Για παραγγελίες άνω των €50, τα μεταφορικά (με Ελτά courier) είναι ΔΩΡΕΑΝ (ισχύει μόνο για την Ελλάδα)
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
RSS

Θέματα ιστολογίου από '2018' 'Δεκέμβριος'

ΟΙ Βιτρίνες του 2018

Λίγες ώρες πριν καλοσωρίσουμε τη νένα χρονιά σκέφτομαι πως είναι μια καλή ευκαιρία να θυμηθούμε όλες τις θεματικές βιτρίνες του 2018 αλλά και τις θεματικές φωτογραφίσεις που κάναμε μέσα στην χρονιά. Χαίρομαι πολύ που οι ιδέες μας σας χαρίζουν έμπνευση για να δημιουργήσετε τα δικά σας μοναδικά πάρτι. Με τον ίδιο ενθουσιασμό θα το κάνουμε και την νέα χρονιά και σας υπόσχομαι να μοιραστούμε πολλές εντυπωσιακές κια πρωτότυπες ιδέες για πάρτι αλλά και για γάμο.

H πρώτη βιτρίνα του 2018 είχε θέμα το Λούνα πάρκ. Μια βιτρίνα που αγαπήσατε πολύ και την επιλέξατε για θέμα σε πολλά πάρτι σας.

Ο Μάρτιος είχε θέμα το αγωνιστικό αυτοκίνητο. Ταχύτητα, χρώμα και φινέτσα όλα μαζί σε ένα πάρτι.

 

Για το Πάσχα οργανώσαμε μια φωτογραφίση με θέμα το λαγουδάκi. Την συλλογή μας με θέμα το λαγουδάκι την επιλέξατε και για θέμα πρώτων γενεθλίων αλλά και για βάφτιση.

Απρίλιος και όλα αρχίζουν να παίρνουν χρώμα και ζωή. Τι καλύτερο από μια ακόμα φωτογράφιση με θέμα την αποκάλυψη του φίλου του μωρού σας. Ότι πιο όμορφο και ευχάριστο σε συνδυασμό με ένα πάρτι που θα μείνει σε όλους  αξέχαστο!

Μάιος είναι αφιερωμένος στο γάμο και η βιτρίνα μας διακοσμήθηκε με θέμα "I love you to the moon and back’’ σε χρώματα μπλε σκούρο με χρυσό.

Το baby shower πάρτι γίνεται όλο και πιο γνωστό στην Ελλάδα, οπότε και εμείς θέλαμε να σας βοηθήσουμε για το πως να κάνετε το τέλειο πάρτι για το μωράκι που περιμένετε να έρθει.

Ο επόμενος μήνας ο Ιούνιος έχει πρωταγωνίστρια τη πιο όμορφη γοργόνα.  

Κι επειδή το καλοκαίρι γίνονται και πολλά Bachelorette πάρτι, φροντίσαμε να ετοιμάσουμε και μια σχετική φωτογράφιση.

Φτάσαμε στον Ιούλιο και είναι πια καλοκαίρι. Ένα εξωτικό πάρτι με θέμα το Τουκάν είναι ότι καλύτερο για αυτή την εποχή.

Μετά από δυο μήνες ξεκούρασης έρχεται ο Οκτώβρης για να ξετρελαίνει τους μικρούς μας φίλους. Πάρτι με θέμα τους δεινοσαύρους. Έξυπνο, φαντασμαγορικό και αξέχαστο!

Ακολουθεί το Halloween πάρτι που τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερα πάρτι ετοιμάζονται για εκείνη την ημέρα.

Δεκέμβρης, ο τελευταίος και ο πιο όμορφος μήνας του χρόνου. Χριστουγεννιάτικη βιτρίνα, πολλά λαμπάκια και δώρα. 

Σας ευχόμαι Χρόνια Πολλά, καλές γιορτές και χαρούμενο το 2019 με πολλά πάρτι και όμορφες στιγμές με τους ανθρώπους σας.

Λευκή.

Ένα λαμπερό πάρτι για την παραμονή Πρωτοχρονιάς!

Μια ακόμη χρονιά φτάνει στο τέλος της και εμείς προετοιμαζόμαστε για την άφιξη της νέας χρονιάς που μας δίνει 365 καινούριες ευκαιρίες για γιορτή! Φορέστε λοιπόν τα καλά σας, βάλτε το πιο ζεστό σας χαμόγελο κι εμείς σας έχουμε ετοιμάσει πολλές ιδέες για να οργανώσετε το πιο εντυπωσιακό πάρτι για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς!

Τα μπαλόνια είναι ο πρωταγωνιστής μια τέτοιας γιορτής! Τα μπαλόνια με τη φράση happy new year είτε σε χρυσό είτε σε ασημί είναι η απαραίτητη προσθήκη στη πρωτοχρονιάτικη διακόσμηση! Το 2020 επίσης έχει την τιμητική του και μπορείτε να το στολίσετε είτε δίπλα στην είσοδο ή κοντά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο είτε σε κάποιο τοίχο. Το σετ μπαλόνια με τη φράση happy 2020 θα είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον. Η φράση cheers μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης μιας και οι ευχές και ο ήχος από το τσούγκρισμα των ποτηριών γεμίζουν τα σπίτια μας! Χρησιμοποιείστε τα μπαλόνια με κομφετί σε χρυσό ή ασημί χρώμα είτε με κομφετί σε σχήμα αστεριού για ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, τα οποία μπορείτε να συνδυάσετε με τα μπαλόνια σε σχήμα αστεριού. Μη φοβηθείτε να επιλέξετε για τη διακόσμηση το ιριδίζον χρώμα είτε σε μπαλόνια είτε σε διακοσμητική κουρτίνα με αστέρια καθώς αποτελεί μια από τις τελευταίες τάσεις.

Η διακοσμητική κουρτίνα με τα χρυσά αστέρια θα προσθέσει την απαραίτητη λάμψη στο πάρτι σας! Και αν θέλετε ακόμη περισσότερες επιλογές οι γιρλάντες με τα γράμματα σε pastel ή μαύρο όπως και τα lightbox  είναι πολύ ωραίες ιδέες για να γράψετε τις δικές σας ευχές.

Όσο για το στολισμό του τραπεζιού το χρυσό κυριαρχεί! Πρωτοτυπήστε με ένα runner φτιαγμένο από τουρτοδανδέλες σε χρυσό-λευκό ή με το τραπεζομάντηλο σε λευκό χρυσό χρώμα και σκορπίστε στο τραπέζι τα χρυσά κομφετί happy new year. Οι κάρτες καλεσμένων είναι μια όμορφη προσθήκη για την οργάνωση του τραπεζιού σας αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και σαν κάρτες ευχών για κάθε καλεσμένο.

Χρυσά πιάτα για το φαγητό σε σχήμα έλατου και αστεριού σε συνδυασμό με χρυσά ποτήρια. Εάν χρησιμοποιήσετε γυάλινα ποτήρια χαρίστε τους έξτρα λάμψη με τα χρυσά καλαμάκια ή τα καλαμάκια ριγέ λευκό χρυσό ή λευκό ασημί. Ένας άλλος τρόπος για να στολίσετε τα ποτήρια σας είναι τα αυτοκόλλητα σε σχήμα αστεριού σε χρυσό ή ασημί. Όσο για τις χαρτοπετσέτες καμία δε θα ταίριαζε καλύτερα από τις λευκές με τα χρυσά αστέρια!

Οι βάσεις από μελαμίνη μπορούν να διακοσμήσουν το τραπέζι σας με τα γλυκά και αλμυρά εδέσματα. Αν ετοιμάσετε μπουφέ μπορείτε να ψήσετε μέσα στις χρυσό ριγέ θήκες ατομικά σουφλέ για τους καλεσμένους σας. Να χρησιμοποιήσετε τα toppers με τα χρυσά αστεράκια για να διακοσμήσετε τα snacks σας και φυσικά το topper happy new year για τη βασιλόπιτα! Για τους μικρούς σας καλεσμένους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συλλογή με τον Αη Βασίλη που σίγουρα θα λατρέψουν! Και φυσικά λίγα λαμπάκια ακόμη να περιτριγυρίζουν το γιορτινό σας τραπέζι. Διαλέξτε ανάμεσα σε led, σε σχήμα δέντρου και σε σχήμα κουκουναριού.

Απαραίτητο αξεσουάρ για μικρούς και μεγάλους η στέκα happy new year αλλά και τα καπελάκια. Όσο για τη μεγάλη στιγμή ο εκτοξευτήρας είτε με χρυσά αστέρια είτε σε ασημί χρώμα είτε και πολύχρωμος θα κάνει την αλλαγή του χρόνου ακόμα πιο μαγική!

Από εμένα 2019 και ακόμα περισσότερες ευχές για μια χρονιά γεμάτη ευτυχισμένες στιγμές……

 

Λευκή. 

Βιτρίνα-Χριστούγεννα 2018

H Χριστουγεννιάτικη βιτρίνα μας φέτος φιλοξενεί τη συλλογή μας με το ταρανδάκι και τους υπέροχους φίλους του. Για ένα παιδικό χριστουγεννιάτικο πάρτι που θα ξετρελάνει σίγουρα μικρούς και μεγάλους.

Ήθελα πολύ να είναι χαρούμενη η βιτρίνα μας και αφιερωμένη στα παιδιά που τόσο πολύ χαίρονται με τα Χριστούγεννα και μαζί τους ανακαλύπτουμε κι εμείς τη χαρά και τη μαγεία των γιορτών.

Φαντάστηκα ένα τοπίο χιονίσμενο με έλατα κι ένα χώρο όπου μικροί και μεγάλοι θα διασκέδαζαν και θα περνούσαν υπέροχα μαζί. 

Γι αυτό το λόγο δημιουργήσαμε δυο σκηνικά.

Στη μεγάλη βιτρίνα μας κατασκευάσαμε ένα stand με γλυκά. Άλλωστε σε ποιον δεν αρέσουν τα γλυκά; Το stand περιλαμβάνει λαχταριστά Χριστουγεννιάτικα κέϊκ στολισμένα με πολύ όμορφα διακοσμητικά sticks, μπισκότα, cupcakes και τούρτες τις οποίες μας έφτιαξε η @Natashassweetcorner και φυσικά  ζεστή σοκολάτα σερβίρεται στα χάρτινα ποτηράκια από τη συλλογή μας με το ταρανδάκι με κόκκινα ριγέ χάρτινα καλαμάκια.

Διακοσμήσαμε επίσης το stand με θήκες για pop corn σε ριγέ κόκκινο γεμίζοντας τες με διάφορα γλυκίσματα, τοποθετήσαμε ανάμεσα στα γλυκά  διάφορα props από το χριστουγεννιάτικο photo booth και σκορπίσαμε κομφετί merry christmas

 

Δεξιά και αριστερά κρεμάσαμε τις γιρλάντες με τα λευκά pom poms να πέφτουν σαν χιόνι και τις χάρτινες λευκές βεντάλιες σαν χιονονιφάδες. Δίπλα ακριβώς στο sweet stand τοποθετήσαμε δεντράκια και διακοσμήσαμε με κόκκινες και άσπρες χάρτινες μπάλες. Τοποθετήσαμε μια πράσινη γιρλάντα στο κάτω μέρος της βιτρίνας μας με λαμπάκια κι όπως σε κάθε σπίτι έτσι και εμείς διακοσμήσαμε στο τζάμι μας τα αυτοκόλλητα από τη συλλογή μας με το Χριστουγεννιάτικο τοπίο.

Το δεύτερο σκηνικό στήθηκε στη μικρή μας βιτρίνα.

Δημιουργήσαμε ένα gift stand για να μπορεί όποιος θέλει να επιλέξει από τη μεγάλη ποικιλία μας σε υλικά συσκευασίας όπως χάρτινες σακούλες για δωράκια, κορδέλες, αυτοκόλλητα, καρτελάκια δώρου, σφραγίδες και να ετοιμάσει μόνος του τα δώρα που θέλει να χαρίσει στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Οι χάρτινες σακούλες Merry Christmas είναι μια πολλή ωραία ιδέα για να βάλετε μέσα κάποιο δωράκι ή ακόμα και γλυκά και να τα χαρίσετε στους αγαπημένους σας. 

Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απλά κουτιά κράφτ και να τα στολίσετε  με αυτοκόλλητες ταινίες, κορδέλες σε κόκκινο και πράσινο χρώμα και με καρτελάκια για τα δώρα, ακόμα και με σφραγίδες και αυτοκόλλητα.

Το stand το στολίσαμε επίσης με τα led φωτάκια σε σχήμα δέντρου. Η γιρλάντα με τα πολύχρωμα pom poms μας ταίριαζε απόλυτα για αυτό και την κολλήσαμε στο πάνω μέρος του stand. 

Εύχομαι Καλά Χριστούγεννα σε όλους σας!

Λευκή.

Ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης 2018

Ο Δεκέμβρης έχει ήδη φτάσει και εμείς  στη χαρούμενη τσαγιερίτσα ανυπομονούμε για τα Χριστούγεννα γιατί λατρεύουμε το γιορτινό κλίμα, τα οικογενειακά τραπέζια, τις συγκεντρώσεις με φίλους και φυσικά τις εκπλήξεις και τα δωράκια! Έτσι, λοιπόν φέτος όπως και κάθε χρόνο ετοιμάσαμε ένα ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης με δωράκια για εσάς που μας επισκέπτεστε από το κατάστημα μας.

Φέτος, οι επιλογές στα ημερολόγια αντίστροφης μέτρησης ήταν περισσότερες από πέρυσι. Φάκελοι, δεντράκια αλλά και χαριτωμένα ταρανδάκια ήρθαν για να φιλοξενήσουν τις μικρές εκπλήξεις του Δεκεμβρίου μέχρι τα Χριστούγεννα. Για εσάς όμως επέλεξα να ετοιμάσω το πιο πρωτότυπο! Διάλεξα 25 δωράκια από τη χαρούμενη τσαγιερίτσα, τα σημείωσα μέσα στους κύκλους του ημερολογίου και τα «έκρυψα» με τα αυτοκόλλητα σχηματίζοντας ένα εντυπωσιακό χρυσό δέντρο. Το πιο συναρπαστικό είναι ότι αυτό το ημερολόγιο δεν έχει αριθμούς! Οπότε όποιος κάνει την πρώτη αγορά της ημέρας από το φυσικό μας κατάστημα στην Αναλήψεως 16 θα επιλέξει ποιο αυτοκόλλητο θέλει να ξύσει για να αποκαλύψει το δώρο του!

Αν βέβαια θέλετε να ετοιμάσετε οι ίδιοι το ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης μπορείτε να πάρετε ιδέες από τα πρώτα τρία ημερολόγια που είχαμε ετοιμάσει τις προηγούμενες χρονιές εδώ.

Μια όμορφη ιδέα που θα κάνει τα αγαπημένα σας πρόσωπα να ξυπνούν κάθε πρωϊ με ανυπομονησία!

Αλλά και μια ιδιαίτερη ιδέα για σχολεία, φροντιστήρια, εταιρίες και καταστήματα. Χαρίστε μικρά δωράκια και γεμίσετε αυτές τις μέρες με αγκαλιές και χαμόγελα.

Σας περιμένω από κοντά να μοιραστούμε έναν γιορτινό Δεκέμβρη!

 

Αρχείο Blog