Για παραγγελίες άνω των €50, τα μεταφορικά (με Ελτά courier) είναι ΔΩΡΕΑΝ (ισχύει μόνο για την Ελλάδα)
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
RSS

Θέματα ιστολογίου από '2013' 'Νοέμβριος'

Tea Time Παρτι
Tea Time Παρτι

Πέρασε ένας μήνας από την τελευταία μου ανάρτηση και ούτε που το κατάλαβα. Eνας μήνας γεμάτος με πολλές καινούργιες γνωριμίες, με καινούρια προιόντα, προετοιμασία για τα Χριστούγεννα κι έτσι ο χρόνος κύλησε πολύ δημιουργικά και πολύ γρήγορα.

Όλο αυτό τον καιρό διαδυκτιακά γνωρίζω πολλούς ανθρώπους. Ανταλλάσουμε email, μηνύματα στο inbox , μιλάμε στο τηλ. Άνθρωποι με μεράκι, όρεξη για δουλειά, με όνειρα και στόχους μα πάνω από όλα με πολύ αγάπη για αυτό που κάνουν. Θαυμάζω τους ανθρώπους που δεν το βάζουν κάτω αλλά πολεμούν με κάθε μέσο που διαθέτουν για να  κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα.

Γι αυτό χαίρομαι τόσο πολύ όταν μου στέλνετε φωτογραφίες από τα πάρτυ που οργανώσατε, από τις γλυκές δημιουργίες που φτιάξατε και μου γράφετε τόσο όμορφα σχόλια για όλα αυτά που χρησιμοποιήσατε από το Happy Teapot.

Αποφάσισα  λοιπόν να εγκαινιάσω μια καινούρια ενότητα στο Blog οπού θα παρουσιάζονται οι δικές σας μοναδικές δημιουργίες.

Όταν ετοιμάζω την κάθε παραγγελία πάντα κάνω διάφορες σκέψεις με το μυαλό μου για το πως και το που ο κάθε παραλήπτης θα χρησιμοποιήσει αυτά που έχει αγοράσει και δημιουργώ τις δικές μου εικόνες στο μυαλό μου.

Ετσι πριν λίγες μέρες  έφτασε στο inbox μου μια φωτογραφία από ένα πάρτυ που οργάνωσε μια μανούλα για την κόρη της από την Ρόδο.

Η Δέσποινα έχει δημιουργήσει το δικό της γλυκό μπισκοτόκοσμο, τον Cookietopia. Ένας κόσμος γέματος μπισκότα,cupcakes, και τούρτες όλα φτιαγμένα από τα χεράκια της με πολύ μεράκι και αγάπη για κάθε είδους περίσταση όπως γένεθλια, γάμους, βαφτίσεις, επετείους.

Κι όταν μάλιστα πρόκειται και για τους δικούς της ανθρώπους επιμελείται και την διακόσμηση.

Οργάνωσε λοιπόν ένα Tea Time πάρτι για τη γιορτή της κορούλας της.

Οι φωτογραφίες είναι από Cookietopia

Οι πιατέλες, οι θήκες και τα διακοσμητικά για cupcakes, τα χάρτινα καλαμάκια, η γιρλάντα και οι μικρές βάσεις τσαγιερίτσες είναι από εδώ

 

Θα χαρώ πολύ να μοιραστείτε μαζί μου τις ιδέες, τα πάρτι και τις δημιουργίες σας αλλά και ότι άλλο θέλετε στέλνοντας μου email στο [email protected]

Δέσποινα σ΄ευχαριστώ!

 

Λευκή.

Αρχείο Blog