Για παραγγελίες άνω των 80€, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ!
Μπορείς να παραλάβεις την παραγγελία σου ανέπαφα
Αναζήτηση
Filters
Κλείσιμο

Ημερολόγιο Αντίστροφης Μέτρησης 2017

Ημερολόγιο Αντίστροφης Μέτρησης 2017

Ο Δεκέμβρης είναι ένας μήνας διαφορετικός. Είναι ένας μήνας γεμάτος με φωτάκια, χρώματα, μελωδίες, λάμψη και χρυσόσκονη. Αυτόν το ξεχωριστό μήνα εμείς στο Happy Teapot τον γιορτάζουμε όπως και κάθε χρόνο με το ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης.

Το ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης της χαρούμενης τσαγιερίτσας έχει γίνει πια θεσμός. Φέτος είναι η τέταρτη χρονιά κι επιλέξαμε να φτιάξουμε το ημερολόγιο της συσκευασίας με τα κόκκινα-λευκά ριγέ κουτάκια.

Συναρμολογήσαμε τα κουτάκια, κολλήσαμε τα αυτοκόλλητα με τις ημερομηνίες από το 1 έως το 24 και βάλαμε μέσα σε κάθε κουτάκι ένα ξεχωριστό δώρο από τη χαρούμενη τσαγιερίτσα. Κρεμάσαμε τα κουτάκια μας σε ένα ξύλινο διακοσμητικό δεντράκι με το κουτάκι με τον αριθμό 24 στην κορυφή και περιμένουμε με ανυπομονησία τον τυχερό-ή που θα πραγματοποιεί την πρώτη αγορά της ημέρας μέχρι τις 24ης Δεκεμβρίου για να κερδίσει το δωράκι του.

Μπορείτε να πάρετε και άλλες ιδέες από τα προηγούμενα ημερολόγια μας για το 2016, το 2015 και το πρώτο του 2014 και να φτιάξετε και εσείς το δικό σας ημερολόγιο μαζί με τους μικρούς μας φίλους κρύβοντας μικρά ή μεγάλα δωράκια και να κάνετε την αναμονή μέχρι τα Χριστούγεννα ακόμα πιο διασκεδαστική!

Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως όλα τα Σάββατα του Δεκεμβρίου θα είμαστε ανοιχτά από τις 10:00 έως τις 15:00.

Θα σας περιμένουμε κι αύριο να ανοίξετε το κουτάκι με τον αριθμό 2, στο φυσικό μας κατάστημα Αναλήψεως 16, περιοχή Μπότσαρη.

Καλές γιορτές με υγεία σε όλους.

Λευκή

Εγγραφείτε στο Νewsletter μας