Για παραγγελίες άνω των 80€, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ!
Μπορείς να παραλάβεις την παραγγελία σου ανέπαφα
Αναζήτηση
Filters
Κλείσιμο

Ημερολογιο Αντιστροφης Μετρησης 2016

Ημερολογιο Αντιστροφης Μετρησης 2016

 

Έφτασε και φέτος αυτή η τόσο όμορφη εποχή. Με τα στολίσματα της, τις έντονες μυρωδιές της, τα νόστιμα γλυκά της, τα δώρα και τις οικογενειακές συγκεντώσεις. 

Στην χαρούμενη τσαγιερίτσα φέτος ξεκινήσαμε από νωρίς να σκεφτόμαστε τα Χριστούγεννα και οργανώσαμε μια γιορτούλα για την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου.

Περίμενα με ανυπομονησία να έρθει ο Δεκέμβρης για να ετοιμάσουμε το τρίτο κατα σειρά ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης που έχει γίνει θεσμός πια στην χαρούμενη τσαγιερίτσα. 

Έψαξα πολύ φέτος για να βρω μια πρωτότυπη ιδέα. Δεν ήθελα να μοιάζει με τα συνηθισμένα ημερολόγια. Κι επιπλέον να το κατασκευάσουμε με υλικά που υπάρχουν στην χαρούμενη τσαγιερίτσα.

Όταν βρήκα την ιδέα ενθουσιάστηκα. Ένα ημερολόγιο που αποτελείται από μπαλόνια

Είκοσι τέσσερα μπαλόνια φουσκώσαμε. Ναι ναι ούτε ένα ούτε δυο και πριν τα φουσκώσουμε, βάλαμε μέσα σε κάθε μπαλόνι, ένα χαρτάκι που γράψαμε το δωράκι που θα χαρίζουμε στην πρώτη αγορά που θα πραγματοποιείται στο κατάστημά μας για όλο το μήνα μέχρι τα Χριστούγεννα.

Αφού τα φουσκώσαμε, δέσαμε κι από ένα καρτελάκι με αριθμούς από 1-24 για κάθε μέρα και τα κρεμάσαμε.

Τώρα λοιπόν αυτό που μένει είναι από αύριο ο τυχερός ή τυχερή που θα πραγματοποιήσει την πρώτη αγορά, θα σκάσει πρώτος το μπαλόνι και θα του χαρίσουμε ένα δώρο από την χαρούμενη τσαγιερίτσα.

Είμαι σίγουρη πως θα διασκεδάσουμε πολύ με αυτό το ημερολόγιο.

 

Εύχομαι να έχουμε ένα πολύ γιορτινό και μαγικό Δεκέμβρη.

 

Λευκή

Αφήστε το σχόλιό σας
Εγγραφείτε στο Νewsletter μας