτσιών που έδειχναν κατενθουσιασμένες!!!

Η χαρά που μου έδωσε εκείνο το πρωινό, δεν περιγράφεται. Αυτά τα χαμόγελα για μένα είναι η μεγαλύτερη χαρά και ικανοποιήση. 

Μετά από μερικές εβδομάδες λοιπόν έλαβα από την Μ. τις φωτογραφίες από το πάρτι και σχόλια πως ήταν όλα υπέροχα και πως μικροί και μεγάλοι πέρασαν τέλεια.

Αν ψάχνετε για περισσότερες ιδέες για το πως να οργανώσετε κι εσείς ένα πρωτότυπο πάρτι με θέμα τον ανανά μπορείτε να ρίξετε μια ματιά εδώ

Να σας ενημερώσω επίσης πως στην στήλη του blog ¨Οι δικές σας στιγμές¨ στέλνοντας μου φωτογραφίες στο email  [email protected]  από το πάρτι ή την εκδήλωση σας (γάμο, βάφτιση, γιορτή) έχοντας χρησιμοποιήσει προϊόντα από το  Happy Teapot, θα παρουσιάζονται σε ξεχωριστή ανάρτηση και θα λαμβάνετε αντίστοιχα από εμένα ένα εκπτωτικό κουπόνι για την επόμενη αγορά σας.

Περιμένω λοιπόν φωτογραφίες σας και αν έχετε απορίες ή οτιδήποτε που θέλετε να ρωτήσετε μπορείτε να μου στείλετε email στο [email protected] ή να μου τηλεφωνήσετε ή ακόμα αν βρίσκετε στην Θεσσαλονίκη να περάσετε από την χαρούμενη τσαγιερίτσα.

Να περνάτε όμορφα!

Λευκή

DIY -Πως να φτιαξεις ενα Lemonade Stand
DIY -Πως να φτιαξεις ενα Lemonade Stand

Πριν λίγο καιρό ψάχνοντας ιδέες για την διακόσμηση της βιτρίνας της χαρούμενης τσαγιερίτσας, έπεσα πάνω σε ένα ξένο blog που έδεινε οδηγίες για το πως να φτιάξει κάποιος το δικό του lemonade stand και μάλιστα σε διαστάσεις κατάλληλες για παιδιά. Είχε πολύ αναλυτικές οδηγίες και σχετικά να βρείς εύκολα τα υλικά, οπότε με έβαλε σε σκέψεις. Ξεκίνησα να φλερτάρω με την ιδέα και το συζήτησα με τον Π., ο οποίος την ίδια μέρα μου είχε βρεί κιόλας από που θα αγοράζαμε τα ξύλινα κασόνια για να φτιάξουμε κι εμείς ένα δικό μας.

Επικοινωνήσαμε λοιπόν με τον υπεύθυνο εδώ και δώσαμε την παραγγελία μας για έξι ξύλινα κασόνια με διαστάσεις 50x30x30 και σε λίγες μέρες τα είχαμε παραλάβει.

Δεν ξέρω αν ήταν ακριβά ή φθηνά γιατί δεν μπορώ να πω πως έκανα μεγάλη έρευνα αγοράς. Τα συγκεκριμένα μου άρεσαν πολύ κι επειδή τα ήθελα άμεσα, τα παρήγγειλα. Φαντάζομαι βέβαια πως αν έχετε λίγο χρόνο και διάθεση για αναζήτηση θα βρείτε αρκετά ή ακόμα και να μπορείτε να φτιάξετε και με κασόνια που μπορεί ήδη να διαθέτετε ή να δημιουργήσετε μια δική σας κατασκευή με άλλο τρόπο.

Εγώ επέλεξα να τοποθετήσω τα κασόνια το ένα πάνω στο άλλο σε δυο στήλες και ο Π. μου έδεσε δυο ξυλάκια στο πίσω μέρος με σπάγκο για να μπορέσω να κρεμάσω μια γιρλάντα και ήταν έτοιμο.

Φαντάζομαι να μπορεί κανείς να φτιάξει παρόμοιο stand με πολλές παραλλαγές και σε κατασκευή και σε χρώματα. Εμένα μου αρέσει πολύ το φυσικό ξύλο κι έτσι δεν το έβαξα και δεν το τροποποίησα.

Η αγαπημένη μου Ντά-Μαμά για άλλη μια φορά μου έφτιαξε υπέροχα μπισκοτάκια, cupcakes σε σχέδια λεμονάκια και σε χρώματα κίτρινο και ροζ όπως και μια πολύ χαριτωμένη τούρτα σε ροζ και κίτρινο πουά επίσης, με φετούλες λεμονάκια από ζαχαρόπαστα.

 Έφτιαξα και μια γιρλάντα από χαρτιά canson που έκοψα σε γράμματα για να σχηματίσουν την λέξη Lemonade και την κρέμασα στο stand.

Οι διακοσμητικές μας μπάλες στις αποχρώσεις του κίτρινου και του σομόν κρεμάστηκαν κι αυτές.

Εδώ θα βρείτε και μια πολύ ωραιά συνταγή για φρέσκια σπιτική λεμονάδα. 

Τα τελευταία 1-2 χρόνια έχει καθιερωθεί σχεδόν να σερβίρεται στους καλεσμένους, κυρίως στις βαφτίσεις αλλά και στους γάμους, φρέσκια λεμονάδα ή βυσσινάδα ή οποιοδήποτε άλλο δροσιστικό ρόφημα.  Και φυσικά υπάρχουν πλέον και οι εταιρείες που αναλαμβάνουν αποκλειστικά το lemonade stand στις εκδηλώσεις σας.

Μπορεί να γίνει όμως και το θέμα ένος υπέροχου καλοκαιρινού παιδικού πάρτι. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι λίγα κασόνια, διάθεση, φαντασία, αρκετή λεμονάδα και κέφι για δημιουργία.

Ελπίζω να σας βοήθησα κι αν σας έρεσε η ιδέα θα είμαι στην διάθεσή σας να σας δώσω όσες πληροφορίες χρειάζεστε.

Να περνάτε όμορφα!

Λευκή.

 

Γιατι να επιλεξω επαγγελματια φωτογραφο σε παιδικο παρτι

 Λαμβάνω συχνά, δικά σας email, που μου γράφετε πόσο όμορφα ήταν όλα στο πάρτι που διοργανώσατε μα δυστυχώς δεν έχετε φωτογραφίες να μου στείλετε είτε γιατί δεν προλάβατε είτε γιατί οι φίλοι που σας έβγαζαν φωτογραφίες είναι από κινητό και δεν έχουν καλή ποιότητα.

Η αλήθεια είναι πως όλες οι μανούλες πια βάζετε τον καλύτερο εαυτό σας για να οργανώσετε και να διακοσμήσετε τα πάρτι των παιδιών σας. Οι περισσότερες τα φτιάχνετε όλα με τα χεράκια σας και το αποτέλεσμα πάντα είναι άψογο. 

Δεν είναι κρίμα λοιπόν να μην έχετε προλάβει να βγάλετε και κάποιες φωτογραφίες; Και όχι μόνο την διακόσμηση του πάρτι αλλά και στην διάρκεια που γίνεται το πάρτι με τα παιδάκια σας κι εκείνα με τους φίλους τους;

Ζήτησα λοιπόν από την Γεωργιάννα του Arte di Tr3 Studio να μας εξηγήσει τους λόγους που μια μανούλα είναι καλύτερα να ζητήσει από ένα επαγγελματία φωτογράφο να αναλάβει την φωτογράφιση του πάρτι και των γενεθλιών.

Εγώ ζήτησα την βοήθεια των κοριτσιών στο πάρτι της χαρούμενης τσαγιερίτσας για τα δυο της χρόνια  και πραγματικά μου έλυσαν τα χέρια. Πέρα από το αποτελέσμα που ήταν εξαιρετικό. Είχα την ευκαιρία σαν οικοδέσποινα να φροντίσω τους καλεσμένους μου χωρίς να αγχώνομαι για το ποιος θα βγάλει τις φωτογραφίες και αν θα είναι καλές. Και μετά αφού μου έδωσαν το υλικό μπόρεσα να τις χρησιμοποιήσω στο blog μου και το facebook χωρίς να χρειαστεί να τις επεξεργαστώ.

Στην Ελλάδα συνηθίζεται να έχουμε επαγγελματία φωτογράφο μόνο στους γάμους και στη βάφτιση. Στο εξωτερικό όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Οι οικογένειες αλλά και τα ζευγάρια φωτογραφίζονται από επαγγελματία με κάθε αφορμή που θέλουν να γιορτάσουν κάτι σημαντικό. Επετείους, Χριστούγενννα, του Αγ. Βαλεντίνου κ.α.

Παρακάτω λοιπόν η Γεωργιάννα μας αναφέρει τους λόγους που χρειάζεται ένας επαγγελματίας φωτογράφος όχι μόνο σε γάμους και τη βάφτιση του παιδιού μας αλλά και στα πρώτα γενέθλια και στα επόμενα πάρτι.

Τι σημαίνει ένας φωτογράφος σε ένα γενέθλιο πάρτι;

Σημαίνει ότι όλα τα μέλη της οικογένειας θα είναι μέσα στις αναμνηστικές φωτογραφίες! Ρόλο φωτογράφου αναλαμβάνει συνήθως ο μπαμπάς που “θυσιάζεται” κ μένει πάντα πίσω απο τον φακό...

Σημαίνει ότι είναι η τέλεια ευκαιρία για οικογενειακά πορτραίτα! Παλαιότερα,  κάθε οικογένεια είχε έναν οικογενειακό φωτογράφο και θεωρείτο εξίσου νορμάλ όπως το να έχεις οικογενειακό γιατρό, κι έτσι “απολαμβάνουμε” σήμερα όμορφα ντοκουμέντα οικογενειακού ιστορικού. Πλεον, θεωρείται “ψωνίστικο” να πηγαίνεις να κάνεις πορτραίτα των παιδιών σου σε επαγγελματία! Άσε που, τόσο σπάνια που συγκεντρώνεται όλη η οικογένεια πλέον (γιαγιάδες, παππούδες, θείοι/ες, ξαδέρφια κτλ), αυτό από μόνο του, είναι σούπερ θέμα!

Σημαίνει ότι είναι η τέλεια ευκαιρία για ένα φωτογραφικό ηλικιακό χρονολόγιο του παιδιού! Όλοι στα καλά μας και το εορτάζων παιδί ένα παραπάνω, με σούπερ διάθεση, μια τέτοια μέρα προσφέρεται για να καθιερωθεί ένα ετήσιο πορτραίτο του παιδιού! Σε ένα λεύκωμα μπορείτε να συγκεντρώνετε κάθε χρόνο αυτές τις φωτογραφίες (ή και σε καδράκια στο δωμάτιό του) και να το βλέπετε πώς μεγαλώνει κι αλλάζει χρόνο με τον χρόνο!

Σημαίνει ότι μετά τον γάμο της μαμάς και του μπαμπά καθώς και την βάπτιση του παιδιού, η οικογένεια αποκτά και άλλο φωτογραφικό αρχείο για να κοσμεί το σπίτι! Δεν χρειάζεται να μένουν στους τοίχους και στα κάδρα μόνο εκείνες οι φωτογραφίες διότι μόνο τότε υπήρχε επαγγελματίας φωτογράφος!

Σημαίνει το καλύτερο αναμνηστικό δώρο για τους καλεσμένους σας! Έχουμε ανήψια και ξέρουμε ότι πλέον είναι “μοδα” να δίνεις (στα παιδάκια τουλάχιστον) μικρά ευχαριστήρια δωράκια φεύγοντας. Τι καλύτερο από το τους χαρίσετε τα δικά τους στιγμιότυπα (κοινά με εσάς ή τα παιδιά τους ή μόνοι τους)!

Ένα λοιπόν υπέροχα οργανωμένο πάρτι αξίζει να έχει και υπέροχες φωτογραφίες.

Κι αν σκέφτεστε πως θα έχει κόστος και μάλιστα ακριβό, δεν έχετε παρά να ρωτήσετε τους επαγγελματίες.

 

Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ Γεωργιάννα!!!!

Λευκή.

Follow

Αρχείο Blog