Για παραγγελίες άνω των €50, τα μεταφορικά (με Ελτά courier) είναι ΔΩΡΕΑΝ (ισχύει μόνο για την Ελλάδα)
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
RSS

Θέματα ιστολογίου από '2017' 'Ιανουάριος'

Ο ΓΑΜΟΣ ΜΑΣ
Ο ΓΑΜΟΣ ΜΑΣ

Η περίοδος που γίνονται οι περισσότεροι γάμοι στην Ελλάδα είναι σαφώς η άνοιξη αλλά κυρίως το καλοκαίρι. Ο ήλιος, η θάλασσα, ο ζεστός καιρός είναι από τους βασικούς παράγοντες που τα ζευγάρια επιλέγουν να παντρευτούν καλοκαίρι. Κι αν επιθυμούν κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία ή χώρο, αυτό έχει σαν συνέπεια να ξεκινούν να οργανώνουν το γάμο τους και να κλείνουν τις ημερομηνίες σχεδόν ένα χρόνο πριν.

Ευτυχώς τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότερα ζευγάρια θα επιλέξουν να παντρευτούν φθινόπωρο ή και χειμώνα. Οι τιμές στους χώρους δεξιώσεων τις περιόδους αυτές είναι χαμηλότερες σε σχέση με το καλοκαίρι. Κι αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό κίνητρο στις μέρες μας για τα ζευγάρια. Επίσης υπάρχουν πάρα πολύ όμορφοι χρωματικοί συνδυασμοί που μπορούν να επιλεχθούν στην διακόσμηση καθώς επίσης και λουλούδια και φυσικά υλικά.

Εμείς αποφασίσαμε να παντρευτούμε με τον Παναγιώτη ένα μήνα πριν ορίσουμε την ημερομηνία του γάμου μας. Ναι! Καλά διαβάσατε! Είχα στην διάθεση μου ένα μήνα για να οργανώσω το γάμο μας. Μπορεί να ακούγεται απίθανο και ακατόρθωτο αλλά πιστέψτε με δεν είναι, όταν πραγματικά ξέρεις τι θέλεις. Κι εμείς γνωρίζαμε πολύ καλά πως θέλαμε να παντρευτούμε χειμώνα, κοντά στις γιορτές και με καλεσμένους λίγους και καλούς μας φίλους. Θέλαμε να χαρούμε την κάθε στιγμή μαζί και να το απολαύσουμε χωρίς άγχος.

Παντρευτήκαμε σαν σήμερα, ημέρα Κυριακή, και ήταν ένα απίστευτα ηλιόλουστο πρωιινό.

Έχουν περάσει τρια χρόνια, κι εμείς φέτος γιορτάζουμε την επέτειο μας όχι οι δυο μας αλλά οι τρεις μας. Η ευτυχία μας μεγάλωσε, η αγάπη μας πολλαπλασιάστηκε και νοιώθουμε πολύ ευλογημένοι.

Με αφορμή λοιπόν την επέτειο μας σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας μερικές από τις ιδέες που επιλέξαμε για την διακόσμηση του γάμου μας.

Αρχικά να σας πω πως δεν είμασταν από τα παραδοσιακά ζευγάρια και ούτε ακολουθήσαμε τις παραδόσεις ως είθισται. Μέναμε μαζί από την πρώτη στιγμή κι αποφασίσαμε πως την ημέρα του γάμου μας θα ετοιμαζόμασταν μαζί στο δικό μας σπίτι. Δεν κάναμε bachellor ούτε και πραγματοποιήσαμε το έθιμο με το στρώσιμο του κρεβατιού.

Πραγματοποιήσαμε όμως μια φωτογράφιση οι δυο μας λίγες ημέρες πριν το γάμο στο σπίτι μας. 


Την ημέρα του γάμου μας ξυπνήσαμε νωρίς, βάλαμε την αγαπημένη μας μουσική και αρχίσαμε να ετοιμαζόμαστε με χαλαρή διάθεση. 


 

Σχεδιάσαμε μαζί το προσκλητήριο. Επιλέξαμε τις αποχρώσεις του γκρι, του λευκού και του κόκκινου. Και το μοιράσαμε στους ανθρώπους που πραγματικά θέλαμε να μοιραστούμε μαζί τους την χαρά μας.


Δεν ήθελα να φορέσω κάποιο κλασικό νυφικό τύπου φουντωτό, μακρύ, με πέπλο κι επειδή δεν έβρισκα κάποιο φόρεμα για να αγοράσω που να μου αρέσει έπελεξα το νυφικό μου να το ράψω. Όχι εγώ φυσικά αλλά ένα πολύ ταλαντούχο κορίτσι σχεδιάστρια που ζει τωρα πια στο εξωτερικό. Ήταν κοντό με λευκό τούλι πουά, δαντέλα στο επάνω μέρος και με μια μπορντό βελούδινη ζώνη με ένα φιόγκο πίσω.

Τα λουλούδια που επιλέξαμε για το μπουκέτο μου ήταν λευκές αμαρυλλίδες και για τις λαμπάδες, κόκκινες με κόκκινα τριαντάφυλλα σε συνδυασμό με έλατο.


Οι μπομπονιέρες μας ήταν απλές τούλινες με κορδέλα κόκκινη.

Τα γλυκά έξω από την εκκλησία ήταν τα αγαπημένα μας macarons και οι χιονούλες.


Στην διακόσμηση τα υλικά που κυριαρχούσαν ήταν το πεύκο, τα κουκουνάρια, κόκκινες γυάλινες μπάλες και ασημικά σκεύη.

Όσο κλισέ κι αν ακούγεται ήταν μια από τις πιο όμρφες ημέρες της κοινής μας ζωής και κάθε φορά που την σκεφτόμαστε νοιώθουμε την ίδια συγκίνηση όπως την ημέρα εκείνη.

Εγώ αυτό που θα ήθελα περισσότερο να μοιραστώ μαζί σας είναι πως αυτό που έχει σημασία είναι να νοιώθετε καλά και σίγουροι με τις επιλογές σας. Όποιες κι αν είναι αυτές. Εσείς παντρεύεστε, είναι η δική σας σημαντική ημέρα και οφείλεται να την περάσατε όπως πραγματικά το επιθυμείτε.

Όλες οι φωτογραφίες του γάμου μας είναι από το αγαπημένο μας Arte Di Tre Studio.

Λευκή

Οι βιτρινες του 2016

Καλή χρονιά φίλοι μου. 

Ελπίζω να περάσατε όμορφα τις γιορτές και να υποδεχθήκατε την νέα χρονιά με ανανεωμένη διάθεση και χαμόγελο στα χείλη. 

Αυτή είναι η πρώτη ανάρτηση του 2017 και σκέφτηκα να την αφιερώσω στις βιτρίνες του καταστήματος της χαρούμενης τσαγιερίτσας μας. Την χρονιά που πέρασε μαζί με την συνεργάτιδά μου, την Μανουσένια, στήσαμε με πολύ αγάπη και μεράκι 9 διαφορετικές θεματικές βιτρίνες, μία σχεδόν για κάθε μήνα. 

Κάθε βιτρίνα προσπαθούμε να είναι μοναδική και διαφορετική από την προηγούμενη. Επιλέγουμε τα θέματα από τις συλλογές της τσαγιερίτσας και αποφασίζουμε ανάλογα και με την εποχή πως θα την διακοσμήσουμε. Για να στηθεί η κάθε βιτρίνα, χρειάζεται αρκετή προετοιμασία και δουλειά. Μάλιστα κάποιες που είναι ιδιαίτερα απαιτητικές ως προς την υλοποιήση τους, όπως ήταν οι χριστουγεννιάτικες και η καλοκαιρινή, δουλεύουμε πολλές μέρες για να τις ολοκληρώσουμε.

Ξεκινάμε λοιπόν!

Τον προηγούμενο Ιανουάριο το θέμα της βιτρίνας μας ήταν οι πιγκουϊνοι. Πολλά μικρά και γλυκύτατα πιγκουϊνάκια γέμισαν την βιτρίνα μας. Εκτυπώθηκαν σε χαρτί και τοποθετήθηκαν σε φελιζόλ δίνοντας έτσι την αίσθηση του πάγου. Χρησιμοποίησαμε ποτηράκια σε γαλάζιο chevron και μπλε αστέρια καθώς και θήκες για cupcakes μπλε ριγέ.

Τον Φεβρουάριο η επιλογή του θέματος ήταν εύκολη υπόθεση. Ήμουν έγκυος σχεδόν οχτώ μηνών και θα ετοιμάζαμε το δικό μου baby shower. Οπότε αποφασίσαμε και η βιτρίνα μας να έχει το ίδιο θέμα. Επιλέξαμε την συλλογή χρυσά αστέρια και την συνδυάσαμε με το χρώμα mint. 

Η επόμενη βιτρίνα είναι η Πασχαλινή. Πολύχρωμη και χαρούμενη με πρωταγωνιστές τα παπάκια, τις κοτούλες και τα αυγουλάκια. Στο τραπέζι με τα μπισκοτάκια και τα cupcakes, χρησιμοποιήσαμε τα ποτηράκια με πολύχρωμα πουά.

Μετά το Πάσχα παραλαμβάνουμε πάντα τις καινούριες μας συλλογές για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Η επιλογή μας για την βιτρίνα του Μαϊου είχε  θέμα το Vintage αεροπλανάκι. Μια συλλογή που περιλαμβάνει ιδιαίτερα διακοσμητικά όπως τα τρισδιάστατα sticks αεροπλανάκι για cupcakes, τα χάρτινα καλαμάκια με τους έλικες, τα μπαλόνια κι ένα τέλειο photobooth.

Η καλοκαιρινή βιτρίνα θα τολμήσω να πω, μας έκλεψε την καρδιά. Κι όχι μόνο έμας αλλά ενθουσιάσε και όλους εσάς, αφού δεχθήκαμε πάρα πολλά θετικά σχόλια. Το 2016 ήταν η χρονιά του φλαμίνγκο. Πρωταγωνίστησε σε πάρτι, βαφτίσεις και διακοσμητικά. Η καλοκαιρινή μας συλλογή περιλάμβανε φλαμίνγκο, φοίνικες, ανανάδες και φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν κι από την βιτρίνα μας.

 

Η καλοκαιρινή βιτρίνα έμεινε περισσότερο από ένα μήνα στολισμένη μια και ακολούθησε ο Αύγουστος και οι καλοκαιρινές μας διακοπές όπου το κατάστημα μας έμεινε κλειστό για δυο εβδομάδες. Όταν επιστρέψαμε από τις διακοπές αποφασίσαμε η επόμενη βιτρίνα να είναι αφιερωμένη στον γάμο. Επιλέξαμε την λεβάντα σαν κυριάρχο χρώμα και την διακοσμήσαμε με πολλά αντικείμενα της συλλογής μας για γάμο με θέμα rustic.

Ο Οκτώβριος μια και είναι ο μήνας του Halloween και φέτος ειλικρινά υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον για την συγκεκριμένη γιορτή, η βιτρίνα μας ντύθηκε με θέμα Halloween και πρωταγωνίστησε σε αυτή μια μικρή γλυκειά αραχνούλα, φαντασματάκια και πολλές καλοκύθες. Οφείλω να παραδεχθώ πως κι αυτή η βιτρίνα ήταν μια από τις αγαπημένες μου.

Τις Χριστουγεννιάτικες βιτρίνες τις προετοιμάζουμε πολύ καιρό πριν τις στήσουμε και τις διακοσμήσουμε. Πάντα επιλέγω πολλές και διαφορετικές συλλογές για τα Χριστούγεννα και γι αυτό τον λόγο στολίζουμε με κάποιο χριστουγεννιάτικο θέμα και την μικρή βιτρίνα του καταστήματός μας. Φέτος οι πρωταγωνιστές ήταν δυο. Ο Αγιος βασίλης και οι φίλοι του και το σκανδιναβικό στυλ με απλές λιτές γραμμές σε γκρί και χρυσές αποχρώσεις.

 

Ελπίζω να σας δώσουν έμπνευση που θα σας βοηθήσει να οργανώσετε και να διακοσμήσετε τα δικά σας πάρτι, το γάμο, την βάφτιση, το baby shower.

Εγώ θα βρίσκομαι στην διάθεση σας για οτιδήποτε θέλετε να με ρωτήσετε, να συζητήσουμε και για να ανταλλάξουμε ιδέες. Μπορείτε να μου στείλετε email στο [email protected] είτε μήνυμα στην σελίδα μας στο facebook ή στο instagram.

Θα χαρώ να μου πείτε ποια είναι η δική σας αγαπημένη βιτρίνα; Ποια σας άρεσε περισσότερο;

Εσάς ποιο θέμα θα σας ενδιέφερε να δείτε στην βιτρίνα μας; Θέλετε να μου προτείνετε ένα θέμα της δικής σας επιλογής που να ταιριάζει στην αισθητική της τσαγιερίτσας;

Σε λίγο καιρό θα παραλάβουμε και τις νέες μας συλλογές για πάρτι και γάμο.

Οι οποίες έχω να σας πω είναι καταπληκτικές! 

Ηδη αυτές τις μέρες ετοιμάζουμε και την νέα μας βιτρίνα, την πρώτη του 2017.

 

Σας εύχομαι μια υπέροχη μέρα!

Λευκή

 

Αρχείο Blog