Για παραγγελίες άνω των €50, τα μεταφορικά (με Ελτά courier) είναι ΔΩΡΕΑΝ (ισχύει μόνο για την Ελλάδα)
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
RSS

Θέματα ιστολογίου από '2018' 'Οκτώβριος'

Βιτρίνα-Θέμα Halloween

Η γιορτή του Halloween γίνεται όλο και πιο δημοφιλές τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας.  Ήρθε λοιπόν η εποχή που οι νυχτερίδες, οι αράχνες και οι μάγισσες με τα σκουπόξυλα πρωταγωνιστούν στη διακόσμηση. Οι κολοκύθες στολίζονται και τα παιδιά τρέχουν από σπίτι σε σπίτι για το ξακουστό "trick or treat". Αν κάτι τέτοιο θα ήθελες πολύ να ήταν πραγματικότητα και όχι ένας απλός μύθος μπορείς να κάνεις το πάρτι σου να μοιάζει με αληθινό. Γι αυτό ήμαστε εμείς εδώ, για να σου δώσουμε μερικές ιδέες για ένα πετυχημένο Halloween πάρτι.

Η διακόσμηση του πάρτι σου μπορεί να αποτελείται από ένα φεγγάρι, λίγα αστέρια, φαντάσματα, νυχτερίδες κρεμασμένες από τα παράθυρα ή μέσα στο τζάκι, μια μάγισσα με την μαγική της σκούπα και παρέα με την αγαπημένη της μαύρη γάτα. Ποτήρια γεμάτα με "μαγικά φίλτρα" έτοιμα να κάνουν θαύματα και δίπλα κουλουράκια σε σχήμα καπέλου, σκούπας, νυχτερίδας, αστεριών. 

Αν έχεις γενέθλια τον Οκτώβριο και ειδικά τις τελευταίες μέρες του μπορείς να οργανώσεις ένα πάρτι με θέμα Halloween. Ακόμα κι ένα παιδικό πάρτι με θέμα τη μαγισσούλα. Εάν πάλι διδάσκεις Αγγλικά σε κάποιο σχολείο ή φροντιστήριο μπορείς να οργανώσεις μια μικρή γιορτούλα για τους μαθητές σου.

Στη νέα μας συλλογή με θέμα Halloween κυριαρχούν το μώβ και το μαύρο μαύρο χρώμα με ιριδίζοντα στοιχεία. Για τη διακόσμηση της βιτρίνας μας χρησιμοποιήσαμε χάρτινες βεντάλιες, γιρλάντες, ποτήρια ,πιάτα, χαρτοπετσέτες, θήκες για cupcakes και popcorn, photobooth, καλαμάκια, διακοσμητική κουρτίνα, συνθετικό ιστό και κομφετί.

Στο πίσω μέρος του τραπεζιού τοποθετήσαμε αρχικά ένα μαύρο ύφασμα και από πάνω του κρεμάσαμε την ασημένια διακοσμητική κουρτίνα δημιουργώντας έντονη αντίθεση και χαρίζοντας λάμψη. Εμείς χρησιμοποιήσαμε δυο κουρτίνες μαζί για καλύτερο αποτέλεσμα. Μπορείτε να κρεμάσετε ή να κολλήσετε μαύρες και μωβ βεντάλιες στο επάνω μέρος της κουρτίνας ή από τις άκρες. 

Το τραπέζι μας διακοσμήθηκε με ύφασμα μωβ, φυσικά εσείς μπορείτε να τοποθετήσετε και τραπεζομάντηλο σε χρώμα μαύρο ή μωβ. Στο μπροστινό μέρος τοποθετήσαμε την γιρλάντα με τις νυχτερίδες ή εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε την γιρλάντα SPOOKY , είναι το ίδιο "τρομακτική". Ανοίξαμε και απλώσαμε σε αρκετή επιφάνεια του τραπεζιού τον συνθετικό ιστό έτσι ώστε να φανεί ότι πέρασαν από εκεί οι "γλυκές" ταραντούλες. Χαρτοπετσέτες σε σχήμα καπέλου μάγισσας διακόσμησαν το τραπέζι μας, φυσικά και πάλι υπάρχουν εναλλακτικές προτάσεις όπως οι χαρτοπετσέτες σε σχήμα νυχτερίδας ή οι χαρτοπετσέτες Halloween. Δεξιά και αριστερά τοποθετήσαμε τα χάρτινα ποτήρια της συλλογής με την υπέροχη μωβ φούντα και ιριδίζοντα χάρτινα καλαμάκια για ακόμα περισσότερη λάμψη. Επίσης διάφορα κεριά σε ότι χρώμα σας αρέσουν μπορούν να διακοσμήσουν το τραπέζι σας.

Τα γλυκά στο μυστηριώδες τραπέζι μας τα ετοίμασε η Νατάσα από το Natasha's sweet corner. Την υπέροχη τούρτα με τη μαγισσούλα η οποία τοποθετήθηκε σε μαύρη μεγάλη βάση. Τα cupcakes τα οποία εφαρμόσαμε στις ειδικές ασπρόμαυρες θήκες και τα λαχταριστά μπισκότα σε σχήμα καπέλου τα οποία διακόσμησαν επίσης την λευκή μικρή βάση από μελαμίνη. Τα μπισκότα μας συνοδεύουν διάφανα μπουκαλάκια τα οποία γεμίσαμε με γάλα και σχηματίσαμε τα ματιά και το στόμα για να μοιάζουν με φαντάσμα. 

Αριστερά από το κεντρικό μας τραπέζι τοποθετήσαμε διάφορα props από το photo booth της συλλογής μας. Το γλυκό φαντασματάκι και την έκφραση "BOOO". Και επειδή μεγάλοι και μικροί λατρεύουν στα πάρτι τα πατατάκια, εμείς βρήκαμε πατατάκια Halloween σε σχήμα φαντάσματος και νυχτερίδας και γεμίσαμε τις ασπρόμαυρες θήκες για popcorn. Απλώσαμε και λίγο συνθετικό ιστό διότι δεν θα μπορούσε να λείπει από κει η μικρή μας "ταραντούλα"!

Στα δεξιά κατασκευάσαμε μια μαγισσούλα με την γάτα της οι οποίες είναι οι οικοδέσποινες του πάρτι μας . Σε ένα τοίχο τοποθετήσαμε τα πιάτα μας σε σχήμα νυχτερίδας για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.


Φυσικά από τα πάρτι μας δεν λείπουν τα μπαλόνια. Φουσκώσαμε μπαλόνια με κομφετί νυχτερίδας στο εσωτερικό και τα τοποθετήσαμε δεξιά και αριστερά από την κουρτίνα μας. Μπαλόνια marble, χάρτινες βεντάλιες και μπάλες τοποθετήθηκαν στο χώρο. Κομφετί με φαντασματάκια ή κολοκύθες σκορπίσαμε σε κάθε επιφάνεια. Πάνω από το τραπέζι κρεμάσαμε κι ένα χαριτωμένο διακοσμητικό φάντασμα. Δεν θα μπορούσε όμως να λείπει από τη διακόσμηση και το lightbox με την χαρακτηριστική φράση "trick or treat" από το πάρτι μας.

Αφού όλα είναι έτοιμα το μόνο που χρειάζεται τώρα είναι λίγο μουσική και LET'S PARTY WITCHES!!!

Λευκή

 

 

 

Βιτρίνα-Θέμα για πάρτι Δεινόσαυροι

Τα παιδιά αγαπούν τους δεινόσαυρους! Αυτό είναι δεδομένο. Έτσι αν σκέφτεστε να οργανώσετε ένα πάρτι γενεθλίων με θέμα τους δεινόσαυρους ή ακόμα και μια βάφτιση, υπάρχουν πολλές διασκεδαστικές και δημιουργικές ιδέες τόσο για μικρά όσο και για μεγάλα παιδιά.

Μπορείτε να προσαρμόσετε το θέμα του πάρτι σας, για τα μικρά παιδιά ώστε να μην είναι οι δεινόσαυροι τόσο τρομακτικοί αλλά και να χρησιμοποιήσετε περισσότερα χρώματα στη διακόσμηση. Ενώ για τα μεγαλύτερα παιδιά η διακόσμηση μπορεί να είναι πιο ρεαλιστική.

Η νέα μας συλλογή για πάρτι με θέμα τους δεινόσαυρους αποτελείται από έντονα χρώματα και γεωμετρικά σχέδια. Περιλαμβάνει χάρτινα πιάτα, ποτήρια, χαρτοπετσέτες, γιρλάντα, κομφετί, πρωτότυπες προσκλήσεις για πάρτισετ μπαλόνια και κεράκια για τούρτα.

Για τη βιτρίνα μας επιλέξαμε τα πολλά κι έντονα χρώματα γιατί μας αρέσουν πολύ αλλά και γιατί θέλαμε να έχει πιο χαρούμενο ύφος.

Όλες τις ιδέες διακόσμησης που χρησιμοποιήσαμε στη βιτρίνα μας θα σας τις παρουσιάσω αναλυτικά παρακάτω για να εμπνευστείτε και να δημιουργήσετε το δικό σας μοναδικό πάρτι.

Ιδέα για πάρτι με θέμα τους δεινόσαυρους #1: Πίσω από το τραπέζι της βιτρίνας μας τοποθετήσαμε (ξετυλίξαμε) κάθετα δυο ρολά από συνθετικά φύλλα όπως αυτά που χρησιμοποιούνται στις βεράντες των σπιτιών και τα βρίσκουμε σε μεγάλα πολυκαταστήματα  με είδη κήπου. Εσείς μπορείτε να τοποθετήσετε ακόμη κι ένα ρολό οριζόντια στο τοίχο σας πίσω από το τραπέζι με τα κεράσματα.

Ιδέα για πάρτι με θέμα τους δεινόσαυρους #2 : Φουσκώσαμε πολλά χρωματιστά μπαλόνια και τα τοποθετήσαμε ένα-ένα σε ένα σύρμα για να σχηματίσουμε μια γιρλάντα από μπαλόνια, την οποία διακοσμήσαμε στη δεξιά γωνιά της βιτρίνας. Μπορείτε να συνδυάστε και το σετ με τα μπαλόνια με τους δεινόσαυρους της συλλογής. Τα μπαλόνια δημιουργούν πάντα ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα γι’ αυτό μη παραλείπετε να τα χρησιμοποιείτε στη διακόσμηση του πάρτι σας. Τα παιδιά χαίροντα πάρα πολύ με τα μπαλόνια και διασκεδάζουν με αυτά.

Ιδέα για πάρτι με θέμα τους δεινόσαυρους #3: Σχηματίσαμε με τα μπαλόνια foil γράμματα σε χρυσό τη φράση RAWR (επιφώνημα δεινόσαυρου) και την τοποθετήσαμε ως γιρλάντα στο πίσω μέρος του τραπεζιού. Εσείς μπορείτε να την τοποθετήσετε και μπροστά από το τραπέζι ή να χρησιμοποιήσετε τα μπαλόνια foil γράμματα των 90εκ. για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Ιδέα για πάρτι με θέμα τους δεινόσαυρους #4: Το τραπέζι μας διακοσμήθηκε με τραπεζομάντηλο από λινάτσα και τοποθετήσαμε μπροστά τη γιρλάντα με τους δεινόσαυρους. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τη γιρλάντα με τη φράση Dinoparty.

Ιδέα για πάρτι με θέμα τους δεινόσαυρους #5: Τα γλυκά στη βιτρίνα μας είναι από την Πέπη Μπέζα και το Pepi Beza Boutique Baking. Μας έφτιαξε μια εντυπωσιακή τούρτα που ταιριάζει στο ύφος της συλλογής μας και μπισκότα σε σχήμα δεινοσαυράκια. Τα μπισκοτάκια τα τοποθετήσαμε σε δυο βάσεις, τις οποίες τοποθετήσαμε τη μικρότερη πάνω στη μεγαλύτερη. Θρυμματίσαμε μπισκότα και πάνω τους βάλαμε τα μπισκότα δεινοσαυράκια και μερικά σοκολατένια αυγά (τα γνωστά του εμπορίου, που αγαπούν τα παιδιά).

Ιδέα για πάρτι με θέμα τους δεινόσαυρους #6: Στα παιδιά αρέσει πολύ και το ποπ κορν και δεν θα μπορούσε να λείπει από κανένα πάρτι. Χρησιμοποίησαμε τις θήκες για ποπ κορν ριγέ κόκκινο και τις διακοσμήσαμε με τα sticks δεινοσαύρων.

Ιδέα για πάρτι με θέμα τους δεινόσαυρους #7 : Πολύ δημοφιλή το τελευταίο καιρό είναι και τα donuts στα πάρτι, τα οποία  διακοσμήσαμε στα ειδικά stands για donuts που μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα μας. Υπάρχουν δυο διαφορετικά stands. Μια μονή συσκευασία σε λευκό χρώμα και η δεύτερη είναι διπλή σε kraft χρώμα.

 

Ιδέα για πάρτι με θέμα τους δεινόσαυρους #8 : Για τους χυμούς και τα αναψυκτικά, τα χάρτινα ποτήρια της συλλογής είναι ιδανικά. Τα διακοσμήσαμε με χάρτινα καλαμάκια σε ριγέ κόκκινο χρώμα.

Ιδέα για πάρτι με θέμα τους δεινόσαυρους #9: Οι προσκλήσεις για πάρτι που περιλαμβάνει η συλλογή είναι σε σχήμα δεινοσαύρων. Μοιράστε τις προσκλήσεις στους καλεσμένους σας και εντυπωσιάστε τους.

Ιδέα για πάρτι με θέμα τους δεινόσαυρους #10: Σκορπίστε τα κομφετί της συλλογής είτε πάνω στο τραπέζι είτε μέσα στα σακουλάκια με τα δωράκια που θα χαρίσετε στους μικρούς σας καλεσμένους. Ιδέες για δωράκια μπορείτε να βρείτε εδώ.


 Λευκή.

Αρχείο Blog