Για παραγγελίες άνω των €50, τα μεταφορικά (με Ελτά courier) είναι ΔΩΡΕΑΝ (ισχύει μόνο για την Ελλάδα)
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
RSS

Θέματα ιστολογίου από '2016' 'Οκτώβριος'

Νεα trends στην διακοσμηση
Νεα trends στην διακοσμηση

Μου αρέσουν πολύ τα ιδιαίτερα αντικείμενα και γι αυτό το λόγο φροντίζω πάντα να βρίσκω όμορφα και πρωτότυπα προϊόντα για την χαρούμενη τσαγιερίτσα.

Εκτός από την αναζήτηση στο διαδίκτυο, αγοράζω συνέχεια περιοδικά διακόσμησης από το εξωτερικό και έχω πάρα πολλά στην βιβλιοθήκη μου. Σε όλα αυτά τα περιοδικά ανακαλύπτω απίστευτους θησαυρούς είτε από ιδέες διακόσμησης, είτε από υλικά αλλά και πολύ όμορφα προϊόντα. 

Μερικά από αυτά που αγοράζω συνήθως είναι το ισπανικό Mueble, το γερμανικό Wohn Idee και το αγγλικό Country Homes. Τα συγκεκριμένα τα βρίσκω σχετικά εύκολα κι εδώ, σε καταστήματα που πωλούν ξένο τύπο, εφημερίδες και περιοδκά.

Ξεφυλλίζοντας λοιπόν το καλοκαίρι κάποιο από αυτά, έπεσε το μάτι μου πάνω σε μια φωτεινή πινακίδα. 

Αμέσως σκέφτηκα πως ταιριάζει τέλεια με την χαρούμενη τσαγιερίτσα κι άρχισα να το ψάχνω περισσότερο. Βρήκα την εταιρεία κι αμέσως έβαλα παραγγελία. 

Οι φωτεινές πινακίδες-light box αποτελούνται στην συσκευασία τους από 85 λατινικούς χαρακτήρες και σύμβολα. Μπορείτε να δημιουργήσετε οποιαδήποτε φράση σας ταιριάζει και σας αρέσει και να την διακοσμήσετε στο σαλόνι, στο παιδικό δωμάτιο, στο γραφείο, στην εταιρεία, στο γάμο και στο πάρτι σας.

Στην χαρούμενη τσαγιερίτσα θα τις βρείτε σε τρια χρώματα, μαύρο, ροζ και mint.

Λειτουργούν με μπαταρίες ή με μετασχηματιστή στο ρεύμα.

Τοποθετούνται ακόμα και στον τοίχο.

Επίσης υπάρχουν και διάφορα σετ που περιλαμβάνουν μόνο σύμβολα όπως για τα Χριστούγεννα, το Πάσχα, για γενέθλια και πωλούνται ξεχωριστά.

Οι φωτεινές πινακίδες έχουν γίνει το νέο trend στην διακόσμηση και μπορεί κανείς να τις χρησιμοποιήσει με διάφορους τρόπους.

Σε πάρτι γενεθλίων, όπως την χρησιμοποίησα εγώ στο πικ νικ πάρτι των γενεθλίων μου, στη διακόσμηση ενός γάμου, γράφοντας ένα μήνυμα για το ζευγάρι και μπορείτε να την διακοσμήσετε και ανάλογα την επόχη, όπως εμείς που την χρησιμοποιήσαμε στην Halloween βιτρίνα μας.


Μια επίσης ενδιαφέρουσα πρόταση διακόσμησης είναι και οι γιρλάντες με τα γράμματα.

Η συσκευασία τους περιλαμβάνει 147 χάρτινα γράμματα, αριθμούς και σύμβολα σε μαύρο ή παστέλ χρώματα και 48 μεταλλικά κλιπς. Έτσι, μπορείτε να δημιουργήσετε οποιαδήποτε φράση, μήνυμα, λέξη που θέλετε, ξανά και ξανά.

Η γιρλάντα είναι ιδανική για γενέθλια, ανακοινώσεις, δηλώσεις αγάπης ή απλά για να προσθέσετε μια προσωπική πινελιά στο σπίτι σας, το γραφείο ή στο παιδικό δωμάτιο. Τα γράμματα είναι επαναχρησιμοποιήσιμα κι έτσι μπορείτε να αλλάξετε το μήνυμά σας όσο συχνά θέλετε!

Εσείς ακολουθείτε τα trends της διακόσμησης;

Θα χαρώ πολύ να μου πείτε τι θα διαλέγατε, φωτεινή πινακίδα ή γιρλάντα με γράμματα; 

Και που θα σας ταίριαζε να την διακοσμήσετε;

Εγώ έχω διαλέξει την γιρλάντα με τα μαύρα γράμματα για το δωμάτιο του μπεμπούλη μου και την μαύρη φωτεινή πινακίδα για το σαλόνι.

Και φυσικά έχω σκεφτεί και ιδέες για το πως θα τις διακοσμήσω για τα Χριστούγεννα.

Μην ξεχνάτε μόνο 55 ημέρες έχουν απομείνει μέχρι την ομορφότερη γιορτή του χρόνου.

 

Σας φιλώ.😘

 

Λευκή

 

Αρχείο Blog