Για παραγγελίες άνω των €50, τα μεταφορικά (με Ελτά courier) είναι ΔΩΡΕΑΝ (ισχύει μόνο για την Ελλάδα)
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
RSS

Θέματα ιστολογίου από '2017' 'Ιούνιος'

ΒΙΤΡΙΝΑ-ΘΕΜΑ ΚΑΚΤΟΣ
ΒΙΤΡΙΝΑ-ΘΕΜΑ ΚΑΚΤΟΣ

Ίσως στους περισσότερους από εσάς να φανεί περίεργο και ξένο. Ωστόσο, φέτος ο κάκτος είναι η καινούρια τάση στη διακόσμηση και θεωρείται ένα πολύ πρωτότυπο θέμα και για πάρτι.

Καθώς λοιπόν η χαρούμενη τσαγιερίτσα λατρεύει το καθετί καινούργιο και ιδαιίτερο, δεν θα μπορούσε να λείπει από τις συλλογές της μια σειρά με θέμα τον κάκτο και φυσικά να δημιούργησει και μια βιτρίνα γεμάτη φαντασία, με στοιχεία από τη Δύση.

Προϊόντα από τη συλλογή μας με θέμα τους μικρούς Ινδιάνους συνόδευσαν άψογα τη βιτρίνα μας και φυσικά μπορείτε να τα συνδυάσετε με τον κάκτο για να δημιουργήσετε ένα υπέροχο σκηνικό.

Αυτό που χρειάζεται λοιπόν από εσάς είναι να μην φοβηθείτε να το επιλέξετε σαν θέμα για πάρτι αλλά και βάφτιση!

Γεμίστε με ενέργεια και φαντασία, και μαζί θα δημιουργήσουμε κάτι πολύ ιδιαίτερο!

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με το κεντρικό στοιχείο της διακόσμησης, το τραπέζι. Εμείς χρησιμοποιήσαμε ποτηράκια από τη συλλογή Κάκτος και καλαμάκια από τους Ινδιάνους στα οποία μπορείτε να σερβίρετε χυμούς και αναψυκτικά για τους μικρούς σας καλεσμένους.

Οι μοναδικές βάσεις για τούρτα της Miss Etoile, σε διάφορα χρώματα, φιλοξένησαν τις τούρτες, τα μπισκότα και τα cupcakes της αγαπημένης μας Nτα-μαμά.

Η συλλογή διαθέτει και πολύ όμορφα και ιδιάιτερα κεράκια για τούρτα σε σχήματα κάκτων.

Και κάπου εδώ ζητήσαμε την πολύτιμη βοήθεια της φίλης μας Αιμιλίας από το Κηπολόγιο, η οποία με πολύ χαρά δέχθηκε να μας προμηθεύσει με παχύφυτα και κακτάκια όπως επίσης να μας δώσει και ξεχωριστές ιδέες διακόσμησης με τα παχύφυτα.

Μεταμόρφωσε τις θηκούλες μας για cupcakes σε μικρά πολύχρωμα γλαστράκια!

Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο αλουμινόχαρτο στο εσωτερικό τους , λίγο χώμα και τα μικρά κακτάκια!

Επίσης μετέτρεψε μια μεταλλική στρογγυλή φόρμα για κέικ που υπάρχει σε κάθε κουζίνα, σε μια μοναδική σύνθεση με παχύφυτα που μπορεί να στολίσει το τραπέζι του πάρτι σας ακόμα και τη τραπεζαρία στο μπαλκόνι σας.

Τέλος, για τη διακόσμηση του χώρου χρησιμοποιήσαμε την γιρλάντα-My little day με τις φουντίτσες και γύρω από το τραπέζι την ξύλινη γιρλάντα Κάκτος.

Η αγαπημένη μας συνεργάτιδα, Μανουσένια σχεδιάσε και υλοποίησε για άλλη μια φορά τις κατασκευές και τις εκτυπώσεις για τη βιτρίνα μας.

Με πολύ όρεξη και φαντασία, λίγα υλικά και παρέα με τη Χαρούμενη Τσαγιερίτσα, θα δημιουργήσετε το πιο ξεχωριστό πάρτι.

Λευκή.

Αρχείο Blog