Για παραγγελίες άνω των €50, τα μεταφορικά (με Ελτά courier) είναι ΔΩΡΕΑΝ (ισχύει μόνο για την Ελλάδα)
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
RSS

Θέματα ιστολογίου από '2016' 'Μάρτιος'

Το δικο μου baby shower 💖
Το δικο μου baby shower 💖

Το σκεφτόμουν εδώ και λίγες εβδομάδες, να οργανώσω δηλαδή ένα baby shower κι αυτήν την φορά, θα ήταν το δικό μου.

Όπως είχα γράψει πέρυσι κι εδώ στο baby shower της καλής μου φιλής Τζουλιάνας, το baby shower είθισται να οργανώνεται από τις φίλες, κουμπάρες, αδερφές της εγκυμονούσας κοπέλας. Στην δική μου περίπτωση όμως, και κυρίως λόγω του χαρακτήρα αλλά και της επαγγελματικής μου διαστροφής, ήθελα να γίνουν όλα όπως το επιθυμούσα εγώ και σίγουρα οργανωμένα στην εντέλεια. Γι αυτό τον λόγο δεν το αποφάσιζα εύκολα. Δεν μπορούσα να επιλέξω θέμα, ημερομηνία και χώρο κι έτσι το ανέβαλλα συνεχώς.

Βέβαια δεν υπολόγιζα και σε όλες αυτές τις σκέψεις που έκανα και το γεγονός πως τον τελευταίο καιρό κουράζομαι πιο εύκολα, είχα πολύ δουλειά κι έτσι δεν ήξερα αν θα τα καταφέρω ή όχι, παρ'ολο που το ήθελα πάρα πολύ.

Δεν λένε όμως πως όταν κάτι το θέλεις πολύ, γίνεται; Και στην δική μου περίπτωση δεν συνομώτησε βέβαια το σύμπαν αλλά κάποιες καλές νεράιδες, που σκέφτηκαν να οργανώσουν μια τέτοια γιορτή για μένα. Σκόρπισαν παντού την μαγική τους χρυσόσκονη, έβαλαν όλη τους την αγάπη και διάθεση και το αποτέλεσμα ήταν ένα υπέροχο baby shower!

Μπορεί να μην συνηθίζεται, ακόμα τουλάχιστον, στην χώρα μας, να γιορτάζετε το baby shower. Και σίγουρα υπάρχουν πολλοί που δεν γνωρίζουν καν τι είναι και για ποιο λόγο γίνεται. Και παρ'όλο που είναι μια ξενόφερτη γιορτή, (γιατί δεν είναι μήπως το χριστουγεννιάτικο δέντρο και ο Αι-Βασίλης;) είναι μια πάρα πολύ ωραία ευκαιρία για να οργανώσουμε μια υπέροχη γιορτή και να δημιουργήσουμε όμορφες αναμνήσεις στην μέλλουσα μανούλα και το μωράκι της. 

Και είναι επίσης μια τέλεια αφορμή να μαζευτούν οι φίλες, να χαρίσουν χρήσιμα δωράκια για το μωράκι, να κουβεντιάσουν και να συμβουλεύσουν την μέλλουσα μανούλα.

Οι δικές μου νεράιδες λοιπόν αφού οργάνωσαν τα σχέδια τους, μελέτησαν την κάθε λεπτομέρεια και πήραν τις αποφάσεις τους, με ενημέρωσαν για την ημέρα και το μέρος που θα πραγματοποιούνταν το baby shower.

Το μόνο που με ρώτησαν ήταν αν έχω κάποιο συγκεκριμένο θέμα στο μυαλό μου κι εγώ το μόνο που τις είπα ήταν πως θα ήθελα να έχει πολλά χρώματα, να είναι χαριτωμένο και παιχνιδιάρικο.

Οι αρμοδιότητες και οι εργασίες μοιράστηκαν και οι νεράιδες ανέλαβαν δράση.

Δημιουργήθηκε πρώτα η πρόσκληση που στάλθηκε στους καλεσμένους ηλεκτρονικά.

Και με βάση τα σχέδια της πρόσκλησης, στήθηκε και όλο το σκηνικό του πάρτι.

Πολλά χρώματα, συννεφάκια και μπαλονάκια ήταν οι πρωταγωνιστές.


Χρησιμοποιήθηκαν τα πιάτα και τα ποτηράκια από την συλλογή της χαρούμενης τσαγιερίτσας Party Time, οι κεραμικές μας βάσεις σε όλα τα χρώματα για το σερβίρισμα των εδεσμάτων, ριγέ mint και κίτρινο χαρτοπετσέτες, λευκά pom poms σαν συννεφάκια, πολύχρωμες διακοσμητικές μπάλες, και μια γιρλάντα από μπαλόνια γράμματα με την λέξη BABY.

Όλα τα εκτυπώσιμα, την πρόσκληση, τα αυτοκόλλητα, την γιρλάντα, τα συννεφάκια και τα δωράκια που επιλέξαμε για τους καλεσμένους μας ήταν όλα δημιουργίες της ταλαντούχας (όπως άλλωστε έχω ξαναπεί) καλής μου νεράιδας, Μανουσένιας.

 

Τα μπισκοτάκια, cupcakes, cake pops, κέικ και τούρτα από την γλυκειά μου Μαρία, του Ντά-μαμά.

 

Και φυσικά η ιδέα και όλος ο συντονισμός και οργάνωση ανήκει στην αγαπημένη μου συνεργάτιδα και φίλη Στεφανία, από το I Do Events.

Επίσης όλες οι φωτογραφίες του πάρτι (όπως πάντα) από το αγαπημένο μου Arte di Tre.

Είστε όλες καταπληκτικές, σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

Για περισσότερες ιδέες για την οργάνωση ενός baby shower θα βρείτε και στο σχετικό μου πίνακα στο Pinterest αλλά μπορείτε να ρίξετε μια ματιά και στην πρόσφατη βιτρίνα μας.

Επίσης στις επόμενες εβδομάδες θα παραλάβουμε στο κατάστημά μας και μια ακόμα καινούρια συλλογή για baby shower.

Υ.Γ. Να σας υπενθυμίσω πως ο Μάρτης είναι ο μήνας των γενεθλίων της χαρούμενης τσαγιερίτσας. Θα γιορτάσουμε φέτος τα τρίτα μας γενέθλια 🎈🎂

Και μπορεί να μην οργανώσουμε κάποια γιορτούλα όπως πέρυσι, σίγουρα όμως θα έχουμε κάποια δωράκια για εσάς και σίγουρα θα σβήσουμε τα κεράκια μας.

Σας εύχομαι έναν υπέροχο μήνα!

Λευκή

Follow

Αρχείο Blog