Για παραγγελίες άνω των €50, τα μεταφορικά (με Ελτά courier) είναι ΔΩΡΕΑΝ (ισχύει μόνο για την Ελλάδα)
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
RSS

Θέματα ιστολογίου από '2016' 'Δεκέμβριος'

Χριστουγεννιατικο Workshop 🎄
Χριστουγεννιατικο Workshop 🎄

Όταν η Άννυ μου πρότεινε να οργανώσουμε μαζί ένα χριστουγεννιάτικο workshop δεν θα μπορούσα φυσικά να αρνηθώ. Η ίδια είναι η δημιουργός του site Runmommyrun και μαμά τριών καταπληκτικών ζουζουνιών. Στο site της μοιράζεται τις ανησυχίες της για τα παιδιά, δίνει όμορφες προτάσεις για τις μαμάδες, προτείνει εύκολες συνταγές και ιδέες για να περάσεις δημιουργικά με τα παιδιά σου. Αν την ακολουθείς στα social media σίγουρα θα γελάς με τα απίθανα hastag της και θα την θαυμάζεις για τον τρόπο που παρουσιάζει την καθημερινότητά της με τα τρία παιδιά να φαίνεται τόσο εύκολη.

Η συνάντηση μας πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Biscotto coffee στο Mediterranean cosmos. Δημιουργήσαμε ένα χριστουγεννιάτικο σκηνικό για παιδικό πάρτι με προϊόντα από την συλλογή μας Santa & Friends και προτείναμε ιδέες διακόσμησης. Φτιάξαμε ένα έλκυθρο για λιχουδιές, με θήκες για cupcakes και μπαστουνάκια και μεταμορφώσαμε μπουκαλάκια και ποτηράκια σε χαριτωμένα ταρανδάκια.

Κατασκευάσαμε χριστουγεννιάτικα στολίδια με απλά υλικά όπως χαρτοπετσέτες, κουπάτ μπισκότων και λινάτσα, όπου μπορούν να γίνουν όμορφα δωράκια και γουράκια για τις γιορτές. Το δικό μου αγαπημένο στολίδι όμως είναι το ταρανδάκι που μπορείτε κι εσείς να φτιάξετε πολύ εύκολα και γρήγορα με τα παιδιά σας. Τα μόνα υλικά που χρειάζομαστε είναι ένα κομμάτι λινάτσα, πλαστικά ματάκια, χρωματιστά pom pom, κόλλα και μικρά ξύλινα μανταλάκια. Όλα αυτά τα υλικά τα βρίσκουμε πολύ εύκολα στα βιβλιοπωλεία. Εδώ θα βρείτε αναλυτικά τις οδηγίες κατασκευής.

Μικροί και μεγάλοι γράψαμε γράμμα στο Αι Βασίλη και χρησιμοποιήσαμε σφραγίδες και αυτοκόλλητα για να το κλείσουμε.

Και όπως είχαμε υποσχεθεί στο τέλος της βραδιάς πραγματοποιήσαμε και μια κλήρωση για ένα δωράκι από την χαρούμενη τσαγιερίτσα. Νικήτρια η αγαπημένη μας Κατερίνα από το Ανθομέλι, που πραγματικά χάρηκα πάρα πολύ που ήρθε στην συνάντηση μας μαζί με τα παιδιά της, που αγαπώ πολύ. 

Χάρηκα επίσης πολύ που συναντηθηκάμε και πάλι με την γλυκειά Κλειώ από το Νεράιδες και Δράκοι.

Ο κόσμος συμμετείχε μαζί μας. Όλοι έφτιαξαν στολιδάκια και στόλισαν ποτηράκια σε ταρανδάκια που πήραν μαζί τους στο τέλος της βραδιάς. Ανταλλάξαμε ιδέες, μοιραστήκαμε χαμόγελα και βγήκαμε και πολλές φωτογραφίες με τα props από το χριστουγεννιάτικο μας photobooth.

Περάσαμε πολύ όμορφα και σίγουρα θα το επαναλάβουμε. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τα όμορφα σχόλια που δέχθηκα και πραγματικά μου δώσατε μεγάλη χαρά.

Όσοι δεν καταφέρατε να είστε μαζί μας σε αυτό το μικρό βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα μέρος της βραδιάς. 

Εύχομαι να περάσετε τις γιορτές όπως πραγματικά επιθυμείτε!

 Φωτεινή Πινακίδα-Light box θα την βρείτε εδώ 

Καλά Χριστούγεννα!

Λευκή

Ημερολογιο Αντιστροφης Μετρησης 2016
Ημερολογιο Αντιστροφης Μετρησης 2016

 

Έφτασε και φέτος αυτή η τόσο όμορφη εποχή. Με τα στολίσματα της, τις έντονες μυρωδιές της, τα νόστιμα γλυκά της, τα δώρα και τις οικογενειακές συγκεντώσεις. 

Στην χαρούμενη τσαγιερίτσα φέτος ξεκινήσαμε από νωρίς να σκεφτόμαστε τα Χριστούγεννα και οργανώσαμε μια γιορτούλα για την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου.

Περίμενα με ανυπομονησία να έρθει ο Δεκέμβρης για να ετοιμάσουμε το τρίτο κατα σειρά ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης που έχει γίνει θεσμός πια στην χαρούμενη τσαγιερίτσα. 

Έψαξα πολύ φέτος για να βρω μια πρωτότυπη ιδέα. Δεν ήθελα να μοιάζει με τα συνηθισμένα ημερολόγια. Κι επιπλέον να το κατασκευάσουμε με υλικά που υπάρχουν στην χαρούμενη τσαγιερίτσα.

Όταν βρήκα την ιδέα ενθουσιάστηκα. Ένα ημερολόγιο που αποτελείται από μπαλόνια

Είκοσι τέσσερα μπαλόνια φουσκώσαμε. Ναι ναι ούτε ένα ούτε δυο και πριν τα φουσκώσουμε, βάλαμε μέσα σε κάθε μπαλόνι, ένα χαρτάκι που γράψαμε το δωράκι που θα χαρίζουμε στην πρώτη αγορά που θα πραγματοποιείται στο κατάστημά μας για όλο το μήνα μέχρι τα Χριστούγεννα.

Αφού τα φουσκώσαμε, δέσαμε κι από ένα καρτελάκι με αριθμούς από 1-24 για κάθε μέρα και τα κρεμάσαμε.

Τώρα λοιπόν αυτό που μένει είναι από αύριο ο τυχερός ή τυχερή που θα πραγματοποιήσει την πρώτη αγορά, θα σκάσει πρώτος το μπαλόνι και θα του χαρίσουμε ένα δώρο από την χαρούμενη τσαγιερίτσα.

Είμαι σίγουρη πως θα διασκεδάσουμε πολύ με αυτό το ημερολόγιο.

 

Εύχομαι να έχουμε ένα πολύ γιορτινό και μαγικό Δεκέμβρη.

 

Λευκή

Αρχείο Blog