Για παραγγελίες άνω των 80€, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ!
Μπορείς να παραλάβεις την παραγγελία σου ανέπαφα
Αναζήτηση
Filters
Κλείσιμο

Ακόμα κι αν η μέρα του γάμου σου αργεί, δεν σ΄ εμποδίζει τίποτα να το γιορτάσεις από τώρα.

Για την ημέρα του γάμου σου είσαι ήδη προετοιμασμένη. Έχεις κάνει την έρευνά σου και τα έχεις όλα έτοιμα. Έχεις βρει τους επαγγελματίες που θα συνεργαστείς, κομμωτή, νυφικό, χώρο δεξίωσης, τούρτα.

Πως θα μπορούσες όμως να παρατείνεις τη χαρά; Υπάρχουν άραγε τρόποι για να δημιουργήσεις παρέα με τον καλό σου μια γιορτινή ατμόσφαιρα που θα διαρκεί για καιρό, ακόμα και πολλές μέρες πριν από το γάμο;

Όπως θα κατάλαβες, για να σου τα λέω όλα αυτά σημαίνει ότι όντως υπάρχουν!

Μπορείς να κάνεις, λοιπόν, ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σου και να ετοιμάσεις κάποια μικρά αλλά όμορφα πράγματα που θα ολοκληρώσουν τη χαρά της μεγάλης μέρας.

Κι όπως άλλωστε έχουμε πει τη χαρά την φτιάχνουμε εμείς, οπότε γιατί να μη διαρκεί και όσο θέλουμε;

 

Στολίστε το σπίτι σας από νωρίς

Πολλά ζευγάρια πλέον ζουν μαζί πριν το γάμο. Δεν θα ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για να ξεκινήσεις να στολίζεις το σπίτι σας κάποιες βδομάδες πριν;  Να το χαρείτε βρε παιδί μου και μεταξύ σας, αλλά και με τους φίλους σας. Να νιώσετε πως πράγματι παντρεύεστε και ότι είναι ευκαιρία για να το γιορτάσετε.

 

Μπορείς, για παράδειγμα, να στολίσεις το σαλόνι σας με μπαλόνια, ν’ αγοράσεις φρέσκα λουλούδια, και να φτιάξεις (ή να αγοράσετε) γλυκά, τα οποία θα συνδυάσεις με ιδιαίτερες χαρτοπετσέτες που σίγουρα θα ομορφύνουν την καθημερινότητά σας.

Μία άλλη ωραία ιδέα είναι να ετοιμάσετε ένα άλμπουμ με φωτογραφίες σας, ή ακόμα καλύτερα να τις εκτυπώσετε και να τις κρεμάσετε από ένα σχοινάκι σε κάποιο σημείο του σπιτιού σας. Γιατί να μην οργανώσετε και μία συνάθροιση στο σπίτι, και να παροτρύνετε τους φίλους σας να γράψουν ευχές πίσω από τις φωτογραφίες; Είναι τέλεια αφορμή για να μοιραστείτε διάφορα αστεία στιγμιότυπα που περάσατε μαζί και να γελάσετε με τη καρδιά σας.

 

Κάντε μια Pre-Wedding φωτογράφιση

Οργανώστε μια prewedding φωτογράφιση στο σπίτι σας. Αφού θα το έχετε στολίσει και τόσο όμορφα. Έτσι θα γνωριστείτε καλύτερα με τους φωτογράφους σας και θα νιώσετε πιο οικεία ώστε να βγείτε πιο φυσικές φωτογραφίες.

Εμείς παντρευτήκαμε αρχές Ιανουαρίου και κανονίσαμε να γίνει η prewedding φωτογράφιση τις ημέρες των Χριστουγέννων. Μπορώ να πω πως ήταν από τις καλύτερες αναμνήσεις του γάμου μας. Η φωτογράφιση έγινε στο σπίτι μας και οι φωτογραφίες μας είναι υπέροχες.

 

Οργανώστε ένα πάρτι μαζί

Αντί να ετοιμάζετε ξεχωριστά bachelor πάρτι, μπορείτε να οργανώσετε ένα πάρτι μαζί με τον αγαπημένο σου κι όλους τους φίλους σας. Έτσι θα γιορτάσετε μαζί πριν τον γάμο σε ένα μοναδικό πάρτι.


  

Διακοσμήστε με μπαλόνια

Αν πάλι αγαπάς τις παραδόσεις και τα έθιμα, την ημέρα του γάμου μπορείς να στολίσεις το πατρικό σου όπου θα ντυθείς εσύ αλλά και το σπίτι που θα ντυθεί ο γαμπρός. Κι αντί να χρησιμοποιήσετε για τη διακόσμηση το κλασικό τούλι, μπορείτε να στολίσετε με μπαλόνια που είναι και το απόλυτο στοιχείο σε κάθε πάρτι.

 

Δημιουργήστε το δικό σας hashtag

Είναι πάρα πολύ της μόδας τελευταία, το ζευγάρι να δημιουργεί ένα μοναδικό hashtag για το γάμο του. Θα μπορείτε κι εσείς αλλά και οι καλεσμένοι σας να το χρησιμοποιήσετε στις φωτογραφίες σας κι έτσι θα έχετε συγκεντρωμένες όλες τις φωτογραφίες που θα βγάλετε ακόμα και πριν το γάμο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του.

Ο γάμος είναι ένα μεγάλο πάρτι. Να το χαρείς και να διασκεδάσεις με τη ψυχή σου. Να αφεθείς και να νιώσεις με όλη σου τη καρδιά τα πιο δυνατά συναισθήματα.

 

Λευκή.

Αφήστε το σχόλιό σας
Εγγραφείτε στο Νewsletter μας