Για παραγγελίες άνω των €50, τα μεταφορικά (με Ελτά courier) είναι ΔΩΡΕΑΝ (ισχύει μόνο για την Ελλάδα)
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
RSS

Θέματα ιστολογίου από '2016' 'Φεβρουάριος'

Giveaway για του Αγιου Βαλεντινου
Giveaway για του Αγιου Βαλεντινου

Σίγουρα θα σκέφτεσαι πως η γιορτή των ερωτευμένων είναι μια ανόητη γιορτή, καθαρά εμπορική και πως δεν βρίσκεις κανένα λόγο να την γιορτάζεις.
Κι επίσης υποστηρίζεις κι εσύ πως κάθε μέρα οφείλουμε να γιορτάζουμε τον έρωτα, να λέμε σ'αγαπώ σε κάθε ευκαιρία και να αγκαλιαζόμαστε συχνά.
Κι εγώ λοιπόν θα σε ρωτήσω_το εφαρμόζεις στην καθημερινότητά σου;
Λες σ'αγαπώ στον συντροφό σου κάθε πρωί, του δίνεις ένα γλυκό φιλί για καληνύχτα;
Αν ναι, τότε είναι πολύ τυχερό το άλλο σου μισό κι εσύ από εκείνους που ζουν κι εκτιμούν την κάθε μέρα και την κάθε στιγμή.
Αν όχι όμως, τότε δεν νομίζω πως είναι τόσο κακό να υπάρχει μια αφορμή για να γιορτάσουμε κάτι τόσο όμορφο και γλυκό, όπως είναι ο έρωτας.
Θέλω να σου δώσω λοιπόν την ευκαιρία, να συμμετέχεις στον γλυκό μας διαγωνισμό, να κερδίσεις και να χαρίσεις μια υπέροχη κούπα για καφέ ή τσάι, της αρεσκείας σου από την συλλογή μας Happy Mugs της εταιρείας Krasilnikoff, στον ή στην αγαπημένη σου. Κι αν δεν είσαι σε σχέση αυτήν την στιγμή, μπορείς να την χαρίσεις σε κάποιον αγαπημένο σου φίλο ή φίλη  ή ακόμα και να την χαρίσεις σε εσένα, στον εαυτό σου που αγαπάς πολύ και του αξίζει να του κάνεις ένα μικρό δώρο.

Όροι διαγωνισμού:

Ο διαγωνισμός ξεκινάει σήμερα και θα λήξει την Κυριακή 8/2 στις 23:00.
Μπορείτε να συμμετέχετε με δυο τρόπους. Στο λογαριασμό μας στο facebook και στο λογαριασμό μας στο instagram.
1. Η συμμετοχή σας στο facebοοκ θα ολοκληρώνεται απλά και μόνο αφήνοντας το σχόλιο σας κάτω από την φωτογραφία της ανάρτησης, συμπληρώνοντας την φράση "Αγάπη είναι..."
2. Στο instagram αυτό που θα χρειάζεται να κάνετε είναι επίσης να αφήνετε το σχόλιο σας συμπληρώνοντας την φράση "Αγαπή είναι..." και να κάνετε tag έναν αγαπημένο σας φίλο ή φίλη.
- Μπορείτε φυσικά για να έχετε μία επιπλέον συμμετοχή κι εφόσον έχετε λογαριασμό και στα δύο κοινωνικά δίκτυα, να συμμετέχετε και στα δυο.
- Θα αναδειχθούν μετά από κλήρωση 2 νικήτες. Ένας από το facebook κι ένας από το instagram.
- Οι νικητές θα μπορούν να διαλέξουν όποιο σχέδιο επιθυμούν από την συλλογή μας Happy Mugs της εταιρείας Krasilnikoff.
- Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Κι αν δεν απαντήσουν σε διάστημα 3 ημερών, θα ξαναγίνει κλήρωση για να αναδειχθούν άλλοι νικητές.
- Το δώρο δεν ανταλλάσεται με χρήματα ή με άλλο προϊόν. 
- Τα έξοδα αποστολής θα είναι δωρεάν.



Καλή επιτυχία!

Αρχείο Blog