Για παραγγελίες άνω των 80€, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ!
Μπορείς να παραλάβεις την παραγγελία σου ανέπαφα
Αναζήτηση
Filters
Κλείσιμο

Ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης 2018

Ο Δεκέμβρης έχει ήδη φτάσει και εμείς  στη χαρούμενη τσαγιερίτσα ανυπομονούμε για τα Χριστούγεννα γιατί λατρεύουμε το γιορτινό κλίμα, τα οικογενειακά τραπέζια, τις συγκεντρώσεις με φίλους και φυσικά τις εκπλήξεις και τα δωράκια! Έτσι, λοιπόν φέτος όπως και κάθε χρόνο ετοιμάσαμε ένα ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης με δωράκια για εσάς που μας επισκέπτεστε από το κατάστημα μας.

Φέτος, οι επιλογές στα ημερολόγια αντίστροφης μέτρησης ήταν περισσότερες από πέρυσι. Φάκελοι, δεντράκια αλλά και χαριτωμένα ταρανδάκια ήρθαν για να φιλοξενήσουν τις μικρές εκπλήξεις του Δεκεμβρίου μέχρι τα Χριστούγεννα. Για εσάς όμως επέλεξα να ετοιμάσω το πιο πρωτότυπο! Διάλεξα 25 δωράκια από τη χαρούμενη τσαγιερίτσα, τα σημείωσα μέσα στους κύκλους του ημερολογίου και τα «έκρυψα» με τα αυτοκόλλητα σχηματίζοντας ένα εντυπωσιακό χρυσό δέντρο. Το πιο συναρπαστικό είναι ότι αυτό το ημερολόγιο δεν έχει αριθμούς! Οπότε όποιος κάνει την πρώτη αγορά της ημέρας από το φυσικό μας κατάστημα στην Αναλήψεως 16 θα επιλέξει ποιο αυτοκόλλητο θέλει να ξύσει για να αποκαλύψει το δώρο του!

Αν βέβαια θέλετε να ετοιμάσετε οι ίδιοι το ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης μπορείτε να πάρετε ιδέες από τα πρώτα τρία ημερολόγια που είχαμε ετοιμάσει τις προηγούμενες χρονιές εδώ.

Μια όμορφη ιδέα που θα κάνει τα αγαπημένα σας πρόσωπα να ξυπνούν κάθε πρωϊ με ανυπομονησία!

Αλλά και μια ιδιαίτερη ιδέα για σχολεία, φροντιστήρια, εταιρίες και καταστήματα. Χαρίστε μικρά δωράκια και γεμίσετε αυτές τις μέρες με αγκαλιές και χαμόγελα.

Σας περιμένω από κοντά να μοιραστούμε έναν γιορτινό Δεκέμβρη!

 

Αφήστε το σχόλιό σας
Εγγραφείτε στο Νewsletter μας