Για παραγγελίες άνω των €50, τα μεταφορικά (με Ελτά courier) είναι ΔΩΡΕΑΝ (ισχύει μόνο για την Ελλάδα)
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
RSS

Θέματα ιστολογίου από '2014' 'Σεπτέμβριος'

Ενα διπλο παρτυ
Ενα διπλο παρτυ

Σ΄ένα κτήμα, λίγα χιλιόμετρα, έξω από την θεσσαλονίκη, πριν λίγες μέρες, 2 γλυκά ξαδερφάκια γιόρτασαν τα γενέθλιά τους.

Ο Β. έκλεινε τα 3 και η Ε. τα 2. Τα γενέθλιά τους έχουν μόνο λίγες μέρες διαφορά. Και γι αυτό οι μανούλες που είναι και αδερφές αποφασίσαν να οργανώσουν ένα πάρτυ, για τα γενέθλια των μικρών τους...

Το θέμα της διακόσμησης θα μπορούσε να είναι κάτι που να ταιριάζει και στους δυο, μια και η διαφορά ηλικίας τους είναι πολύ μικρή. Όμως η μαμά Ζ. όταν μου τηλεφώνησε μου είπε ότι είχαν ήδη επιλέξει τα θέματα της διακόσμησης κι ότι θα ήταν διαφορετικά. Η μαμά Ζ. είχε επιλέξει τη καινούρια μας συλλογή με θέμα το διάστημα και η μαμά Μ. τις αγαπημένες μας πριγκίπισσες.

Οι πριγκίπισσες είναι ένα θέμα που τα κορίτσια αγαπούν πολύ.

σακουλάκια για δώρο, γιρλάντα και photobooth kit

διώροφη βάση κάστρο, πιάτα, χαρτοπετσέτες, ποτηράκια, χάρτινα ριγέ καλαμάκια και κεραμική βάση ροζ

Παρόλο που δεν υπήρχε αρκετός χρόνος, όλα οργανώθηκαν τέλεια και επιμελήθηκαν πολύ όμορφα.

Το πάρτυ του Β. θέλω να σας πω ήταν και το πρώτο μας πάρτυ, με θέμα το Διάστημα!

Τα αγοράκια αν και είναι λίγο αδάφορα με την διακόσμηση, τρελάθηκαν με τους πλανήτες και τα διαστημόπλοια....

Ο χώρος που πραγματοποιήθηκε το πάρτυ, είναι ιδανικός για παιδικά πάρτυ και γιορτούλες, όμως με την προυπόθεση να έχει πολύ καλό καιρό. Έχει πράσινο, μια παιδική χαρά, παιχνίδια και τραπεζάκια για τους μεγάλους. Τα παιδιά χαίρονται παιχνίδι και οι μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν καφέ και κουβεντούλα....

Κι όταν μικροί και μεγάλοι περνούν όμορφα...τότε το πάρτυ είναι σίγουρα επιτυχημένο!!!

Λευκή.

Παρτι με θεμα το σινεμα
Παρτι με θεμα το σινεμα

Την Κατερίνα και την Κάλη από το Aνθoμέλι είμαι σίγουρη πως τις γνωρίζετε. Είναι απίστευτα δημιουργικές και οργανώνουν τα καλύτερα θεματικά πάρτυ! Ιδέες από τα πάρτυ που έχουν ετοιμάσει μπορείτε να βρείτε εδώ.

Πριν λίγες μέρες λοιπόν ο μικρός Θάνος της Κατερίνας έκλεισε τα έξι. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην οργανωθεί γιορτούλα για τα γενέθλια του. Η super μαμα Kατερίνα έκανε το θαύμα της και πάλι. Αυτή την φορά με ελάχιστα έξοδα, με πολύ μεράκι και με τις ιδέες και την χαρά των παιδιών, στήθηκε ένα ολοήμερο πάρτυ!!

Το θέμα του...All day cinema party!

Παιχνίδι για τα παιδιά όλη μέρα, σπιτικό φαγητό, λίγοι καλοί φίλοι, αίθουσα προβολής ταινίας στο σαλόνι, ένα κυλικείο με hot dog, ποπκορν, καραμελάκια και κρέπες από τα χεράκια της Κατερίνας και το πάρτυ έτοιμο.

Τα παιδιά πέρασαν υπέροχα, το διασκέδασαν και το χάρηκαν με τους φίλους τους!!!

Κι όπως λέει η Κατερίνα...τα παιδιά δεν χρειάζονται πολλά, είναι ευχαριστημένα και με τα λίγα και τα απλά!!!!

Και έχει πολύ δίκιο...Όταν πριν λίγες μέρες τους συνάντησα...για να μιλήσουμε με την Κατερίνα, δεν μπορώ να σας περιγράψω τη χαρά τους όταν τους έδωσα τα stand, για ποπ κορν και hotdog, για το πάρτυ!!! Κρατούσε ο καθένας από ένα και χοροπηδούσαν από χαρά.

Στην ανάρτηση της Κατερίνας θα μάθετε όλες τις λεπτομέριες του πάρτυ αλλά και θα δείτε και φωτογραφίες.

Τα κορίτσια επειδή έχουν πια πολύ εμπειρία από τα πάρτυ που έχουν οργανώσει, έχουν φτιάξει ένα πολύ χρήσιμο εκτυπώσιμο για την οργάνωση του πάρτυ και που μπορείτε να εκτυπώσετε από εδώ.

Κατερίνα μου να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώνεις.

Λευκή.

Επιστροφη στα θρανια με προσφορες
Επιστροφη στα θρανια με προσφορες

Καλό μήνα φίλοι μου!

Ελπίζω να απολαύσατε τις διακοπές σας, να περάσατε όμορφα, να γεμίσατε τις μπαταρίες σας και να ξεκουραστήκατε!

Πίσω στις βάσεις μας λοιπόν! Να προσπαθούμε να οργανωθούμε και πάλι και να προσαρμοστούμε στην καθημερινότητά μας.

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που σηματοδοτεί πολλά νέα ξεκινήματα. Ένα από αυτά είναι και η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Οι μικροί μας φίλοι ήδη μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή στα θρανία. Όμως μπορεί το σχολείο να ξεκινά, αλλά οι γιορτές και τα πάρτυ δεν σταματούν.

Γι αυτό λοιπόν από σήμερα και μέχρι τις 7/9 θα ισχύουν μοναδικές προσφορές, στο κατάστημά μας, σε διάφορες συλλογές μας πάρτυ. 

Με την αγορά 3 προϊόντων από τις παρακάτω συλλογές θα έχετε δώρο ένα 4ο προιόν για να ολοκληρώσετε το παιδικό σετ πάρτυ.

Οι συλλογές που  περιλαμβάνουν προσφορές είναι οι εξής:

Με την αγορά 1 συσκ. χάρτινα πιάτα, 1 συσκ. χάρτινα ποτήρια και 1 συσκ διακοσμητικά για τούρτα από την συλλογή με θέμα τον πειρατή, θα έχετε δώρο 1 συσκ. σακουλάκια για πάρτυ από την ίδια συλλογή.

Με την αγορά 1 συσκ. χάρτινα πιάτα, 1 συσκ. χάρτινα ποτήρια και 1 συσκ. σακουλάκια για πάρτυ από την συλλογή με θέμα την πριγκίπισσα, θα έχετε δώρο 1 συσκ. με διακοσμητικά για τούρτα της ίδιας συλλογής.

Με την αγορά 1 συσκ.χάρτινα πιάτα, 1 συσκ. χάρτινα ποτήρια και 1 συσκ. χαρτοπετσέτες από την συλλογή με θέμα τον ιππότη, θα έχετε δώρο την γιρλάντα της ίδιας συλλογής.

Με την αγορά 1 συσκ. χάρτινα πιάτα, 1 συσκ. χαρτοπετσέτες και 1 συσκ. γιρλάντα από την συλλογή baby on board, θα έχετε δώρο 1 συσκ. χάρτινα, ριγέ ροζ με άσπρο, σακουλάκια για πάρτυ.

Οι προσφορές ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Με την αγορά των 3 συγκεκριμένων προίόντων που αναφέρονται στην προσφορά, θα αποστέλλεται το δώρο χωρίς να χρειάζεται να συμπεριληφθεί στην παραγγελία σας.

Καλή αρχή στους μαθητές.

Λευκή.

 

 

 

 

 

 

 

 

Αρχείο Blog