Για παραγγελίες άνω των €50, τα μεταφορικά (με Ελτά courier) είναι ΔΩΡΕΑΝ (ισχύει μόνο για την Ελλάδα)
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
RSS

Θέματα ιστολογίου από '2015' 'Σεπτέμβριος'

Sweet Giveaway
Sweet Giveaway

Τα σχολεία έχουν ξεκινήσει, οι διακοπές αποτελούν πια μια γλυκειά ανάμνηση και οι καθημερινές μας υποχρεώσεις ολοένα και αυξάνονται. Ήδη βρισκόμαστε στα μέσα του Σεπτέμβρη και το καλοκαίρι που αφήσαμε πίσω μας ήταν πολύ ζόρικο και με αρκετό άγχος.

Για να ομορφύνουμε την διάθεσή μας και για να σας βοηθήσουμε να οργανώσετε πιο εύκολα το επόμενο πάρτι, γιορτή ή βάφτιση σας, αποφασίσαμε με την Μαρία από το Ντα-Μαμά, να οργανώσουμε έναν γλυκό και νόστιμο διαγωνισμό.

Τα μπισκότα, τα cupcakes και οι τούρτες της Μαρίας εδώ και πολύ καιρό διακοσμούν πανέμορφα τις βιτρίνες της χαρούμενης τσαγιερίτσας, μας γλυκαίνουν στα πάρτι μας αλλά και στις επαγγελματικές μας φωτογραφήσεις.

Ο διαγωνισμός λοπόν ξεκινάει από σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι την επόμενη Δευτέρα 21/9 στις 23:59.

Μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή στο λογαριασμό μας στο instagram και για όσους δεν έχουν λογαριασμό εκεί, στη σελίδα μας στο facebookαλλά και γι αυτούς που θέλουν μια έξτρα συμμετοχή.

Ο νικητής θα είναι ένας και θα αναδειχθεί μετά από κλήρωση και θα ανακοινωθεί στη σελίδα μας στο facebook και στο instagram.

Το δώρο που θα κερδίσει θα είναι ένα κιλό μπισκότα* από την Ντα-Μαμά και μια δωροεπιταγή των 30 ευρώ από την χαρούμενη τσαγιερίτσα.

Τα δώρα δεν εξαργυρώνονται με χρήματα.

*Τα μπισκότα θα είναι σε όποιο σχέδιο επιθυμείτε, εκτός από τρισδιάστατα σχέδια. Και οι παραγγελίες θα πρέπει να γίνουν μέχρι τις 15 Νοεμβρίου.

*Ένα κιλό μπισκότα είναι περίπου 50-55 μπισκότα μέτριου μεγέθους.

Τα έξοδα αποστολής για τα μπισκότα θα είναι δωρεάν.

Η δωροεπιταγή μπορεί να εξαργυρωθεί με αγορές ως το τέλος του 2015.

Καλή επιτυχία!

Λευκή

Αρχείο Blog