Για παραγγελίες άνω των 80€, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ!
Μπορείς να παραλάβεις την παραγγελία σου ανέπαφα
Αναζήτηση
Filters
Κλείσιμο

Βιτρίνα-Θέμα για πάρτι Δεινόσαυροι

Τα παιδιά αγαπούν τους δεινόσαυρους! Αυτό είναι δεδομένο. Έτσι αν σκέφτεστε να οργανώσετε ένα πάρτι γενεθλίων με θέμα τους δεινόσαυρους ή ακόμα και μια βάφτιση, υπάρχουν πολλές διασκεδαστικές και δημιουργικές ιδέες τόσο για μικρά όσο και για μεγάλα παιδιά.

Μπορείτε να προσαρμόσετε το θέμα του πάρτι σας, για τα μικρά παιδιά ώστε να μην είναι οι δεινόσαυροι τόσο τρομακτικοί αλλά και να χρησιμοποιήσετε περισσότερα χρώματα στη διακόσμηση. Ενώ για τα μεγαλύτερα παιδιά η διακόσμηση μπορεί να είναι πιο ρεαλιστική.

Η νέα μας συλλογή για πάρτι με θέμα τους δεινόσαυρους αποτελείται από έντονα χρώματα και γεωμετρικά σχέδια. Περιλαμβάνει χάρτινα πιάτα, ποτήρια, χαρτοπετσέτες, γιρλάντα, κομφετί, πρωτότυπες προσκλήσεις για πάρτισετ μπαλόνια και κεράκια για τούρτα.

Για τη βιτρίνα μας επιλέξαμε τα πολλά κι έντονα χρώματα γιατί μας αρέσουν πολύ αλλά και γιατί θέλαμε να έχει πιο χαρούμενο ύφος.

Όλες τις ιδέες διακόσμησης που χρησιμοποιήσαμε στη βιτρίνα μας θα σας τις παρουσιάσω αναλυτικά παρακάτω για να εμπνευστείτε και να δημιουργήσετε το δικό σας μοναδικό πάρτι.

Ιδέα για πάρτι με θέμα τους δεινόσαυρους #1: Πίσω από το τραπέζι της βιτρίνας μας τοποθετήσαμε (ξετυλίξαμε) κάθετα δυο ρολά από συνθετικά φύλλα όπως αυτά που χρησιμοποιούνται στις βεράντες των σπιτιών και τα βρίσκουμε σε μεγάλα πολυκαταστήματα  με είδη κήπου. Εσείς μπορείτε να τοποθετήσετε ακόμη κι ένα ρολό οριζόντια στο τοίχο σας πίσω από το τραπέζι με τα κεράσματα.

Ιδέα για πάρτι με θέμα τους δεινόσαυρους #2 : Φουσκώσαμε πολλά χρωματιστά μπαλόνια και τα τοποθετήσαμε ένα-ένα σε ένα σύρμα για να σχηματίσουμε μια γιρλάντα από μπαλόνια, την οποία διακοσμήσαμε στη δεξιά γωνιά της βιτρίνας. Μπορείτε να συνδυάστε και το σετ με τα μπαλόνια με τους δεινόσαυρους της συλλογής. Τα μπαλόνια δημιουργούν πάντα ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα γι’ αυτό μη παραλείπετε να τα χρησιμοποιείτε στη διακόσμηση του πάρτι σας. Τα παιδιά χαίροντα πάρα πολύ με τα μπαλόνια και διασκεδάζουν με αυτά.

Ιδέα για πάρτι με θέμα τους δεινόσαυρους #3: Σχηματίσαμε με τα μπαλόνια foil γράμματα σε χρυσό τη φράση RAWR (επιφώνημα δεινόσαυρου) και την τοποθετήσαμε ως γιρλάντα στο πίσω μέρος του τραπεζιού. Εσείς μπορείτε να την τοποθετήσετε και μπροστά από το τραπέζι ή να χρησιμοποιήσετε τα μπαλόνια foil γράμματα των 90εκ. για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Ιδέα για πάρτι με θέμα τους δεινόσαυρους #4: Το τραπέζι μας διακοσμήθηκε με τραπεζομάντηλο από λινάτσα και τοποθετήσαμε μπροστά τη γιρλάντα με τους δεινόσαυρους. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τη γιρλάντα με τη φράση Dinoparty.

Ιδέα για πάρτι με θέμα τους δεινόσαυρους #5: Τα γλυκά στη βιτρίνα μας είναι από την Πέπη Μπέζα και το Pepi Beza Boutique Baking. Μας έφτιαξε μια εντυπωσιακή τούρτα που ταιριάζει στο ύφος της συλλογής μας και μπισκότα σε σχήμα δεινοσαυράκια. Τα μπισκοτάκια τα τοποθετήσαμε σε δυο βάσεις, τις οποίες τοποθετήσαμε τη μικρότερη πάνω στη μεγαλύτερη. Θρυμματίσαμε μπισκότα και πάνω τους βάλαμε τα μπισκότα δεινοσαυράκια και μερικά σοκολατένια αυγά (τα γνωστά του εμπορίου, που αγαπούν τα παιδιά).

Ιδέα για πάρτι με θέμα τους δεινόσαυρους #6: Στα παιδιά αρέσει πολύ και το ποπ κορν και δεν θα μπορούσε να λείπει από κανένα πάρτι. Χρησιμοποίησαμε τις θήκες για ποπ κορν ριγέ κόκκινο και τις διακοσμήσαμε με τα sticks δεινοσαύρων.

Ιδέα για πάρτι με θέμα τους δεινόσαυρους #7 : Πολύ δημοφιλή το τελευταίο καιρό είναι και τα donuts στα πάρτι, τα οποία  διακοσμήσαμε στα ειδικά stands για donuts που μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα μας. Υπάρχουν δυο διαφορετικά stands. Μια μονή συσκευασία σε λευκό χρώμα και η δεύτερη είναι διπλή σε kraft χρώμα.

 

Ιδέα για πάρτι με θέμα τους δεινόσαυρους #8 : Για τους χυμούς και τα αναψυκτικά, τα χάρτινα ποτήρια της συλλογής είναι ιδανικά. Τα διακοσμήσαμε με χάρτινα καλαμάκια σε ριγέ κόκκινο χρώμα.

Ιδέα για πάρτι με θέμα τους δεινόσαυρους #9: Οι προσκλήσεις για πάρτι που περιλαμβάνει η συλλογή είναι σε σχήμα δεινοσαύρων. Μοιράστε τις προσκλήσεις στους καλεσμένους σας και εντυπωσιάστε τους.

Ιδέα για πάρτι με θέμα τους δεινόσαυρους #10: Σκορπίστε τα κομφετί της συλλογής είτε πάνω στο τραπέζι είτε μέσα στα σακουλάκια με τα δωράκια που θα χαρίσετε στους μικρούς σας καλεσμένους. Ιδέες για δωράκια μπορείτε να βρείτε εδώ.


 Λευκή.

Αφήστε το σχόλιό σας
Εγγραφείτε στο Νewsletter μας