Για παραγγελίες άνω των €50, τα μεταφορικά (με Ελτά courier) είναι ΔΩΡΕΑΝ (ισχύει μόνο για την Ελλάδα)
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
RSS

Θέματα ιστολογίου από '2016' 'Ιούνιος'

Foil Μπαλονια Γραμματα και Αριθμοι
Foil Μπαλονια Γραμματα και Αριθμοι

Από την πρώτη στιγμή που τα ανακάλυψα σε κάποιο site του εξωτερικού, ήθελα πάρα πολύ να τα αποκτήσω! Έψαξα πολύ για να τα βρω γιατί ήθελα να τα προμηθευτώ από κάποια αξιόπιστη εταιρεία και να μην είναι κάτι φθηνό και σίγουρα όχι ποιοτικό. Τελικά μετά από μερικούς μήνες βρήκα την εταιρεία, η οποία τα κατασκευάζει η ίδια στην Αμερική. Έβαλα την πρώτη μου μικρή παραγγελία αρχικά γιατί ήθελα να δω αν θα τα αγαπήσετε αν και μεταξύ μας κάτι μου έλεγε πως θα είχαν τρελή επιτυχία.

Και δεν έπεσα έξω! Η δεύτερη μεγαλύτερη μας παραγγελία δεν άργησε να έρθει. Με το καιρό άρχισαν να κερδίζουν τις εντυπώσεις και να γίνονται πολύ δημοφιλή. 

Τα μπαλόνια foil θα τα βρείτε στην χαρούμενη τσαγιερίτσα σε  γράμματα και αριθμούς επίσης είναι διαθέσιμα σε δυο χρώματα χρυσό και ασημί, όπως και σε δυο διαστάσεις σε 40cm και 90cm.

Στο site μας θα βρείτε αναλυτικά τις οδηγίες χρήσεως καθώς και κάθε παραγγελία σας συνοδεύετε από ένα φυλλάδιο με τις οδηγίες αυτές για να μην αντιμετωπίσετε κανένα προβλήμα κατά την χρήση τους.

Οι ιδέες που θα τα χρησιμοποιήσετε είναι πολλές και διαφορετικές.

Τα μπαλόνια αριθμοί πρωταγωνιστούν σε παιδικά γενέθλια και πάρτι και είναι μια πολύ όμορφη ιδέα διακόσμησης όπως έγραψα και στη προηγούμενη μου ανάρτηση.

 

Photo via

Μπορούν να διακοσμήσουν υπέροχα το πρωτοχρoνιάτικο ρεβεγιόν.

Επίσης μια πρωτότυπη ιδέα είναι να στολίσουν τα τραπέζια των καλεσμένων στην δέξιωση.

Photo  via

Τα μπαλόνια γράμματα θα τα βρείτε και σε κάποιες συσκευασίες σετ με έτοιμες λέξεις και φράσεις όπως BABY, LOVE, HAPPY BIRTHDAY, HAPPY NEW YEAR.

Στο δικό μου baby shower, πριν λίγους μήνες, είχαμε χρησιμοποιήσει το σετ με την λέξη BABY στο τραπέζι που στήθηκε με τις γλυκιές και αλμυρές λιχουδιές για τους καλεσμένους μας.

 

Και φυσικά εσείς μπορείτε να φτιάξετε οποιαδήποτε δική σας λέξη ή και φράση που ταιριάζει σε εσάς και την εκδηλωσή σας.

Μπορείτε να επιλέξετε και να σχηματίσετε το όνομα του παιδιού σας ή ακόμα και τον αριθμό των γενεθλίων του με γράμματα.

Να διακοσμήσετε το αυτοκίνητο που θα σας παραλάβει μετά το γάμο σας αλλά και το χώρο της δεξίωσης.

Να στολίσετε με τη λέξη BRIDE το σπίτι της νύφης ή το χώρο που θα γίνει το bacherol πάρτι.

Μια όμορφη ιδέα είναι να διακοσμήσετε πάνω από το τραπέζι των γλυκών την ονομασία του θέματος του πάρτι ή ακόμα και μια φράση που να χαρακτηρίζει το πάρτι σας ή και ακόμα και το τι είδους εδέσματα περιλαμβάνει ο μπουφές.

Photo via

 Όπως και να τα χρησιμοποιήσετε σίγουρα θα πρωτοτυπήσετε και σίγουρα θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας.

 

Λευκή.

 

Διακοσμηση παρτι με τον Αριθμο Γενεθλιων σας
Διακοσμηση παρτι με τον Αριθμο Γενεθλιων σας

Τον τελευταίο καιρό έχω στο μυαλό μου τόσες πολλές ιδέες και προτάσεις για το blog, που κάθε φορά που λέω πως θα ξεκινήσω να γράψω γι αυτήν, πάντα προκύπτει και κάποια άλλη, κι έτσι χάνω την σειρά μου κι αποσυντονίζομαι.

Σίγουρα θα μου πείτε πως όταν έχεις μια ιδέα, καλύτερα να την σημειώνεις κάπου εκείνη την στιγμή, για να μην την ξεχάσεις κι όταν βρεις χρόνο, να ανατρέξεις στο σημείο που την έγραψες και να την θυμηθείς και πάλι...Ε!λοιπόν θέλω να σας ενημερώσω πως το κάνω κι αυτό, μα όταν σκέφτεσαι ακόμα και στον ύπνο σου, όλο και κάποια ιδέα θα σου ξεφύγει και θα την ξεχάσεις το πρωί. :)

Σήμερα θέλω να μοιραστώ μαζί σας μερικές ιδέες για το πως να κατασκευάσετε με διάφορα υλικά και διάφορους τρόπους τον αριθμό των γενεθίων του παιδιού σας ως μια από τις πολλές προτάσεις διακόσμησης σε ένα πάρτι.

Είναι πολύ όμορφο στα πάρτι να εμφανίζεται κάπου στην διακόσμηση και ο αριθμός που γιορτάζονται τα γενέθλια. Άλλωστε τα γενέθλια των παιδιών μας είναι η ωραιότερη αφορμή για πάρτι.

Εγώ στα δεύτερα γενέθλια της τσαγιερίτσας μου είχα ζητήσει από το αγαπημένο μου κηπολόγιο να μου φτιάξει τον αριθμό δυο με λουλούδια και τον κρεμάσαμε πίσω από το τραπέζι των γλυκών στο πάρτι μας.

Συγκέντρωσα λοιπον εδώ μερικές πρωτότυπες ιδέες κατασκευών που μπορείτε να φτιάξετε κι εσείς χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες και να διακοσμήσετε υπέροχα τα πάρτι που οργανώνετε για τα παιδάκια σας.

Μια ιδέα που μου άρεσε πάρα πολύ και αφορά πάρτι με θέμα τα lego. Σχηματίστε τον αριθμό γενεθλίων με τι άλλο...με lego. Εύκολο και γρήγορο, μπορείτε να το κατασκευάσετε και μαζί με τα παιδιά.

http://www.southshoremamas.com/?p=19957

Κατασκευή με λουλούδια, όπως στο δικό μας πάρτι. Αν πιάνουν τα χέρια σας κι έχετε και κήπο με λουλουδιά (για να σας βγει πιο οικονομικά), τότε το μόνο που θα χρειαστείτε είναι εκείνο το πράσινο σφουγγάρι που βρίσκει κανείς στα ανθοπωλείο και σύρμα για να συναρμολογίσει από πίσω τα σφουγγάρια στο σχήμα του αριθμού. Αλλοιώς μπορείτε να απευθύνεται σε έναν επαγγελματία για να σας το φτιάξει.

http://www.sandyalamode.com/2015/09/23/vivians-garden-1st-birthday-party/

Κάτι πιο κλασσικό είναι να σχηματίσετε τον αριθμό με διάφορες φωτογραφίες του παιδιού σας από τον χρόνο που πέρασε. Επίσης πολύ εύκολη κατασκευή και μπορείτε να κολλήσετε τις φωτογραφίες απευθείας στον τοίχο, ή να τις κολλήσετε επάνω σε μια επιφάνεια ξύλου, ή σε καμβά και μετά να το κρατήσετε στον δωμάτιό του σαν διακοσμητικό.

Για τα κοριτσάκια που αγαπούν τις πριγκίπισσες και τις νεράιδες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τούλι, που ταιριάζει πολύ και με τα συγκεκριμένα θέματα. Σχηματίζετε τον αριθμό με κάποιο σύρμα και είτε δένετε επάνω κομματάκια τούλι είτε περνάτε απο το σύρμα ένα ολόκληρο κομμάτι τούλι.

http://blog.hwtm.com/2013/06/a-dreamy-woodland-fairy-party/

Αν ασχολείστε με το πλέξιμο και το ράψιμο τότε μπορείτε να φτιάξετε πολύ εύκολα, μικρά μάλλινα πομ πομ στα χρώματα του πάρτι και να τα κολλήσετε σε ένα καμβά ή κάποια άλλη επιφάνεια, σχηματίζοντας με τις φουνίτσες αυτές τον αριθμό των γενεθλίων. Και μπορείτε να το διακοσμήσετε επάνω στο τραπέζι των γλυκών και της τούρτας. 

http://blog.hwtm.com/2011/09/5-year-blogiversary-celebration-the-post-that-almost-didnt-happen/

Επίσης μια ιδέα που τον τελευταίο καιρό είναι πολύ δημοφιλής είναι τα μπαλόνια foil με αριθμούς. Στο κατάστημα μας θα βρείτε μπαλόνια με αριθμούς σε δυο χρώματα ασημί ή χρυσό και σε δυο μεγέθη, των 40cm και των 90cm. Τα μικρά φουσκώνουν και με αέρα και μπορείτε να τα κρεμάσετε μαζί με κάποια γιρλάντα ή και μόνο του από τις υποδοχές που περιλαμβάνει το καθένα.

http://www.stylemepretty.com/living/2015/10/26/bohemian-first-birthday-party/

Ένα υλικό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επίσης εύκολα και χωρίς έξοδα, είναι τα χάρτινα φίλτρα του γαλλικού καφέ. Η κατασκευή αυτή μπορεί να γίνει και με τα χαρτάκια(θήκες) για cupcakes. Σχηματίζετε σε χαρτόνι τον αριθμό και αφού χρωματίσετε αν θέλετε τα χαρτάκια, τα κολλάτε πάνω στο χαρτί. Μπορείτε να βάψετε είτε στο τέλος με σπρέυ, αφού τα κολλήσετε είτε πριν αν τα βουτήξετε σε μπολάκια με νερό και χρώμα ζαχαροπλαστικής. Κι αν θέλετε να πετύχετε αυτές τις διαφορετικές αποχρώσεις, αυτό που ονομάζουμε ombre δηλαδή, τότε χρησιμοποιείτε περισσότερα μπολάκια με νερό και βάζετε διαφορετικό αριθμό σταγόνων από το χρώμα ζαχαροπλαστικής για να πετύχετε από τις πιο ανοιχτές αποχρώσεις μέχρι πιο σκούρες.

http://myfrugaladventures.com/2012/08/diy-party-decorations-5-00-custom-sign/

Αν τώρα βέβαια δεν έχετε τον χρόνο να ασχοληθείτε με κατασκευές, μπορείτε να απευθυνθείτε σε ένα τυπογραφείο και να ζητήσετε να σας εκτυπώσουν σε κάποιο χαρτί, ή μουσαμά σε ότι διάσταση θέλετε κάποιο σχέδιο από το θέμα του πάρτι σας και να προσθέσουν σε αυτό τον αριθμό των γενεθλιών ακόμα και το όνομα του παιδιού.


http://blog.amyatlas.com/2013/11/05/train-guest-dessert-feature-2/

Αν σας λείπει η έμπνευση και ψάχνετε περισσότερες ιδέες για να οργανώσετε υπέροχα και πρωτότυπα πάρτι, ακολουθήστε την χαρούμενη τσαγιερίτσα στο Pinterest. Στην κατηγορία Πάρτι θα ανακαλύψετε πολλές όμορφες προτάσεις για θεματικά πάρτι.

Θα χαρώ να ακούσω την γνώμη σας. Ποια είναι η αγαπημένη σας κατασκευή; Αν θα επιλέγατε να φτιάξετε κάποια από τις παραπάνω κατασκευές κι αν έχετε ήδη φτιάξει κάποια.

Επίσης αν έχετε να με ρωτήσετε οτιδήποτε, θα είμαι στην διάθεσή σας.

Λευκή

Αρχείο Blog