Για παραγγελίες άνω των 80€, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ!
Μπορείς να παραλάβεις την παραγγελία σου ανέπαφα
Αναζήτηση
Filters
Κλείσιμο

Επιστροφη στα θρανια με προσφορες

Επιστροφη στα θρανια με προσφορες

Καλό μήνα φίλοι μου!

Ελπίζω να απολαύσατε τις διακοπές σας, να περάσατε όμορφα, να γεμίσατε τις μπαταρίες σας και να ξεκουραστήκατε!

Πίσω στις βάσεις μας λοιπόν! Να προσπαθούμε να οργανωθούμε και πάλι και να προσαρμοστούμε στην καθημερινότητά μας.

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που σηματοδοτεί πολλά νέα ξεκινήματα. Ένα από αυτά είναι και η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Οι μικροί μας φίλοι ήδη μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή στα θρανία. Όμως μπορεί το σχολείο να ξεκινά, αλλά οι γιορτές και τα πάρτυ δεν σταματούν.

Γι αυτό λοιπόν από σήμερα και μέχρι τις 7/9 θα ισχύουν μοναδικές προσφορές, στο κατάστημά μας, σε διάφορες συλλογές μας πάρτυ. 

Με την αγορά 3 προϊόντων από τις παρακάτω συλλογές θα έχετε δώρο ένα 4ο προιόν για να ολοκληρώσετε το παιδικό σετ πάρτυ.

Οι συλλογές που  περιλαμβάνουν προσφορές είναι οι εξής:

Με την αγορά 1 συσκ. χάρτινα πιάτα, 1 συσκ. χάρτινα ποτήρια και 1 συσκ διακοσμητικά για τούρτα από την συλλογή με θέμα τον πειρατή, θα έχετε δώρο 1 συσκ. σακουλάκια για πάρτυ από την ίδια συλλογή.

Με την αγορά 1 συσκ. χάρτινα πιάτα, 1 συσκ. χάρτινα ποτήρια και 1 συσκ. σακουλάκια για πάρτυ από την συλλογή με θέμα την πριγκίπισσα, θα έχετε δώρο 1 συσκ. με διακοσμητικά για τούρτα της ίδιας συλλογής.

Με την αγορά 1 συσκ.χάρτινα πιάτα, 1 συσκ. χάρτινα ποτήρια και 1 συσκ. χαρτοπετσέτες από την συλλογή με θέμα τον ιππότη, θα έχετε δώρο την γιρλάντα της ίδιας συλλογής.

Με την αγορά 1 συσκ. χάρτινα πιάτα, 1 συσκ. χαρτοπετσέτες και 1 συσκ. γιρλάντα από την συλλογή baby on board, θα έχετε δώρο 1 συσκ. χάρτινα, ριγέ ροζ με άσπρο, σακουλάκια για πάρτυ.

Οι προσφορές ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Με την αγορά των 3 συγκεκριμένων προίόντων που αναφέρονται στην προσφορά, θα αποστέλλεται το δώρο χωρίς να χρειάζεται να συμπεριληφθεί στην παραγγελία σας.

Καλή αρχή στους μαθητές.

Λευκή.

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας
Εγγραφείτε στο Νewsletter μας