Για παραγγελίες άνω των €50, τα μεταφορικά (με Ελτά courier) είναι ΔΩΡΕΑΝ (ισχύει μόνο για την Ελλάδα)
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
RSS

Θέματα ιστολογίου από '2018' 'Μάιος'

BABY SHOWER -She leaves a little sparkle

Είναι ιδιαίτερη η τιμή και η χαρά μου όταν αξιόλογοι επιχειρηματίες στο χώρο της διοργάνωσης μας προτιμούν και μας εμπιστεύονται, επιλέγουν τα προϊόντα μας και δημιουργούν πολύ όμορφες εκδηλώσεις. Όπως είναι η εταιρεία Eventions που σχεδιάσε και οργάνωσε ένα μοναδικό Bαby Shower που πραγματικά με εντυπωσίασε! Το υπέροχο φωτογραφικό υλικό είναι από Sofia Petridena.

Το πάρτι έλαβε χώρα σε μία όμορφη αίθουσα του casino της Ρόδου. Ο στολισμός ήταν βασισμένος σε παστέλ χρωματισμούς και εντυπωσιακά λουλούδια. Χρησιμοποιήθηκαν οι παστέλ βεντάλιες για να στολίσουν την εκτύπωση στο φόντο του τραπεζιού με τα κεράσματα και η γιρλάντα με τις εκρού φούντες γύρω από αυτό.

Για το σερβίρισμα των γλυκών χρησιμοποιήθηκαν οι χαρτοπετσέτες από τη συλλογή μας Oh Baby. Στο χώρο αιωρούνταν μπαλόνια με χρυσά κομφετί επίσης από την ίδια συλλογή Oh Baby. Τέλος μπροστά στην πόρτα που οδηγεί στον κήπο η διακοσμητική κουρτίνα με τα χρυσά foil λουλούδια δημιούργησε ένα τέλειο background για φωτογραφίες. Εκεί όπου η μέλλουσα μανούλα και οι φίλες της κράτησαν τα sticks από το σετ του photobooth Oh Baby και πόζαραν για φωτογραφίες με πολλά χαμόγελα.

Εδώ http://sofiapetridena.com/capturing-new-life-maternity/ μπορείτε να δείτε ολόκληρο το άλμπουμ αυτής της υπέροχης φωτογράφισης.

Βιτρίνα-Θέμα I Love you to the Moon and Back

Στη σχέση κάθε ζευγάριου υπάρχει πάντα κάτι ξεχωριστό που να τους συνδέει. Μια έντονη ανάμνηση, μια φράση που να σημαίνει κάτι ιδιαίτερο για τους δύο, ένα στίχο από το αγαπημένο τους τραγούδι, ένα μέρος που να ξεχωρίζουν από όλα τα άλλα και να έχει συνδεθεί με ένα κομβικό σημείο της σχέσης τους, ένα πάθος που να μοιράζονται. Όλα αυτά τα ξεχωριστά στοιχεία θα μπορούσαν να γίνουν η ιδέα για να δημιουργήσουν έναν θεματικό γάμο. Η ιδέα ενός θεματικού γάμου ξεφεύγει από τους κλασσικούς συνδυασμούς χρωμάτων και χαρακτηρίζει το γάμο ιδιαίτερο και μοναδικό τονίζοντας την προσωπικότητα του κάθε ζευγαριού.

Η βιτρίνα μας αυτό τον μήνα είναι αφιερωμένη στο γάμο και το θέμα της είναι «το σ αγαπώ που φτάνει ως το φεγγάρι και γυρνάει πάλι πίσω».

«I love you to the moon and back» γράφει λοιπόν η εκτύπωση πίσω από το τραπέζι της βιτρίνας μας και μπορεί να είναι η φράση που θα αποτυπωθεί στα προσκλητήρια, στις μπομπονιέρες αλλά και στην διακόσμηση του χώρου της εκδήλωσης.

Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το βαθύ μπλε royal, το χρώμα του νυχτερινού ουρανού που συνδυάζεται άψογα με το λευκό και τις χρυσές λεπτομέρειες που το κάνουν ακόμα πιο εντυπωσιακό. Ένας συνδυασμός με ένταση που χαρίζει την αίσθηση ενός πριγκιπικού γάμου βγαλμένου από παραμύθι.

Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο αυτού του θέματος είναι ένα χρυσό φεγγάρι (μια κατασκευή από φελιζόλ) που ξεχωρίζει ανάμεσα στα διάσπαρτα λευκά φανάρια και μπαλόνια της διακόσμησης. Μια κατασκευή που θα μπορούσε να αποτελέσει ένα photobooth για μοναδικές γαμήλιες φωτογραφίες που θα λατρέψουν όλοι. Δημιουργήστε ένα photobooth για το γάμος σας, που να ταιριάζει με το δικό σας θέμα κάνοντας μια μεγάλη κατασκευή ή εκτυπώνοντας μια εικόνα σε μεγάλο μέγεθος και σίγουρα οι καλεσμένοι σας θα εντυπωσιαστούν!

Το τραπέζι διακοσμήθηκε με ένα σκούρο μπλε τραπεζομάντηλο. Το σκούρο μπλε είναι το κυρίαρχο χρώμα του θέματος και μπορείτε να στολίσετε με αυτό το χρώμα όλα τα τραπέζια της εκδήλωσης. Το συγκεκριμένο χρώμα δημιουργεί και μια τέλεια αντίθεση με τη γιρλάντα με τις φούντες σε χρυσές και εκρού αποχρώσεις. Εναλλακτικά εσείς μπορείτε να διακοσμήσετε τα τραπέζια με χάρτινες βεντάλιες σε χρυσό και λευκό ή τη γιρλάντα με χρυσά αστέρια.

Επάνω στο τραπέζι τοποθετήσαμε τα χρυσά ξύλινα γράμματα Mr & Mrs καθώς και χάρτινα kraft σακουλάκια ‘Sprinkle the love’ τα οποία μπορείτε να τα γεμίσετε με ρύζι και ροδοπέταλα και να τα μοιράσετε στους καλεσμένους σας. Επίσης μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να βάλετε τα κουφέτα. Όμορφα θα ταίριαζαν και τα λευκά ξύλινα γράμματα Mr & Mrs ή το ξύλινο διακοσμητικό Love σε λευκό χρώμα.

Οι γλυκές δημιουργίες της αγαπημένης μας Da Mamma συνοδεύονται από τις λευκές κεραμικές βάσεις της Miss Etoile. Η γαμήλια τούρτα θυμίζει γαλαξία και είναι στα ίδια χρώματα του θέματος και για την κορυφή επιλέξαμε το διακοσμητικό τούρτας Just Married σε χρυσό. Τα μπισκότα, τα cake pops και τα cupcakes ακολουθούν το ίδιο ύφος και είναι το ίδιο εντυπωσιακά στολισμένα με υπέροχες χρυσές λεπτομέρειες.


Η διακόσμηση του τραπέζιου της βιτρίνας μας είναι εκείνη που αντιπροσωπεύει το θέμα το γάμου που επιλέξαμε. Ωστόσο εσείς μπορείτε να πάρετε στοιχεία για να στολίσετε έτσι το τραπέζι για τους νεόνυμφους αλλά και τους καλεσμένους, το τραπέζι με τα κουφέτα ή το χώρο στον οποίο οι καλεσμένοι θα αφήνουν τις ευχές τους για το ζευγάρι.

Δίπλα στο φεγγάρι, σ ένα χαμηλότερο επίπεδο τοποθετήσαμε την κορνίζα Mr & Mrs , στην οποία θα μπορούσαν να τοποθετηθούν φωτογραφίες του ζευγαριού. Η κορνίζα μπορεί επίσης να διακοσμήσει το τραπέζι με τα κουφέτα ή το τραπέζι για τις ευχές. Μπορεί όμως να αποτελέσει και ένα ξεχωριστό δώρο για το νεόνυμφο ζευγάρι. Μια επίσης πολύ όμορφη πρόταση για γαμήλιο δώρο είναι οι κούπες Mr & Mrs σε λευκό χρώμα με χρυσές λεπτομέρειες.

Δεξιά και αριστερά του τραπεζιού διακοσμήσαμε με μπαλόνια σε λευκό-χρυσό-ασημί και μερικά διάφανα μπαλόνια με κομφετί χρυσά αστέρια που μπορούν να στολίσουν το χώρο της εκδήλωσης και συνδυάζονται όμορφα με το θέμα μας αφού θυμίζουν τα αστέρια του ουρανού. Τα μπαλόνια μπορούν να γίνουν κι ένα εντυπωσιακό centerpiece για τα τραπέζια της εκδήλωσης.

Κοντά στο κεντρικό τραπέζι δημιουργήσαμε ένα μικρό bar (από λευκούς κύβους φελιζόλ) και τους διακοσμήσαμε με την γιρλάντα με τα χρυσά αστέρια. Τοποθετήσαμε πάνω τα χρυσά ποτήρια με τα λευκά καλαμάκια με χρυσά αστέρια και τα χρυσά sticks αστέρια. Μια πολύ όμορφη ιδέα για να σερβίρετε τα ποτά και τα cocktails αν έχετε ανοιχτό bar στο γάμο σας. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα τραπέζι κοντά στην είσοδο για το ποτό καλωσορίσματος των καλεσμένων σας στο οποίο δίπλα να έχετε σακουλάκια με δωράκια για τους καλεσμένους σας ή κάποιο γλυκάκι.

Για να ολοκληρώσετε τη μαγεία του σκηνικού σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε τον εκτοξευτήρα με χρυσά αστέρια. Όχι μόνο οι φωτογραφίες σας θα είναι εντυπωσιακές, αν οι καλεσμένοι σας, τους χρησιμοποιήσουν κατά την είσοδο του ζευγαριού αλλά και μετά ο χώρος θα είναι στολισμένος με τη λάμψη από τα μικρά χρυσά αστέρια που θα βρίσκονται παντού. Αυτό κάναμε και εμείς κι η βιτρίνα μας και γέμισε μικρά κομφετί με χρυσά αστέρια.

Επιλέξτε ένα θέμα για το γάμος σας που να σας αντιπροσωπεύει και χρησιμοποιήστε τα ίδια στοιχεία  στις μπομπονιέρες και τα προσκλητήρια μέχρι και τη διακόσμηση του. Το αποτέλεσμα όχι μόνο θα διαφέρει από κάθε άλλο γάμο αλλά θα μείνει αξέχαστο τόσο σε εσάς όσο και στους καλεσμένους σας.

Ανακαλύψτε περισσότερες ιδέες διακόσμησης για γάμο και στον αντίστοιχο πίνακα μας στο Pinterest.

Λευκή.

 

 

 

 

 

 

Αρχείο Blog