Για παραγγελίες άνω των €50, τα μεταφορικά (με Ελτά courier) είναι ΔΩΡΕΑΝ (ισχύει μόνο για την Ελλάδα)
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
RSS

Θέματα ιστολογίου από '2015' 'Φεβρουάριος'

Ιδεες για παρτι με θεμα Frozen και το "Frozen Fever "
Ιδεες για παρτι με θεμα Frozen και το "Frozen Fever "

Μετά από την τόσο μεγάλη επιτυχία της τόσο χαριτωμένης και αστείας ταινίας του Disney "Frozen”, και που κάθε κοριτσάκι που την έχει δει σίγουρα έχει ταυτιστεί με την πριγκίπισσα Έλσα ή την πριγκίπισσα Άννα….Οι δημιουργοί της ταινιάς μόλις λίγες μέρες ανακοίνωσαν πως θα υπάρξει και η συνέχεια….

 Μια ταινία μικρού μήκους, με τίτλο "Frozen Fever" που θα κυκλοφορήσει από την Disney.

Είναι ένα 7λεπτο φιλμάκι που σύμφωνα με την ανακοίνωση εδώ θα παρουσιαστεί στο σινεμά πριν την προβολή της“Cinderella” στις 13 Μαρτίου.

Στην καινούρια ταινία η Έλσα εμαφνίζεται εντελώς διαφορετική σαν χαρακτήρας αλλά και με διαφορετικό φόρεμα αφού πια στο Βασίλειο είναι καλοκαίρι. Αποφασίζει λιοπόν μια που είναι τα γενέθλια της Άννας να της οργανώσει το καλύτερο πάρτυ που έγινε ποτέ, μια που δεν έχουν γιορτάσει ποτέ μαζί. Έτσι αισθάνεται πως είναι ευκαιρία να κάνει κάτι καλό για την αδερφή της. Όμως εξαιτίας ενός σοβαρού κρυολογήματος της, οι μαγικές τις ικανόνητες μπορεί να καταστρέψουν τα πάντα…..γι αυτό και ο τίτλος της ταινίας…

Αναμένουμε λοιπόν…

 Τον τελευταίο καιρό πολλές μανούλες που επισκέπτονται την χαρούμενη τσαγιερίτσα, έχουν σκοπό να οργανώσουν ένα πάρτυ frozen και αναζητούν ιδέες και υλικά. Σκέφτηκα λοιπόν με αφορμή αυτό να σας παρουσιάσω και άλλες προτάσεις και ιδέες που μπορείτε να συνδυάσετε για ένα πάρτυ Frozen. Υπάρχουν αρκέτες επιλογές σε χρώματα, σχέδια ακόμα και σε θέματα.

Τώρα που έχουμε μπει στο τρώδιο μπορείτε να οργανώσετε ένα αποκριάτικο πάρτυ με θέμα Frozen, επίσης ακόμα κι αν το κοριτσάκι σας δεν έχει γενέθλια ή γιορτή, μια όμορφη ιδέα είναι να καλέσετε τις φίλες τις στο σπίτι ένα απόγευμα και να φτιάξετε μαζί με τα μικρά κορίτσια μπικότα σε σχήμα χιονονιφάδας και χιονάνθρωπου. Να οργανώσετε ένα Tea time Frozen με τις μικρές πριγκίπισσες. Κι εφόσον βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα, να δημιουργήσετε ένα πάρτυ με θέμα τον πάγο και τις χιονονιφάδες. Χρειάζεται απλά χρόνος και πολύ διάθεση για να προετοιμάσετε ένα υπέροχο πάρτυ στο οποίο είμαι σίγουρη πως τα παιδάκια σας θα διασκεδάσουν και θα περάσουν πολύ πολύ όμορφα....

Τις κεραμικές βάσεις τιρκουάζ θα τις βρείτε εδώ

Τα πιάτα chevron γαλάζιο θα τα βρείτε εδώ, τα καλαμάκια μωβ πουά εδώ

Πιάτα, ποτήρια, καλαμάκια, θήκες για cupcakes θα τα βρείτε εδώ

Θα χαρώ πολύ να ακούσω και τις δικές σας προτάσεις και αν έχετε απορίες ή χρειάζεστε βοήθεια στην οργάνωση του δικού σας πάρτι, θα βρίσκομαι στην διάθεσή σας.

Μπορείτε να μου στείλετε email ή να μου τηλεφωνήσετε κι αν βρίσκεστε Θεσσαλονίκη περάστε από την χαρούμενη τσαγιερίτσα να πιούμε ένα τσάι ή καφέ και να συζητήσουμε ότι θέλετε.

Σας εύχομαι καλό Σαβ/κο και σας αφήνω με το αγαπημένο τραγούδι του Frozen.

 

Λευκή.

 

Αρχείο Blog