Για παραγγελίες άνω των €50, τα μεταφορικά (με Ελτά courier) είναι ΔΩΡΕΑΝ (ισχύει μόνο για την Ελλάδα)
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
RSS

Θέματα ιστολογίου από '2014' 'Δεκέμβριος'

Χριστουγεννιατικες Εκπτωσεις

Η χαρούμενη τσαγιερίτσα φόρεσε και φέτος το κόκκινο σκουφάκι της και αποφάσισε να βοηθήσει το έργο του Αη Βασίλη και να μοιράσει κι εκείνη δώρα...σε εσάς του αγαπημένους φίλους, συνεργάτες και ανθρώπους που την εμπιστεύστε και της δείχνετε την αγάπη σας!!!

Από σήμερα και μέχρι την Δευτέρα 22/12 στις 23:59 χρησιμοποιώντας τον εκπτωτικό κωδικό xmas14 θα έχετε 20% έκπτωση σε όλες τις Χριστουγεννιάτικες συλλογές μας (Christmas Red, Merry and Bright, Golden Stars, Gift Wrapping, Christmas decoration)
Η έκπτωση θα υπολογίζεται στην ολοκλήρωση αγοράς. Εξαιρούνται τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής.

Αυτές τις μέρες μοιράστε χαμόγελα, αγκαλιές, αγάπη, δώρα και φροντίδα χωρίς σκέψεις και χωρίς δισταγμούς...
Απλά μοιραστείτε...


Λευκή.

Ημερολογιο Αντιστροφης Μετρησης 2014
Ημερολογιο Αντιστροφης Μετρησης 2014

 

Καλό μήνα σε όλους!

Εύχομαι να είναι πολύ όμορφος και γιορτινός αυτός ο μήνας!!! Σήμερα ξεκινά κι επίσημα η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα....και το διαδίκτυο έχει πραγματικά πλημμυρίσει από απίθανες ιδέες για advent calendars…. Ένα έθιμο που παρόλο που δεν είναι ελληνικό...αγαπήθηκε όμως τον τελευταίο καιρό πολύ από τις μανούλες και όλο και περισσσότερες κάθε χρόνο φτιάχνουν τα δικά τους ημερολόγια για τα παιδάκια τους....

Τα παιδιά χαίρονται γιατί κάθε μέρα μια μικρή εκπληξούλα τους περιμένει μέχρι τα Χριστούγεννα..και οι μανούλες βάζουν τον καλύτερο τους εαυτό για να δημιουργήσουν κάτι πρωτότυπο και ξεχωριστό. Διαφορετικά υλικά, τεχνικές, μικρά δωράκια, δραστηριότητες και πολύ μεράκι είναι τα υλικά που χρειάζεστε. Έχω δει τόσο όμορφα ημερολόγια από φίλες bloggers τις τελευταίες μέρες που πραγματικά έχω ενθουσιαστεί...Μπορείτε να δείτε εδώ της Λίτσας, της Βέρας και της Κατερίνας. Μπράβο κορίτσια είστε καταπληκτικές...

Φέτος που η χαρούμενη τσαγιερίτσα απέκτησε το δικό της χώρο.. σκεφτόμουν να φτιάξω κι εγώ ένα ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης. Αφού άλλαξα πάνω από τρεις φορές γνώμη και αφού είδα τόσο υπέροχες ιδέες , αποφάσισα να κάνω κάτι απλό.  Ένα ημερολόγιο από χάρτινα ποτηράκια και αυτοκόλλητα μαυροπίνακα.

 

 

Από κάθε ποτηράκι έκοψα το περίγραμμα γύρω γύρω και μετά έκανα στο καθένα μερικές ψαλιδιές παράλληλες και με μικρή απόσταση μεταξύ τους. Έπειτα λύγισα τις εγκοπές αυτές και κλείνοντάς τες προς το κέντρο του ποτηριού δημιουργήθηκε ένα κουτάκι. Έγραψα στα αυτοκόλλητα τους αριθμούς και κόλλησα από ένα σε κάθε κουτάκι.... Όμως δεν άφησα έτσι άδεια τα κουτάκια...Όπως έγραψα πριν λίγες μέρες στο instagram... τα κουτάκια αυτά κρύβουν μικρές εκπληξούλες... Για κάθε ημέρα του μήνα και για κάθε πρώτη αγορά που θα πραγματοποιείτε στον νέο μας χώρο, θα υπάρχει στο αντίστοιχο κουτάκι ένα μικρό δωράκι από το Happy Teapot.

 

 

Θα σας περιμένουμε με πολύ χαρά και για εσάς που βρίσκεστε στην πόλη μας είναι μια ακόμη ευκαιρία να μας επισκεφθείτε και να γνωριστούμε από κοντά.

Επίσης θα ήθελα να σας υπενθυμίσω πως καλό θα ήταν να μην αφήσετε τις αγορές σας που αφορούν τα χριστουγεννιάτικα είδη για τις τελευταίες μέρες, γιατί θα είναι δύσκολο να επαναληφθούν κάποιοι κωδικοί με χριστουγεννιάτικα θέματα.

Εύχομαι ο Δεκέμβρης να είναι γεμάτος από γλυκές στιγμές, όμορφες μυρωδιές, πολύ αγάπη, μοίρασμα και φροντίδα!!! Και να μην αφήσετε τίποτα άσχημο να σας χαλάσει την γιορτινή σας διάθεση.


Να περνάτε όμορφα.

Λευκή.

 

Αρχείο Blog