Για παραγγελίες άνω των €50, τα μεταφορικά (με Ελτά courier) είναι ΔΩΡΕΑΝ (ισχύει μόνο για την Ελλάδα)
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Η "επισημη" πρωτη

Η "επισημη" πρωτη

Είναι μην βάλω κάτι στο μυαλό μου. Αν το σκεφτώ, πρέπει σίγουρα και να το υλοποιήσω. Κι αν για κάποιο λόγο δεν είναι εφικτό να γίνει, απογοητεύομαι πάρα πολύ.

Το καλοκαίρι λοιπόν σκέφτηκα πως φέτος ήθελα να κάνουμε κάτι διαφορετικό στην χαρούμενη τσαγιερίτσα. Να οργανώσω δηλαδή κάτι πολύ νωρίτερα για τα Χριστούγεννα. Μια γιορτούλα γύρω στον Οκτώβρη που θα είναι η έναρξη της χριστουγεννιάτικης μας περιόδου. Κι ο κόσμος που θα είχε την ευκαιρία να μας επισκεφθεί θα ήταν αυτός που θα έβλεπε και πρώτος τις νέες χριστουγεννιάτικες συλλογές μας. Κάτι σαν επίτιμοι καλεσμένοι.

Τριγυρνούσε στο μυαλό μου καιρό, για να πω την αλήθεια. Είχα βέβαια και πολλές αμφιβολίες. Θα σας αρέσει, θα έρθει κόσμος, μήπως όλοι σκεφτούν πως είναι πολύ νωρίς, πολλά μήπως, που ευτυχώς δεν με σταμάτησαν ώστε να μην το οργανώσω γιατί σίγουρα μετά θα το είχα μετανοιώσει, αφού όλα ήταν υπέροχα και ο κόσμος το χάρηκε πολύ.

Μπήκαν λοιπόν οι παραγγελίες των χριστουγεννιάτικων συλλογών πολύ νωρίτερα, στολίστηκαν τα ράφια, η χαρούμενη τσαγιερίτσα φόρεσε τα γιορτινά της και ορίστηκε η ημερομηνία για το Σάββατο 8 Οκτωβρίου.

Στην παρέα μας φέτος προστέθηκε και το αγαπημένο μου Little Drinks που έστησε ένα πολύ όμορφο Coffee Bar, κερνώντας τους καλεσμένους μας ζεστό μυρωδάτο καφέ και διάφορες γεύσεις τσαγιού.

Επιπλέον κάθε καλεσμένος έγραφε σε ένα χαρτάκι το όνομα του και στο τέλος της γιορτής έγινε μια κλήρωση για ένα τυχερό που κέρδισε ένα δωράκι από την χαρούμενη τσαγιερίτσα.

Οι καινούριες μας χριστουγεννιάτικες συλλογές φέτος έχουν όλες διαφορετικά στυλ η κάθε μία. 


Η συλλογή μας Santa & Friends είναι πολύ παιχνιδιάρικη, με φιγούρες του Αι Βασίλη, ξωτικών και πιγκουϊνων. Είναι ιδανική για παιδικά γενέθλια και ονομαστικές γιορτούλες.

Από το σκανδιναβικό στυλ είναι επηρεασμένη η συλλογή Nordic Christmas, με απλές γραμμές και γήινα χρώματα. Ταιριάζουν ιδανικά σε ένα Χριστουγεννιάτικο τραπέζι εμνευσμένο από την σκανδιναβική αισθητική.


Η Christmas trees είναι μοντέρνα και χαρούμενη. Με έναν ιδιαίτερο συνδυασμό χρωμάτων σε πράσινο, mint και κόκκινο. Μια όμορφη συλλογή για γενέθλια, ένα χριστουγεννιάτικο πρωινό ή brunch.

Ένω η Red Christmas είναι διαχρονική στις κλασσικές αποχρώσεις του κόκκινου και πράσινου. 

Και γι αυτούς που θέλουν μια έξτρα λάμψη στο γιορτινό τους τραπέζι ιδανική είναι η Gold Christmas συλλογή μας με τα χρυσά αστέρια.

Φυσικά από τις συλλογές μας δεν λείπουν τα πρωτότυπα είδη συσκευασίας, όπως είναι οι κορδέλες, τα καρτελάκια δώρου, τα σακουλάκια για δωράκια και οι σφραγίδες.

 

Ήταν μια υπέροχη γιορτή από κάθε άποψη, που σίγουρα θα καθιερωθεί.

 

Έγινε η αφορμή να γνωρίσω νέους bloggers, όπως την γλυκύτατη Κλειώ με το blog της Νεράϊδες και Δράκοι, να συναντηθώ με ανθρώπους που γνωρίζω πια όπως την Κατερίνα από το Ανθομέλι και την Χρύσα από το Myblissfood.

Οι υπέροχες φωτογραφίες της γιορτούλας μας είναι από τα μοναδικά κορίτσια του Arte di tr3 Studio.

Σας ευχαριστώ όλους για ακόμα μια φορά που συμμέτεχετε ενεργά σε όλες τις εκδηλώσεις μας και που με τα γλυκά σας λόγια ομορφαίνετε την κάθε μας στιγμή.

Δεν τελειώσαμε όμως.

Μέχρι τα Χριστούγεννα έχουμε πολλά ακόμα να οργανώσουμε και να μοιραστούμε.

 

 

Λευκή

Αφήστε το σχόλιό σας
*
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αφήνουν σχόλια.
Αρχείο Blog