Για παραγγελίες άνω των €50, τα μεταφορικά (με Ελτά courier) είναι ΔΩΡΕΑΝ (ισχύει μόνο για την Ελλάδα)
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
RSS

Θέματα ιστολογίου από '2019' 'Μάρτιος'

Πάρτι με θέμα τη Γατούλα

Η γατούλα είναι ένα πολύ χαριτωμένο θέμα για τα μικρά κοριτσάκια και οι μαμάδες  το επιλέγουν συχνά και για τα πρώτα γενέθλια. Και πως να αντισταθείς άλλωστε; Ο συνδυασμός του ροζ με το λευκό, το γκρι και λεπτομέρειες μαύρου είναι πολύ γλυκός και ταυτόχρονα εντυπωσιακός! Ένα θέμα που μπορείτε να δημιουργήσετε και πολλές κατασκευές και θα σας προτείνω παρακάτω  τις πιο απλές και διασκεδαστικές!

Μια χαρούμενη λευκή παιχνιδιάρα γατούλα ήταν η πρωταγωνίστρια του πάρτι μας και ένα από τα πρώτα πράγματα που μας ήρθαν στο μυαλό ήταν να παίζει με κουβάρια. Έτσι λοιπόν σκεφτήκαμε να τα χρησιμοποιήσουμε σαν διακόσμηση στο στήσιμο του τραπεζιού μας. Φτιάξαμε μία γιρλάντα από μικρές μπάλες από φελιζόλ τυλιγμένες με νήμα σε ροζ χρώμα.  Τις περάσαμε σε γκρι νήμα και η γιρλάντα μας ήταν έτοιμη! Φτιάξαμε και μερικές ακόμη σε διαφορετικά μεγέθη για να μπουν στο τραπέζι μας ανάμεσα στα κεράσματα στα χρώματα του πάρτι μας!

Δεξιά και αριστερά από το τραπέζι μας μετατρέψαμε ροζ μπαλόνια σε γατούλες πολύ εύκολα και με απλά υλικά! Χρειαστήκαμε μερικά μπαλόνια (εμείς χρησιμοποιήσαμε από το σετ με τα ροζ μπαλόνια), χαρτόνι σε ροζ και μαύρο χρώμα, ψαλίδι και κόλα. Κόψαμε το ροζ χαρτόνι σε τρίγωνα που μεταμορφώθηκαν σε αυτάκια της γάτας μας,  το μαύρο σε σχήμα μυτούλας και λωρίδες για τα μουστάκια και τα κολλήσαμε στο μπαλόνι μας. Οι γατούλες μας ήταν έτοιμες για το πάρτι!  Δέσαμε τα μπαλόνια με μαύρες κορδέλες για ένα πιο έντονο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Επιλέξαμε χάρτινες βεντάλιες σε ροζ χρώμα σε συνδυασμό με γκρι για τη διακόσμηση πάνω από το τραπέζι και φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει και η φράση “Μeow” που σχηματίσαμε με το banner με μαύρα γράμματα.

Συνδυάσαμε τα ποτήρια της συλλογής με τα ριγέ ασημί καλαμάκια για τους μικρούς μας καλεσμένους και φυσικά βάλαμε και μερικά μπουκαλάκια με γάλα όπως γράφουν και οι αυτοκόλλητες ετικέτες. Τα πανέμορφα cupcakes στολίστηκαν σε ασημί ριγέ θήκες και μέσα στις ροζ θήκες βάλαμε αλμυρά σνακ που δε θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο πέρα από κρακεράκια σε σχήμα από ψαράκια. Η τούρτα μας πήρε τη θέση της στο κέντρο του τραπεζιού μαζί με μερικά μπισκότα. Όλα τα γλυκά είναι από την αγαπημένη μας Pepi Beza.  

Η χαριτωμένη γατούλα μας από το σετ με τα σύμβολα γουργούριζε όλο χαρά στο lightbox περιμένοντας τους καλεσμένους της. Τα πιάτα και οι χαρτοπετσέτες της ίδιας συλλογής θα ολοκληρώσουν το στήσιμο του τραπεζιού σας.

Για τους μικρούς καλεσμένους αλλά και για εσάς μπορείτε να φτιάξετε στέκες με αυτάκια για να φορέσετε στο πάρτι ή και να τις χαρίσετε για δωράκια! Εμείς αγοράσαμε μαύρες στέκες και σύρμα πίπας σε μαύρο χρώμα. Κόψαμε το σύρμα σε δυο κομμάτια, δημιουργήσαμε τρίγωνα και το τυλίξαμε γύρω από τη στέκα. Για μια πιο ολοκληρωμένη μεταμόρφωση σε γατούλες φτιάξαμε props με μύτες και μουστάκια! Χρησιμοποιήσαμε τα ξυλάκια χειροτεχνίας κολλήσαμε κομμάτια από το σύρμα πίπας για τα μουστάκια και ροζ pom poms για μυτούλες! Μπορείτε να έχετε έτοιμα τα υλικά και οι μικροί σας καλεσμένοι να διασκεδάσουν φτιάχνοντας τα μόνοι τους. Σίγουρα θα τους αρέσει πολύ!

Οι κατασκευές χαρίζουν χαρούμενες στιγμές δημιουργίας με τους μικρούς σας βοηθούς!

Ποια κατασκευή θα φτιάχνατε για το δικό σας πάρτι; Περιμένω τις φωτογραφίες σας αλλά και τις ιδέες σας!

 Λευκή

 

Πάρτι για τα δεύτερα γενέθλια-TWO TWO

Πλησιάζουν τα τρίτα γενέθλια του μικρού μου κι ενώ βρίσκομαι ήδη στην αναζήτηση του θέματος για το φετινό μας πάρτι, δεν θα μπορούσα να μη σας δείξω το πάρτι μας για τα δεύτερα του γενέθλια.

Το αγοράκι μου αγαπάει πάρα πολύ τα οχήματα και συγκεκριμένα τα τρένα, τα αυτοκίνητα και τα αεροπλάνα. Συνεχώς αλλάζει ρόλους και τη μια γίνεται οδηγός τρένου, την άλλη πιλότος.

Πέρυσι είχε μεγαλύτερη αδυναμία στα τρένα και μάλιστα το τραγούδι ¨τσαφ τσουφ το τρένο περνά¨ ήταν το αγαπημένο του.

Ψάχνοντας για ιδέες στο Pinterest ανακάλυψα πως ο ήχος που κάνει το τρένο ¨του του…» θα μπορούσε τέλεια να ταιριάξει με το ¨TWO¨, τον αριθμό δύο δηλαδή, που ήταν τα γενέθλια του.

Μου άρεσε τόσο πολύ η ιδέα κι αμέσως άρχισα να σκέφτομαι τη διακόσμηση του πάρτι μας.

Αρχικά θα γινόταν στο σπίτι μας με καλεσμένους συγγενείς και λίγους φίλους.

Τα χρώματα που επέλεξα ήταν το κόκκινο και το mint. Ήθελα να είναι κάτι διαφορετικό από το μπλε και κόκκινο, που συνηθίζεται περισσότερο.

Δημιουργήσαμε μια εκτύπωση που θα έμπαινε πίσω από το τραπέζι με τα γλυκά με ένα τρένο και την φράση George is Two.

Φουσκώσαμε για εκείνη την ημέρα πολλά μπαλόνια στα χρώματα κόκκινο και mint κι ένα μεγάλο μπαλόνι με τον αριθμό 2 σε ασημί.

Στην πόρτα της εισόδου μας κόλλησα ένα μπαλόνι 40 εκ foil σε ασημί χρώμα με τον αριθμό 2 και έβαλα και την γιρλάντα με τα παστέλ γράμματα σχηματίζοντας τη φράση All Aboard όπου και θα υποδεχόμασταν τους καλεσμένους.

Με το που έμπαιναν στο σπίτι οι καλεσμένοι μας αντίκρυζαν δεξιά σε ένα τοίχο, ένα τρένο που έφτιαξα από χαρτόνι και κόλλησα σε κάθε βαγόνι μια φωτογραφία του Γ. από κάθε μήνα που πέρασε μέχρι τα γενέθλια του.

Μου άρεσε πάρα πολύ η ιδέα αυτή ακόμα κι από τα πρώτα του γενέθλια που είχαμε κρεμάσει μια φωτογραφία του από κάθε μπαλόνι που είχαμε φουσκώσει με ήλιο και αιωρούνταν ψηλά. Δώδεκα μπαλόνια, δώδεκα φωτογραφίες για κάθε μήνα.

Μπροστά από το τραπέζι τοποθέτησα την ασημί γιρλάντα με την φράση Happy birthday και κρέμασα δεξιά κι αριστερά δυο χάρτινες βεντάλιες σε mint χρώμα.

Διακόσμησα το τραπέζι, εκτός από τις βάσεις με τα γλυκά και  με το αγαπημένο του ξύλινο τρενάκι.

Σ ένα χώρο δίπλα από το τραπέζι τοποθέτησα την γιρλάντα με τα παστέλ γράμματα, σχηματίζοντας τη φράση Fueling station κι εκεί τοποθέτησα τους χυμούς και κάποια αλμυρά σνακ μαζί με τα χάρτινα πιάτα ριγέ κόκκινο και τα ποτήρια.

Επίσης στόλισα και το lightbox σε mint χρώμα με τη φράση Happy birthday George.

Φουσκώσαμε πολλά μπαλόνια και για κάτω από το τραπέζι αλλά και για να παίζουν τα παιδιά μια που τους αρέσουν πολύ.

Τα γλυκά όλα ήταν από την αγαπημένη μου Πέπη και το Pepi Beza boutique baking.

Η τούρτα φανταστική redvelvet και τα γεμιστά της cupcakes υπέροχα όπως πάντα.

 

Μπορείτε να βρείτε ιδέες για διακόσμηση πάρτι κι από τα πρώτα γενέθλια του Γιώργου εδώ όπως και στο πίνακα μας στο Pinterest.

Λευκή.

 

 

 

Αρχείο Blog