Για παραγγελίες άνω των €50, τα μεταφορικά (με Ελτά courier) είναι ΔΩΡΕΑΝ (ισχύει μόνο για την Ελλάδα)
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
RSS

Θέματα ιστολογίου από '2013' 'Ιούνιος'

DIY - κατασκευες με χαρτινες τουρτοδαντελες

Είναι η εποχή που πολλοί γάμοι και βαφτίσεις πραγματοποιούνται αλλά και προγραμματίζονται  για αργότερα μέσα στο καλοκαίρι ή και το φθινόπωρο.

Αρκετός κόσμος αναζητά πια πιο οικονομικές λύσεις είτε για τη διακόσμηση, είτε για τα κεράσματα, μπομπονιέρες, προσκλητήρια κ.α.

Σήμερα λοιπόν θα σας προτείνω μερικές εύκολες, πολύ οικονομικές και όμορφες ιδέες διακόσμησης χρησιμοποιώντας αυτά τα μικρά και χαριτωμένα χάρτινα «σεμεδάκια» ή αλλοιώς τουρτοδαντέλες.

Μπορούν να στολίσουν τα τραπέζια των καλεσμένων σαν κεντρικό θέμα ή ακόμα να γίνουν σουπλά γράφοντας στο καθένα το όνομα του κάθε καλεσμένου.

Photos via 1, 2, 3

 

Να φτιάξετε όμορφα χωνάκια για ρύζι και ροδοπέταλα.

Photo via Pinterest

 

Να συνοδεύσουν  τα προσκλητήρια.

Photo via Pinterest

 

Να στολίσουν τα κουτάκια για τις μπομπονιέρες και τα ευχαριστήρια δώρα για τους καλεσμένους.

Photo via Pinterest

 

Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να δημιουργήσει και χωρίς να ξοδέψει πολλά χρήματα, να φτιάξει κάτι πολύ όμορφο που σίγουρα όλοι θα εκτιμήσουν.

Στην χαρούμενη τσαγιερίτσα θα βρείτε πολλά όμορφα και διαφορετικά σχέδια. Οπως mini τουρτοδαντέλες, τουρτοδαντέλες σε σχήμα καρδιάς σε mint ή ροζ χρώμα και ρομαντικές με λουλούδια για να χρησιμοποιήσετε για τις τούρτες και τα γλυκά σας αλλά και για οποιαδήποτε κατασκευή.

 

Λευκή.

Αρχείο Blog