Για παραγγελίες άνω των €50, τα μεταφορικά (με Ελτά courier) είναι ΔΩΡΕΑΝ (ισχύει μόνο για την Ελλάδα)
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
RSS

Θέματα ιστολογίου από '2015' 'Απρίλιος'

Επιλεγω λουλουδια για στολισμο εκδηλωσης
Επιλεγω λουλουδια για στολισμο εκδηλωσης

Για την Αιμιλία και το Κηπολόγιο σας μίλησα πριν λίγο καιρό, στην ανάρτηση για το πάρτι της χαρούμενης τσαγιερίτσας, που έφτιαξε μια υπέροχη διακοσμητική σύνθεση με λουλούδια , με τον αριθμό δυο.

Η Αιμιλία λοιπόν φροντίζει ώστε τα λουλουδάκια του κήπου ή της βεράντας σου να είναι όμορφα και φουντωτά, οργανώνει εκπληκτικά σεμινάρια κηπουρικής, θα την βρείτε στις Πυγολαμπίδες να δίνει τις συμβουλές της κι επίσης αν θέλετε να υπάρχει στο πάρτι σας μια ώρα δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά, μπορείτε να την καλέσετε να οργανώσει ένα ιδιαίτερο εργαστήρι κηπουρικής. Ετσι τα πaιδιά θα μάθουν να φυτεύουν , θα γνωρίσουν τα λουλούδια και θα πάρουν και δωράκι το γλαστάκι που έφτιαξαν.

Τώρα που ο καιρός το επιτρέπει το βρίσκω καταπληκτική ιδέα για ένα παιδικό πάρτι αλλά και όχι μόνο για τα παιδιά , νομίζω πως θα το επέλεγα κι εγώ για το πάρτι μου. Να μαζευτούμε φίλοι και να οργανώσουμε κάτι τέτοιο στην βεράντα μας.

Επίσης είναι μια πολύ ωραία ιδέα και για την γιορτή της Μητέρας. Καλείτε φίλες και τις μαμάδες τους, οργανώνετε μια γιορτούλα και η Αιμιλία σας μαθαίνει τα μυστικά των λουλουδιών.

Σήμερα όμως στο blog της χαρούμενης τσαγιερίτσας είναι φιλοξενούμενη για να μας βοηθήσει να επιλέξουμε τα κατάλληλα λουλούδια για τις εκδηλώσεις (γάμους, βαφτίσεις) της άνοιξης και του καλοκαιριού που ετοιμάζονται. Όμως καλύτερα να μας τα πεί η ίδια......

Αγαπητά κορίτσια και αγόρια που ψάχνετε λουλούδια για να στολίσετε τον γάμο σας ή τη βάπτιση του παιδιού σας. Σας γράφω αυτό το γράμμα, για να σας πως δυο λόγια για τις επιλογές κομμένων λουλουδιών που έχετε από τώρα, τέλη άνοιξης, μέχρι και τέλος καλοκαιριού.

 Ξέρω ότι όλοι θέλετε να κάνετε τον καλύτερο και πιο πρωτότυπο συνδυασμό, την πιο παράξενη ανθοσύνθεση, την μεγαλύτερη εξτραβαγκάντσα στα χρονικά του στολισμού γάμων. Και γι' αυτό ψάχνετε σπάνια και περίεργα λουλούδια. Εδώ έρχομαι να σας πω ότι ακόμη και με λουλούδια που “δε τα πιάνει το μάτι σας” μπορούμε να έχουμε ένα όμορφο, πρωτότυπο και περίτεχνο αποτέλεσμα.

\

 

Από τώρα και μέχρι να αρχίσει το καλοκαίρι είναι στο φόρτε τους τα χαμομήλια. Ναι, όπως το ακούτε: χαμομήλια! Είναι αγαπημένη επιλογή σε στολισμό με στυλ εξοχής ή ρετρό. Τα χαμομήλια μπορούν να συνδυαστούν τέλεια με τα χρυσάνθεμα και τις μαργαρίτες. Τα χρυσάνθεμα είναι από τα λουλούδια που σας είπα ότι “δε τα πιάνει το μάτι σας”. Συνηθισμένα, θα μου πείτε. Ναι, αλλά αν ξεφύγουμε από το κλασσικό λευκό χρυσάνθεμο και κάνουμε συνδυασμούς με εκτυφλωτικά κίτρινα και μικροσκοπικά πράσινα, το αποτέλεσμα δε θυμίζει σε τίποτε το χρυσάνθεμο που όλοι ξέρουμε.

 

 

Δεν είστε τόσο “εξοχικοί” τύποι; Σας αρέσουν πιο ντελικάτες καταστάσεις; Επιλέγετε το ένα και μοναδικό σίγουρο τριαντάφυλλο! Πολλά χρώματα και σε μέγεθος μεγάλο ή μικρότερο. Συνδυάζεται τέλεια με την γνωστή μας γυψοφίλη αλλά και με πρασινάδες, όπως ρούσκο ή κουμαριά. Ζητήστε να σας φτιάξουν στεφανάκια με γυψοφίλη και μικρό τριανταφυλλάκι για τα μικρά κορίτσια της εκδήλωσης. Θα τα λατρέψουν!

 Αν δε σας αρέσουν ούτε τα τριαντάφυλλα, μάθετε ότι η αλστρομέρια σε πολλά χρώματα και σχέδια περίεργα θα σας κάνει όμορφους και πρωτότυπους συνδυασμούς. Έχει παράξενα λουλούδια και θα σας αρέσουν!

 

Μην ξεχνάτε ότι μιας και θα είμαστε στην καρδιά του ελληνικού καλοκαιριού μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κλαδιά ελιάς για ένα απαλό γκριζάρισμα στις συνθέσεις.

 Τέλος, μήπως είστε λάτρεις της τεράστιας μαργαρίτας; Ε τότε δε μένει παρά να ζητήσετε στολισμό με ζέρμπερα! Αυτή την πελώρια ζέρμπερα που μοιάζει με μαργαρίτα και θα σας εντυπωσιάσει. Έχει πολλά χρώματα διαθέσιμα: λευκό, κίτρινο, κόκκινο, ροζ, φουξ, σομόν, κοραλί, πορτοκαλί. Αποκλείεται να μη βρείτε ένα που να σας αρέσει!

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Αιμιλία εδώ και να την ρωτήσετε όποια απορία έχετε για τα λουλούδια σας, το στολισμό της εκδηλωσής σας, για τα πάρτι και τα σεμινάρια που οργανώνει.

Αιμιλία μου σ ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!

Λευκή.

 

 

 

Happy Teapot: Blog

Αρχείο Blog