Για παραγγελίες άνω των €50, τα μεταφορικά (με Ελτά courier) είναι ΔΩΡΕΑΝ (ισχύει μόνο για την Ελλάδα)
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
RSS

Θέματα ιστολογίου από '2018' 'Απρίλιος'

Αποκαλύψτε το φύλο του μωρού με ένα πάρτι!

Σήμερα θα σας μιλήσω για ένα πάρτι διαφορετικό από όλα τα άλλα. Ένα πάρτι ξεχωριστό που μας  έρχεται από το εξωτερικό και μας έκλεψε την καρδιά! Αυτό το πάρτι θυμίζει babyshοwer αλλά δεν είναι. Το διοργανώνουν οι μελλοντικοί γονείς καλώντας φίλους και συγγενείς για να τους αποκαλύψουν το φύλο του μωρού με έναν διασκεδαστικό τρόπο. Εμείς διακοσμήσαμε ένα τραπέζι και ένα μπουφέ για σας δείξουμε κάποιες ιδέες για το πως μπορείτε να ετοιμάσετε ένα πάρτι αποκάλυψης του φύλου.

Η διακόσμηση σε ένα τέτοιο πάρτι γίνεται και για αγοράκι και για κοριτσάκι κι εμείς διαλέξαμε τα πιο αντιπροσωπευτικά χρώματα για κάθε φύλο. Το γαλάζιο και το ροζ.

Για το στολισμό του μπουφέ και του τραπεζιού χρησιμοποιήσαμε τις μικρές κεραμικές βάσεις για τούρτα της  Miss etoile σε λευκό χρώμα και τοποθετήσαμε donuts με γαλάζιο γλάσο από τη μια πλευρά και donuts με ροζ γλάσο από την άλλη και τα διακοσμήσαμε με τα διακοσμητικά sticks Oh Baby. 

Μια επίσης πολύ όμορφη ιδέα για γλυκό είναι να φτιάξετε χρωματιστό ζελέ. Εμείς φτιάξαμε ροζ ζελέ και γαλάζιο και το τοποθετήσαμε σε θήκες για cupcakes, αντίστοιχα σε ροζ ριγέ και γαλάζιο θήκες.  Το ζελέ το ετοιμάζετε σύμφωνα με τις οδηγίες τις συσκευασίας και το αφήνετε να κρυώσει και να αρχίζει να πήζει ελαφρώς πριν το ρίξετε μέσα στις θήκες γιατί αν το τοποθετήσετε ζεστό υπάρχει πιθανότητα να «τρέξει». Εναλλακτικά μπορείτε να φτιάξετε το ζελέ και μέσα σε ποτήρια. Για να φτιάξετε το γαλάζιο ζελέ ετοιμάζετε το ροζ (στη δική μας περίπτωση ήταν φράουλα) και ρίχνετε μέσα μερικές σταγόνες μπλε χρώμα ζαχαροπλαστικής.

Χρησιμοποιήσαμε τα πιάτα της συλλογής oh baby που είναι ιδανική για ένα τέτοιο πάρτι και ταιριάζει εξίσου όμορφα και με τα δυο χρώματα, τις χαρτοπετσέτες και τα ποτήρια της συλλογής όπου στα μισά βάλαμε ροζ και στα υπόλοιπα γαλάζια καλαμάκια. Τοποθετήσαμε δίπλα σε κάθε πιάτο την κονκάρδα που θα φορέσει καθένας από τους  καλεσμένους μας καθώς γυαλάκια από τη συλλογή Oh Baby και props από το photobooth της συλλογής για αξέχαστες φωτογραφίες.

Φυσικά εσείς μπορείτε να επιλέξετε για τη διακόσμηση του τραπεζιού τη συλλογή μας Boy or Girl. Η συλλογή περιλαμβάνει πιάτα, ποτήρια, χαρτοπετσέτες κι ένα τέλειο photobooth kit.

Τοποθετήσαμε στο τραπέζι τους ξύλινους κύβους-ευχολόγιο, για να γράψουν οι καλεσμένοι τις ευχές τους για το μωράκι. Οι κύβοι αυτοί μπορούν να στολίσουν το δωμάτιο του μωρού σας αλλά  και να είναι ένα από τα πρώτα του παιχνίδια που μπορείτε να κρατήσετε για πάντα σαν αναμνηστικό.

Για centerpiece στο τραπέζι μας φτιάξαμε τέσσερις κύβους από μικρά χάρτινα κουτιά, τα οποία τυλίξαμε με λευκό χαρτί περιτυλίγματος. Σε κάθε κουτί κολλήσαμε από ένα γράμμα της γιρλάντας με χρυσά γράμματα, σχηματίζοντας τη λέξη baby.

Δώσαμε την τελική πινελιά με την κορδέλα mommy to be που είναι για τη μέλλουσα μανούλα την οποία στολίσαμε στην καρέκλα που θα καθίσει στο τραπέζι.

Για τη διακόσμηση του μπουφέ τοποθετήσαμε τη γιρλάντα με χρυσά γράμματα με τη φράση “boy or girl”  κι έτσι αποφασίσαμε ότι θα  «μοιράσουμε» και το τραπέζι μας. Από τη μια μεριά ο στολισμός θα γινόταν σε γαλάζιο και από την άλλη σε ροζ. Τοποθετήσαμε τις λευκές κεραμικές βάσεις miss etoile με τα γαλάζια donuts και τα γαλάζια ζελέ από τη μια μεριά του τραπεζιού και από την άλλη τα ροζ. Τα ποτήρια της συλλογής που τοποθετήθηκαν μπροστά από τις βάσεις κ τα καλαμάκια τους ήταν αντίστοιχα με το χρώμα της πλευράς του τραπεζιού που είχαν τοποθετηθεί. Τα πιάτα της ίδιας συλλογής μαζί με τις χαρτοπετσέτες μπήκαν μπροστά ώστε ο κάθε καλεσμένος μας να μπορεί να σερβιριστεί μόνος του. Τοποθετήσαμε μπροστά στο κέντρο του τραπεζιού τις κονκάρδες της συλλογής για να διαλέξει ο καθένας ποια θα φορέσει, τα γυαλάκια της συλλογής και στη γωνία του τραπεζιού κάποια από τα props του photobooth για τις φωτογραφίες.

Η ιδέα όμως του πάρτι είναι η αποκάλυψη του φύλου του μωρού από τους μελλοντικούς γονείς.  Εμείς σας προτείνουμε τρεις πολύ εντυπωσιακούς τρόπους για να αποκαλύψετε το φύλο, που θα ενθουσιάσουν τους συγγενείς και φίλους σας.

Η τούρτα σε ένα τέτοιο πάρτι έχει ιδιαίτερο ρόλο γιατί μπορεί στο εσωτερικό της να κρύβει το φύλο του μωρού. Τι εννούμε με αυτό; Μπορείτε να φτιάξετε μια απλή τούρτα ή κέικ και στο εσωτερικό του αφού το ψήσετε να τοποθετήσετε χρωματιστή τρούφα, ανάλογα το φύλο του μωρού και να τη διακόσμήσετε με κάποια σαντιγή ή κρέμα, εξωτερικά. Όταν κόψετε το πρώτο κομμάτι η τρούφα ξεχύνεται μέσα από την τούρτα και αποκαλύπτετε στους καλεσμένους σας το φύλο του μωρού. ( Η ιδέα είναι από εδώ)

Επίσης για τη διακόσμηση της τούρτας φτιάξαμε ένα πολύ όμορφο διακοσμητικό. Χρησιμοποιήσαμε ένα ριγέ γαλάζιο  καλαμάκι και ένα γαλάζιο μπαλόνι από το σετ με μίνι μπαλόνια.. Φουσκώσαμε το μπαλόνι και δέσαμε πετονιά στην άκρη του την οποία περάσαμε μέσα από το καλαμάκι και  τραβήξαμε από την κάτω μεριά ώστε να τοποθετηθεί σωστά το μπαλόνι. Το ίδιο κάναμε και για το ροζ. Τα διακοσμήσαμε με φιόγκους στα αντίστοιχα χρώματα και διακοσμήσαμε στην τούρτα.

Ένας άλλος τρόπος αποκάλυψης είναι να χρησιμοποιήσετε κάποιον εκτοξευτήρα με κομφετί. Εδώ μπορείτε να βρείτε σε γαλάζιο και σε ροζ αντίστοιχα. Διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες στη συσκευασία και περιστρέψτε τον εκτοξευτήρα. Θα ακουστεί ένας δυνατός ήχος και θα δείτε τα γαλάζια ή τα ροζ κονφετί να εκτοξεύονται. Κάντε την ανακοίνωση του φύλου του μωρού σας αξέχαστη για συγγενείς και φίλους και τραβήξτε πολλές φωτογραφίες από το εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Η πιο ξεχωριστή ιδέα όμως είναι ένα τεράστιο μπαλόνι που είναι τυπωμένο με τη φράση Boy or Girl. Στη συσκευασία του περιλαμβάνει και ροζ και γαλάζια κομφετί, με τα οποία γεμίζετε το μπαλόνι ανάλογα το φύλο κι επίσης περιλαμβάνει και χάρτινες φουντίτσες ροζ και γαλάζιο, τις οποίες επίσης στολίζετε στο μπαλόνι με το αντίστοιχο χρώμα. Το φουσκώνετε με ήλιο (εαν επιθυμείτε να αιωρείται) ή με αέρα κι όταν είστε έτοιμη με μια βελόνα σκάτε το μπαλόνι. Ο χώρος θα γεμίσει κομφετί κι όλοι θα ενθουσιαστούν.

Έχω ετοιμάσει κι ένα αντίστοιχο βίντεο στο οποίο σου προτείνω ακόμα τρεις τρόπους αποκάλυψης του φύλου αλλά κι άλλες ιδέες διακόσμησης για το πάρτι. Θα το δεις εδώ.

Όποιο τρόπο κι αν επιλέξετε να ανακοινώσετε το φύλο του μωρού σας, σίγουρα θα είνια μια ξεχωριστή και συγκινητική στιγμή για όλους και θα μοιραστείτε τη χαρά σας με τους δικούς σας αγαπημένους.

Λευκή.

Πάρτι για τα 5α γενέθλια του Happy Teapot

Σαν χθές θυμάμαι τη στιγμή που η χαρούμενη τσαγιερίτσα μου έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο διαδικτυακό κόσμο. Με είχε κυριεύσει η αγωνία και ταυτόχρονα ο ενθουσιασμός. Από εκείνη την πρώτη στιγμή μέχρι σήμερα, έχουν περάσει 5 μαγικά χρόνια γεμάτα από υπέροχες στιγμές και δίπλα σε αγαπημένους ανθρώπους που μας τιμούν και μας εμπιστεύονται από την πρώτη στιγμή. Γι αυτό το λόγο αποφάσισα να γιορτάσουμε με ένα μεγάλο πάρτι.

Το πάρτι μας έγινε στο φυσικό μας κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Αναλήψεως 16, εκεί δηλαδή που γιορτάζουμε πάντα τα γενέθλια μας όπως το πάρτι για τα δεύτερα γενέθλια της τσαγιερίτσας αλλά και οργανώνουμε κι άλλα πάρτι όπως το δικό μου baby shower και την πρώτη επίσημη γιορτή για τα Χριστούγεννα.

Για τη διακόσμηση του πάρτι επέλεξα να συνδυάσουμε παστέλ χρώματα, σε ροζ και mint, με το χρυσό που χαρίζει λάμψη. Ένας όμορφος και ταυτόχρονα κομψός συνδυασμός για γενέθλια, βαφτίσεις, γάμους αλλά και εταιρικά πάρτι ή πάρτι εγκαινίων.

Γενέθλια χωρίς μπαλόνια δε γίνεται για αυτό και η τσαγιερίτσα μας γέμισε μπαλόνια! Διακοσμήσαμε το χώρο με περίπου 50 απλά μπαλόνια από το σετ golden σε συνδυασμό με τα διάφανα μπαλόνια με χρυσά κομφετί κι αμέσως ο χώρος του καταστήματός μας έγινε γιορτινός. Επίσης διακοσμήσαμε το χώρο και με ένα μεγάλο foil μπαλόνι σε χρυσό με τον αριθμό 5 (πέντε). 

Στον τοίχο πάνω από το τραπέζι με τα κεράσματα σχηματίσαμε με χρυσά foil μπαλόνια γράμματα τη φράση “cheers to 5 years”. Μια φράση ιδανική για γενέθλια εταιριών αλλά και επετείους γάμων. Οι φράσεις με μπαλόνια πέρα από το γεγονός ότι μπορούν να στολίσουν κάποιο μέρος του σπιτιού σας, του καταστήματος, της εταιρίας ή και του χώρου που θα κάνετε την εκδήλωση δίνουν και μια ξεχωριστή και προσωπική χροιά στο πάρτι σας! Αν πρόκειται για μια λέξη και όχι για ολόκληρη φράση δοκιμάστε να κρεμάσετε τα μπαλόνια κάθετα και να στολίσετε κάποια κολώνα ή να τα τοποθετήσετε δίπλα στην είσοδο. Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό!

 

Στην είσοδο της τσαγιερίτσας δημιουργήσαμε μια γωνιά όπου οι καλεσμένοι μας θα μπορούσαν να επιλέξουν κάποιο από τα τατουάζ μας για πάρτι, να φορέσουν μια από τις στέκες με την ιριδίζουσα φράση “let’s party’’ για να μπουν αμέσως στο εορταστικό κλίμα. Η εφαρμογή των τατουάζ είναι μια πρωτότυπη ιδέα κι η διαδικασία είναι πανεύκολη! Κόβετε το κάθε τατουάζ ξεχωριστά, ξεκολλάτε τη ζελατίνα, αποφασίζετε σε ποιο μέρος θα κάνετε το τατουάζ σας, το τοποθετείτε, περνάτε ένα σφουγγαράκι με λίγο νερό από πάνω και αφαιρείτε το χαρτί. Το τατουάζ σας είναι έτοιμο! Μια ιδέα που εξέπληξε ευχάριστα τους καλεσμένους μας και σίγουρα και τους δικούς σας.

Δίπλα στα τατουάζ και τις στέκες, τοποθετήσαμε και τα props για το photobooth του πάρτι μας. Η ξύλινη πινακίδα ενημέρωνε τους καλεσμένους μας για το προς τα που θα κατευθυνθούν για το χώρο του photobooth.

Η ιδέα για το photobooth μπορεί να υλοποιηθεί σε όλα τα πάρτι, δημιουργώντας ένα όμορφο σκηνικό για φόντο που θα γίνει το μέρος που θα τραβήξουν οι καλεσμένοι σας τις selfies τους. To δικό μας photobooth στήθηκε πίσω από τη βιτρίνα μας. Χρησιμοποιήσαμε τη χρυσή διακοσμητική κουρτίνα και τη κολλήσαμε με ταινία διπλής όψης. Διακοσμήσαμε αριστερά και δεξιά τις γωνίες της, με χάρτινες βεντάλιες. Χρησιμοποιήσαμε από τις βεντάλιες το σετ λευκό με χρυσό και το σετ με παστέλ χρώματα. Στη μέση από τις βεντάλιες τοποθετήσαμε τη φράση «happy  teapot» από το letter banner, τη γιρλάντα δηλαδή με τα γράμματα σε παστέλ χρώματα. Εσείς μπορείτε να γράψετε ότι ταιριάζει στη δική σας περίσταση (τα ονόματα του ζευγαριού σε γάμο, το όνομα του παιδιού σας σε βάφτιση ή ότι άλλο σκεφτείτε) και έτσι οι καλεσμένοι σας θα θυμούνται ακριβώς που τραβήχτηκε αυτή η φωτογραφία.

Οι διακοσμητικές κουρτίνες είναι ιδανικές για να δημιουργήσετε ένα μοναδικό photobooth. Διαλέξτε το χρώμα που σας ταιριάζει συνδυάστε τες με βεντάλιες, pom poms, μπάλες ή και μόνες τους και το αποτέλεσμα τόσο στη διακόσμηση όσο και στις  φωτογραφίες θα σας ενθουσιάσει.

Μια επίσης πολύ όμορφη ιδέα για πάρτι είναι να τοποθετήσετε σε κάποιο σημείο του χώρου σας ένα ευχολόγιο. Οι καλεσμένοι σας θα σας χαρίσουν τις ευχές τους κι εσείς θα αποκτήσετε ένα μοναδικό ενθύμιο. Εμείς χρησιμοποιήσαμε για το πάρτι μας, το ευχολόγιο-κάδρο με τα σχοινάκια. Οι καλεσμένοι μας έγραφαν τις ευχές τους στα καρτελάκια που περιλαμβάνονται στη συσκευασία κι έπειτα τα κρεμούσαν με ένα ξύλινο μανταλάκι στο σχοινάκι της κορνίζας. Στο σημείο εκείνο τοποθετήσαμε κι ένα lightbox-φωτεινή πινακίδα σε mint χρώμα με τη φράση “leave your wishes” με καλλιγραφικά γράμματα που προσκαλούσε τους καλεσμένους να "αφήσουν" τις ευχές τους. 'Ενα ενθύμιο που με συγκινεί πολύ, γεμάτο ζεστασιά, αγάπη, θετική ενέργεια, όμορφες ευχές και που θα εξακολουθήσει να στολίζει την τσαγιερίτσα μου.

Μαζί μας και σε αυτή την γιορτή ήταν και το αγαπημένο μας Little Drinks που είχε αναλάβει να μας κεράσει δροσερά ροφήματα. Το όμορφο καρότσι διακοσμήθηκε με τις κανάτες του γεμάτες κρύο αρωματικό τσάι που απολαύσαμε μικροί και μεγάλοι, στα χρυσά και ροζ happy birthday ποτήρια και καθώς περνούσε η ώρα μας σέρβιρε υπέροχο prosecco. Το Little Drinks μπορεί να συνοδέψει κάθε σας εκδήλωση και να προσφέρει στους καλεσμένους σας ζεστά ή κρύα ροφήματα. Θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Η τούρτα μας ήταν στολισμένη με φυσικά λουλούδια και χρυσό γλάσο και ήταν δημιουργία της Πέπης Μπέζα. Την διακοσμήσαμε με το κεράκι 5 σε χρυσό γκλίτερ κι ένα πυροτέχνημα για τούρτα και τραγουδήσαμε για τα γενέθλια της χαρούμενης τσαγιερίτσας.

Ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά με αρκετή συγκίνηση και πολύ γέλιο.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας.

Ελπίζω να γιορτάζουμε πολλά χρόνια ακόμα και να μοιραζόμαστε μοναδικές στιγμές.

Όλες οι φωτογραφίες του πάρτι μας είναι από το μοναδικό Arte di tre Studio, που αγαπώ πολύ και σας το συνιστώ ανεπιφύλαχτα για κάθε σας εκδήλωση, γάμο, βάφτιση, πάρτι.

Λευκή 

  

 

 

Αρχείο Blog