Για παραγγελίες άνω των €50, τα μεταφορικά (με Ελτά courier) είναι ΔΩΡΕΑΝ (ισχύει μόνο για την Ελλάδα)
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
RSS

Θέματα ιστολογίου από '2013' 'Μάιος'

Συνταγη-Φρεσκια λεμοναδα

Το καλοκαιράκι πλησιάζει κι έτσι πια ο καιρός μας επιτρέπει να χαιρόμαστε τη βέραντα ή τον κήπο μας. Ας αφήσουμε πίσω μας τις μαύρες σκέψεις και τα στενάχωρα συναισθήματα κι ας δημιουργήσουμε ευκαιρίες για να περάσουμε καλά και να νοιώσουμε δυνατοί και αισιόδοξοι!

Τι καλύτερο λοιπόν από βραδιές με φίλους! Είναι ευκαιρία να βρισκόμαστε πιο συχνά με αγαπημένους μας ανθρώπους, να ανταλλάσουμε σκέψεις, συναισθήματα, να μη φοβόμαστε να αγαπήσουμε και να το δείχνουμε με κάθε τρόπο!

Έχω λοιπόν να σας προτείνω μια πολύ ωραία συνταγή για να φτιάξετε μια δροσερή και φρέσκια λεμονάδα και να την απολαύσετε με τους αγαπημένους σας.

Τα μόνα που χρειάζεστε είναι 10 λεμόνια βιολογικά ή λάϊμ, 2 κούπες ζάχαρη, 1 λίτρο κρύο νερό, πολύ πάγο και λίγα φυλλαράκια δυόσμου ή μέντας για διακόσμηση.

Ζεσταίνουμε σε ένα κατσαρολάκι το χυμό από τα λεμόνια μαζί με τη ζάχαρη ώσπου να διαλυθεί καλά. Το αφήνουμε στην άκρη μέχρι να κρυώσει κι έπειτα το ρίχνουμε σε μια μεγάλη κανάτα προσθέτοντας το κρύο νερό, τα παγάκια και τέλος διακοσμούμε με φέτες λεμονιού και φυλλαράκια δυόσμου ή μέντας.

Βέβαια υπάρχουν και πολλές παραλλαγές που μπορείτε να δοκιμάσετε όπως η ροζ λεμονάδα με χυμό από φράουλες, λεμονάδα με λεβάντα, με χυμό απο cranberries και πολλές άλλες...

Μερικές ιδέες μπορείτε να πάρετε από εδώ

 

Καλή απόλαυση!

Λευκή.

Photo via Pinterest

DIY -Δημιουργησε το δικο σου σκηνικο για Photo Booth

Ψάχνετε μήπως κάτι πρωτότυπο και διασκεδαστικό για το πάρτυ σας; Κάτι που θα κάνει τους καλεσμένους σας να γελάσουν αλλά και να τους μείνει αξέχαστο;

Οργανώστε λοιπόν ένα Photo Booth!

Είναι μια πολύ ωραία και χαριτωμένη πρόταση για να προσθέσετε κάποιο χαρακτήρα στις φωτογραφίες του πάρτυ σας. Είτε οργανώνετε ένα παιδικό πάρτυ, γάμο, βάφτιση, bachelor, baby shower, ένα είναι σίγουρο, πως μικροί και μεγάλοι θα το διακεδάσουν πολύ!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε το μέρος που θα βγείτε τις φωτογραφίες και πολύ απλά και εύκολα να το διαμορφώσετε ανάλογα με το θέμα του πάρτυ σας. Κρεμάστε ένα ύφασμα, ένα χαρτόνι, κορδέλες, μια γιρλάντα που θα γίνει το background των φωτογραφιών σας.

Στη χαρούμενη τσαγιερίτσα θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από photo booth σετ για όλες τις εκδηλώσεις, για παιδικά πάρτι, γάμο, bachelorette και baby shower όπως και εποχιακά για τα Χριστούγεννα, το Halloween.

Καλή διασκέδαση!

Λευκή.

Photos via 1, 2, 3, 4

ιδεες για τη Γιορτη της Μητερας

Την Κυριακή που έρχεται γορτάζουν όλες οι μανούλες του κόσμου! Πόσα συναισθήματα μπορεί να χωρούν μέσα σε αυτήν την τόσο γλυκειά και τρυφερή λέξη;

Νοιώθω απέραντο θαυμασμό και εκτίμηση για όλες αυτές τις γυναίκες που βιώνουν αυτόν τον τόσο σπουδαίο ρόλο.

Είναι λοιπόν μια ωραία ευκαιρία να ετοιμάσουμε κάτι ξεχωριστό γι αυτές .

Σαν ένα ευχαριστώ για όλα αυτά που απλόχερα μας προσφέρουν. Και πάνω από όλα για την αστείρευτη αγάπη τους και την μοναδική τους φροντίδα.

Μια ωραία πρόταση είναι να ετοιμάσουμε ένα πλούσιο πρωινό στο κήπο ή στη βεράντα μας, με νόστιμα γλυκάκια και αρωματικό καφέ ή τσαι, και να καλέσουμε εκτός από τη δική μας μανούλα και τις μαμάδες των φιλενάδων μας κι έτσι να γιορτάσουμε όλες μαζί!

http://pinterest.com/pin/125889752056454904/

http://pinterest.com/pin/125889752056454904/

Να φτιάξουμε διάφορα καλούδια με τα χεράκια μας όπως μπισκότα, κέικ, να τα βάλουμε σε ένα ωραίο κουτάκι και να τα προσφέρουμε με ένα γλυκό μήνυμα.

http://pinterest.com/pin/125889752053932777/

http://pinterest.com/pin/125889752053932777/

Ένα μπουκέτο λουλούδια και μια όμορφη κάρτα με λόγια αγάπης και ευγνωμοσύνης για εκείνη.

http://pinterest.com/pin/293859944406218136/

http://pinterest.com/pin/293859944406218136/

Μα το πιο σημαντικό είναι να της πούμε σ’ αγαπώ και να της χαρίσουμε την πιο μεγάλη και ζεστή αγκαλιά μας. Κι όχι μόνο την Κυριακή αλλά και κάθε μέρα και κάθε στιγμή που νοιώθουμε την ανάγκη να της το εκφράσουμε!

http://pinterest.com/pin/355714070538407842/

http://pinterest.com/pin/355714070538407842/

Χρόνια Πολλά σε όλες τις μανούλες!

Λευκή.

Αρχείο Blog